Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo Central

2 Arbuthnot Road, Central, Hong Kong Central, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 214recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (214)
Razvrstati po:
Zaki A. Parovi Indonesia, 21. travnja 2016.
Recommended
5,3
Had a very pleasant stay. Great location at the LKF district, friendly staff and lots of free items.
Prijavi ovu recenziju
Jinghan Y. Solo putnici Taiwan, 3. travnja 2016.
Great hotel fantastic location
6,3
Noisy at night but everything else is perfect
Prijavi ovu recenziju
Zuliana N. Poslovni putnici Singapore, 1. travnja 2016.
Awesome
6,7
Awesome
Prijavi ovu recenziju
Zuliana N. Poslovni putnici Singapore, 1. travnja 2016.
Awesome
6,7
Awesome
Prijavi ovu recenziju
Zuliana N. Poslovni putnici Singapore, 1. travnja 2016.
Awesome
6,7
Awesome
Prijavi ovu recenziju
Neil S. Poslovni putnici Australia, 27. veljače 2016.
Ovolo consistent as ever
6,7
I love staying at Ovolo as I know what to expect each time. - great value for money. As per usual a great experience - thank you!
Prijavi ovu recenziju
Chata S. Poslovni putnici Thailand, 26. veljače 2016.
Free minibar
2,7
OVERRATED!!!! We chose this hotel because we saw from the hotel's website that they recieved many awards. From the experience, everything was not as good as I expect. There was lots of dust in the room. The toilet near the lobby was very dirty, not a standard of 4 star hotel!! Front office didn't seem welcoming at all. The room does not look as good as what we saw in agoda. Will not stay here and will not recommend this hotel to anyone.
Prijavi ovu recenziju
Kelly L. Parovi New Zealand, 14. veljače 2016.
Ovolo'y Surprised

Location, Room & Free Goodies
7,3
We had a pleasant stay at the Ovolo Central hotel recently. Well located on Arbuthonot Road you're always a short walk to the bustling bars and restaurants of Wyndham Street, LKF and only a tad further along you can enjoy all the chick haunts of Soho. Rooms are well appointed, comfortable and well sized by HK standards. Although towering about Wyndham Street and hearing some of the commotion of the socialisers below, this is a good option for people wanting to be in the thick of it. A very small gym which was a tad disappointing but then again there are the hills and steps of HK to keep you fit too. Loved the self laundry option, and breakfast, albeit it simple, was sufficient for getting a good start on your day. The free snack pack (on arrival only be warned!) was a nice quirky touch to the experience, as was the late night loot bag and 24/7 candy and drinks options in the O Lounge. We didn't take advantage of 'Happy Hour' in the lounge from 6-8pm and saw no one else really doing this, but still, the offer is there which is what counts. Staff were helpful when called upon. Would definitely stay again.
Prijavi ovu recenziju
Edward W. Solo putnici Indonesia, 24. siječnja 2016.
Good location
5,3
Very good location, with nice hip interior. But it was not designed to withstand sub 10 degree. Room felt very cold although A/C was set at 27 degree
Prijavi ovu recenziju
John T. Poslovni putnici Taiwan, 20. siječnja 2016.
acceptable due to location
6
would have been better if breakfast can be offered earlier
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Ovolo Central Hong KongOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Pub/salonOvolo Central Hong Kong - Pub/salonOvolo Central Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Central Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Central Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo Central Hong Kong - SadržajiOvolo Central Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - KupaonicaOvolo Central Hong Kong - KupaonicaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - SadržajiOvolo Central Hong Kong - KafićOvolo Central Hong Kong - KafićOvolo Central Hong Kong - KafićOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - KafićOvolo Central Hong Kong - SadržajiOvolo Central Hong Kong - PredvorjeOvolo Central Hong Kong - PredvorjeOvolo Central Hong Kong - Luksuzni salonOvolo Central Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Luksuzni salonOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08