Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo Central

2 Arbuthnot Road, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 2 Arbuthnot Road Central
Ovolo Central Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo Central Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo Central Hong Kong - Pub/salon Ovolo Central Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Sadržaji Ovolo Central Hong Kong - Pub/salon Ovolo Central Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Kupaonica Ovolo Central Hong Kong - Kupaonica Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba
Ovolo Central Hong Kong - Kupaonica Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Kupaonica Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Central Hong Kong - Sadržaji
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 190recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (190)
Razvrstati po:
Veronique C. Poslovni putnici France, 29. svibnja 2015.
Great pied a terre in central

Location, modern, nice staff
9
Too short! Will definitively come back.
Prijavi ovu recenziju
Claudia W. Parovi United States of America, 14. veljače 2015.
The friendliest staff in HK :)

friendly staff, free mini bar, big room
8,7
My husband and I stayed one night. We liked the serviced apartment very much. The staff are very friendly and they give free snacks & mini bar … a nice treat. We didn't get to take advantage of the free breakfast next door or happy hour (too busy). The room was big and nice bathroom. No bathtub and the bed is queen sized - no king sized beds. They had black out curtains that I was very excited about but the bathroom has a glass door so light leaked in waking me up early on my holiday. The streets are loud at night so you need to wear earplugs if you are sensitive to it. The location is excellent and overall we enjoyed our experience. Thanks!
Prijavi ovu recenziju
Pauline C. Poslovni putnici Singapore, 12. veljače 2015.
Great Location with lots of well thought out perks

Location, Size of room, free mini bar
9
Very pleased with overall service and enjoy the thoughtful free perks (Wifi throughout HK, free minibar, laundry services, 24 hr gym).
Prijavi ovu recenziju
Jason P. Solo putnici United States of America, 8. veljače 2015.
Loved the free mini bar but noisy at night

Central location in LKF, breakfast in cafe downstaris, free mini bar
8,3
Can get very loud even during late hours at night with the bars/clubs nearby
Prijavi ovu recenziju
Eamonn B. Parovi United Kingdom, 8. veljače 2015.
Best little hotel in Hong kong

Location, staff, hotel in general
10
Great stay
Prijavi ovu recenziju
Jeanne G. Parovi United States of America, 31. siječnja 2015.
Fantastic! We enjoyed every aspect of our stay!

The rooms--cozy and attention to detail. From the amazing shower to the clever laundry bag! The amenities were perfect! Breakfast was the best, what a surprise! The staff was so helpful. Location!
10
Superb!!
Prijavi ovu recenziju
Kai C. Poslovni putnici Malaysia, 28. siječnja 2015.
Nice and comfortable room

comfort, free mini bar, location
9,3
Prijavi ovu recenziju
David B. Poslovni putnici United Kingdom, 24. siječnja 2015.
Great as always

Location, staff, cleanliness
9,7
I have stayed here a number of times and though I often try new hotels I always end up back here. Location is superb for business and pleasure. The staff are dicreet and pleasant and nothing is too much trouble. The free mini bar is the icing on the cake.
Prijavi ovu recenziju
Ka Y. Parovi Hong Kong, 26. prosinca 2014.
Very nice staying experience!! Very nice

Comfy and stylish room , great free mini bar and bath amenities
8
Prijavi ovu recenziju
Zhang J. Solo putnici China, 8. studenog 2014.
good location, nice hotel

location, service and view
8
good experience, will be back in the near future
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo Central Hong KongOvolo Central Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Central Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Central Hong Kong - Pub/salonOvolo Central Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - SadržajiOvolo Central Hong Kong - Pub/salonOvolo Central Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - KupaonicaOvolo Central Hong Kong - KupaonicaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - KupaonicaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - KupaonicaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - SadržajiOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - KupaonicaOvolo Central Hong Kong - KafićOvolo Central Hong Kong - KafićOvolo Central Hong Kong - KafićOvolo Central Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Central Hong Kong - KafićOvolo Central Hong Kong - SadržajiOvolo Central Hong Kong - UlazOvolo Central Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03