ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street

256 Tung Chau Street, Sham Shui Po, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 256 Tung Chau Street West Kowloon
Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotela Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Kupaonica Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Hrana i piće Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Predvorje
Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotela Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Sport i aktivnosti Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Sadržaji Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon
Područje Sham Shui Po Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1051recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1051)
Razvrstati po:
Meiyan L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 9. rujna 2014.
4 days 3 nights stay

free mini bar, free breakfast, free 24hrs gym
5,7
My stay here was normal however, there were a few encounters that turned me off. Firstly, the towels were not clean. We found strand of hairs on one of the towel and a small black patch at the other. Because of this, we went out to purchase our own towels as we do not wish to use the hotel ones. Secondly, we were shocked to see paints peeling off from ceiling. Thirdly, when i was bathing, there was a lizard in the bathroom. I have no idea how the lizard actually came in. And this really freak me out. Other than these, the rest are pretty alright.
Fabien D. Solo putnici France, 6. rujna 2014.
Very nice place and clean

Location, clean, easy to find
9,7
I spent a good time there. It is a very goo hotel that I recommend.
John G. Parovi Australia, 31. kolovoza 2014.
The hotel room with a fabulous view

The happy hour; the free breakfast; the closeness of the shopping area and transport
10
We loved the upgraded room . Thanks for arranging to have the beautiful bouquet of flowers delivered to our room, from my husband, for my birthday.
Cyrick H. Solo putnici United States of America, 26. kolovoza 2014.
Clean hotel, friendly staff, but location only ok

Read title
8,3
Read title
Sheikh Z. Grupe Singapore, 25. kolovoza 2014.
Excellent Hotel for an amazing price.

Room Size, Cleanliness, Staff Friendliness.
9
Amazig stay! Nothing to complain about, housekeeping was 1st class an all th staff were extremely friendly as well as helpful. Thank You Ovolo!
Mei Y. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 18. kolovoza 2014.
FAMILY AFFAIRS

Game consoles were included in the stay, with great choice of Wii and Xbox games. Happy hour during which a choice of drinks and snacks for both kids and adults were provided. Laundry room.
8,3
we really enjoyed our stay. our kids were really well looked after and felt totally at home and very welcome. We loved the laundry room facilities, after travelling for 3 weeks it was really cool to have somewhere to wash our dirty gear. we also loved the free mini bar, a fresh alternative to the usual charge per item, as the full fridge was included in our stay and was re-stocked daily.
Kong Y. Grupe Hong Kong, 10. kolovoza 2014.
good

Drink
10
Katrina T. Parovi Philippines, 3. kolovoza 2014.
Nice serviced apartment

near the MTR, value for money
8
It was a nice and comfortable 3 nights stay :)
Jim L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. kolovoza 2014.
Nice Lux Hotel

Fair Price, Room, Location
9,3
I stayed for 2 nite and we were very happy with the Room and very surprise with the welcome gift and free mini bar in the room. The location is near street cheap shops and rest. just don't hesitate to ask the reception about the surrounding areas that you want.
Brad H. Solo putnici United States of America, 30. srpnja 2014.
Passing though

The happy hour was a amazing and very nice hotel
8
Great and enjoyable.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong KongOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Hrana i pićeOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Sport i aktivnostiOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - SadržajiOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon


AS-AGWEB-3A06