Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo Noho

286 Queen's Road Central, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 286 Queen's Road Central
Ovolo Noho Hong Kong - Kupaonica Ovolo Noho Hong Kong - Luksuzni salon Ovolo Noho Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Kupaonica Ovolo Noho Hong Kong - Interijer hotela Ovolo Noho Hong Kong - Pub/salon Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo Noho Hong Kong - Kupaonica Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Sadržaji Ovolo Noho Hong Kong - Kupaonica
Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Kafić Ovolo Noho Hong Kong - Kafić Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Predvorje Ovolo Noho Hong Kong - Kafić
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 482recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (482)
Razvrstati po:
Gloria W. Solo putnici Singapore, 21. srpnja 2015.
Fabulous little stay at Ovolo Noho

Comfy bed, good location and friendly staff
9,3
I would stay at Ovolo above some of the more established brands, to be honest, because the beds are comfy, the device is good, the rooms are well equipped... You have plugs EVERYWHERE. Even I. The safe. And then you have a free travel adapter to use lest you forget (or can buy one from the front counter if you want to bring it with you). They also have Apple TV, Marin & Goetz shower stuff, and generously let you take anything you want from the fridge. Free wifi in the hotel and they register you automatically for the Y5 zone wifi. I can't say enough as to how good it is.. I truly would go back. If u happen to choose Noho, be sure to check out Little Bao (just behind PMQ). It's yummy.
Mathew M. Poslovni putnici Australia, 20. srpnja 2015.
A hip and refreshing experience

Friendly staff, location and free inclusions
8,3
Was a very good stay. To borrow a term from Silicon Valley, these guys are 'disruptors' in the hotel space.
Roy S. Parovi United Kingdom, 12. srpnja 2015.
Ovolo, Great Hong Kong hotels

I always feel welcomed, valued and happy
9,7
My stay was excellent, I will keep returning
Jose N. Poslovni putnici Portugal, 11. srpnja 2015.
all inn

all include nice staff happy hours
10
pay 1 time and after finish this is very good and alot of restaurant beside
Elizabeth D. Poslovni putnici United States of America, 9. srpnja 2015.
Great location in trendy Sheung Wan

Location, amenities, staff
8,3
Carolyn M. Solo putnici United States of America, 27. lipnja 2015.
Great Hotel for Tourists

Breakfast, Location, Tsingtao
9
Leandra V. Poslovni putnici Netherlands, 17. svibnja 2015.
Perfect stay

great location, good service, very nice staff
8,7
And again my stay was very pleasant in this hotel. Staff is very friendly, the concierge very helpfull, the check in very comfortable, breakfast at O cafe, nice little breakfast room, not too much choice, but what you can choose all very good. Room small but comfortable and very nice designed.
Lisanne B. Poslovni putnici United States of America, 8. svibnja 2015.
A Great Find

Location, staff friendliness, room amenities
7,3
Great little property that makes amazing use of small space. Happy Hour, free mini bar, room amenities and breakfast. The breakfast needs work but altogether you cannot go wrong. Should be more in the $99 per night range, but close enough to give it a go. Walking distance to the ferry, restaurants and the train station. Great place to stay if yo are overnighting or just for the weekend.
Beth M. Grupe United Kingdom, 27. travnja 2015.
Very good value for money and great location

Good value, convenient, clean
9,3
Anthony M. Grupe United Kingdom, 26. travnja 2015.
Good value and convenient location

Value for money, location and free mini bar
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo Noho Hong KongOvolo Noho Hong Kong - KupaonicaOvolo Noho Hong Kong - Luksuzni salonOvolo Noho Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - KupaonicaOvolo Noho Hong Kong - Interijer hotelaOvolo Noho Hong Kong - Pub/salonOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Noho Hong Kong - KupaonicaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - SadržajiOvolo Noho Hong Kong - KupaonicaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - KafićOvolo Noho Hong Kong - KafićOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - PredvorjeOvolo Noho Hong Kong - KafićOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - KupaonicaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - SadržajiOvolo Noho Hong Kong - KafićOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - PredvorjeOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04