ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street

256 Tung Chau Street, Sham Shui Po, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 256 Tung Chau Street West Kowloon
Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotela Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Kupaonica Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Hrana i piće Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Predvorje
Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotela Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Sport i aktivnosti Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Sadržaji Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon
Područje Sham Shui Po Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1125recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1125)
Razvrstati po:
Dylan L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. prosinca 2014.
Good place for Disney

Location, cleanliness, great staff
8,3
Wilkin T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. prosinca 2014.
A hidden gem in Hong Kong

Value for Money / very relax style / 24 hour lounge
8,7
Clean rooms , free drinks and good service are the key notes of my observation during my 3 recent stays . I have also noted more and more foreign travellers are staying in this hotel -- meaning it is getting noticed ! Its proximity to Mong Kok area is also a good plus since there are lots of night activities around there - one can walk back to the hotel even if you have had one too many , haha !
Tina L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
more varieties in breakfast provided

Laundry room, microwave oven and free drinks n snacks
7
Enjoyable stay
King F. Poslovni putnici Hong Kong, 12. prosinca 2014.
Value for money

good service, good wifi package, good mini bar
9,3
Good place for business stay!
Yu-Jie W. Poslovni putnici Taiwan, 7. prosinca 2014.
asdfasdfdsafsdafsda

asdfsdafasdfasdfsadfasd
6
dasfsadfsadfsadfasdfasdfasdfasdfasdfasdfasdf
Hian H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 6. prosinca 2014.
A peaceful and comfortable stay

Clean hotel rooms with very courteous and helpful staff and near to the heartland of Hong Kong
8,3
We have a very enjoyable stay at the hotel. The staff were very courteous and helpful. The hotel is near to many eateries (including the "One Michellin star" Tim Ho Wan) and the textile wholesalers at Kee Lung Street. However, at a room rate of S$473 per night, the hotel was a bit pricey. But considering the very helpful staff, very well kept rooms and its unique "heartlander" location, we will stay in this hotel if we visit Hong Kong again.
Roger T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 5. prosinca 2014.
Value for money

Drinks in room are all free. Breakfast is nice (but, can add few more varieties. Easily to access (near MTR station).
9,3
Thanaphatra V. Poslovni putnici Thailand, 29. studenog 2014.
Big Room & more facilities

Big Room, more facilities, staff sincere
8
There are many facilities to support.
Phil M. Obitelji sa malom djecom Canada, 29. studenog 2014.
Exceeded expectations!

Space for the whole family. good
9,3
Timothy L. Parovi Singapore, 28. studenog 2014.
Modern Style

Style, Cool staff, Awesome hotel
9,7
if you are looking to experience a local life in hk, look no further. just below the hotel are full of street markets. although walking to the MTR stations is quite a distance, it is always interesting, as we get to enjoy the many great local cafes along the road. Hotel is nice and modern, comfortable beds and nice staff. would return for sure!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong KongOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Hrana i pićeOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Sport i aktivnostiOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - SadržajiOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon


AS-AGWEB-3A02