Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo Noho

286 Queen's Road Central, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 286 Queen's Road Central
Ovolo Noho Hong Kong - Kupaonica Ovolo Noho Hong Kong - Luksuzni salon Ovolo Noho Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Kupaonica Ovolo Noho Hong Kong - Interijer hotela Ovolo Noho Hong Kong - Pub/salon Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo Noho Hong Kong - Kupaonica Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Sadržaji Ovolo Noho Hong Kong - Kupaonica
Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Kafić Ovolo Noho Hong Kong - Kafić Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo Noho Hong Kong - Predvorje Ovolo Noho Hong Kong - Kafić
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 488recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (488)
Razvrstati po:
Leandra V. Solo putnici Netherlands, 23. kolovoza 2015.
My favorite hotel in Hong Kong

Location, friendly and helpfull staff, design
3
My favorite hotel to stay in Hong Kong. Location is perfect, Love the design, beautifull little rooms with everything you need, free minibar, goodie bag, Very helpfull and friendly staff. Happy hour! Effecient check-in with a cappuccino. After check out, and collecting my stored Luggage there was a shower room available.
Prijavi ovu recenziju
Hyunjoon P. Poslovni putnici South Korea, 14. kolovoza 2015.
review

location, service, clean
5,7
everything is fine except small room size. it is too small.
Prijavi ovu recenziju
King Y. Parovi Hong Kong, 12. kolovoza 2015.
Loyal customer program is desired!

Price, free mini-bar, easy check-in/out
7,3
Very great in overall. However, my room access-card did not work for the first time which requires me to go down to reception for re-work. That's a bit annoying.
Prijavi ovu recenziju
David P. Parovi Australia, 10. kolovoza 2015.
Ok

Staff
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Kumar S. Poslovni putnici India, 9. kolovoza 2015.
It was just a stay, nothing as great as special.

Service, behavior and cleaning
9
As a business trip, got very limited time to stay in hotel except to sleep. Behaviorally staffs are good. Since, as an Indian very limited vegetarians dishes has been served in breakfast. Just suggest, if you are paying from your pocket then pick some.more economical than this in the same area. I believe you will surely get a better deal than this.
Prijavi ovu recenziju
Michelle S. Solo putnici United States of America, 2. kolovoza 2015.
Great Stay!

Free Mini Bar, great staff, comfy
9,7
Prijavi ovu recenziju
Gloria W. Solo putnici Singapore, 21. srpnja 2015.
Fabulous little stay at Ovolo Noho

Comfy bed, good location and friendly staff
9,3
I would stay at Ovolo above some of the more established brands, to be honest, because the beds are comfy, the device is good, the rooms are well equipped... You have plugs EVERYWHERE. Even I. The safe. And then you have a free travel adapter to use lest you forget (or can buy one from the front counter if you want to bring it with you). They also have Apple TV, Marin & Goetz shower stuff, and generously let you take anything you want from the fridge. Free wifi in the hotel and they register you automatically for the Y5 zone wifi. I can't say enough as to how good it is.. I truly would go back. If u happen to choose Noho, be sure to check out Little Bao (just behind PMQ). It's yummy.
Prijavi ovu recenziju
Mathew M. Poslovni putnici Australia, 20. srpnja 2015.
A hip and refreshing experience

Friendly staff, location and free inclusions
8,3
Was a very good stay. To borrow a term from Silicon Valley, these guys are 'disruptors' in the hotel space.
Prijavi ovu recenziju
Roy S. Parovi United Kingdom, 12. srpnja 2015.
Ovolo, Great Hong Kong hotels

I always feel welcomed, valued and happy
9,7
My stay was excellent, I will keep returning
Prijavi ovu recenziju
Jose N. Poslovni putnici Portugal, 11. srpnja 2015.
all inn

all include nice staff happy hours
10
pay 1 time and after finish this is very good and alot of restaurant beside
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo Noho Hong KongOvolo Noho Hong Kong - KupaonicaOvolo Noho Hong Kong - Luksuzni salonOvolo Noho Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - KupaonicaOvolo Noho Hong Kong - Interijer hotelaOvolo Noho Hong Kong - Pub/salonOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo Noho Hong Kong - KupaonicaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - SadržajiOvolo Noho Hong Kong - KupaonicaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - KafićOvolo Noho Hong Kong - KafićOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - PredvorjeOvolo Noho Hong Kong - KafićOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - KupaonicaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - SadržajiOvolo Noho Hong Kong - KafićOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo Noho Hong Kong - PredvorjeOvolo Noho Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04