ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street

256 Tung Chau Street, Sham Shui Po, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 256 Tung Chau Street West Kowloon
Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotela Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Kupaonica Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Hrana i piće Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Predvorje
Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotela Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Sport i aktivnosti Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Sadržaji Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon
Područje Sham Shui Po Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1152recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1152)
Razvrstati po:
Lee S. Grupe Malaysia, 19. siječnja 2015.
Suitable for group or family stay

Comfort, clean but have to walk a bit far to MRT station
7,3
Thanadet C. Poslovni putnici Thailand, 18. siječnja 2015.
Good hotel Good service Good location

Fast service, good location, nice room decoration
8
The room is really well decorated and the breakfast is good enough. The total cost is value for money. I will be going to this hotel again because of the location of the hotel is between 2 main lines of subway so this hotel is very convenient for me
Chon-Hung L. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 14. siječnja 2015.
Short and pleasant stay

Lots of inclusive, friendly and helpfull staff
8
Our stay at the Ovolo was good. Location is good once you know the area. Can be a bit tuck away at first. Food choice is great once you walk across the subway line to the other side. Free drink, free wifi etc. are great. The downside is all the rooms are a bit small. Overall good value for money.
Chng Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 12. siječnja 2015.
Excellent Hotel Stay

Good Location, Comfy Room
4
Booked the family suite for my family of 5 in this hotel.A nice and modern hotel located in west kowloon,it's near two MTR station (Nam Cheong and Sham Shui Po). The family suite come with 3 bedrooms ( for 5 pax) and a living room with pantry. The mini bar are filled with a variety of drinks( Bottled water, juices, cokes, beers) which are free of charge and they will replenish during room cleaning. This is unbelievable considered most hotels charge for the the drinks inside the mini bar.The hotel is surrounded by nice local foods stall,bakery and mini marts.Overall,it's a fantastic value for money hotel with polite and helpful staffs, will definitely recommend it to anyone who come to hong kong for vacation.
Yu-Jie W. Poslovni putnici Taiwan, 8. siječnja 2015.
eerterert

etwtwrtw
6
tertetwtwertwe
So C. Grupe Hong Kong, 4. siječnja 2015.
big room compared to other hotels in Hong Kong. go

big room. good location. nice staff
7
Robert T. Solo putnici New Zealand, 2. siječnja 2015.
Friendly staff and clean rooms

The staff were very helpful and approachable. They gave good information about the general area and popular tourist, shopping and eating spots.
7,3
Ronaldo B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. prosinca 2014.
Family friendly

Free drinks everyday in the fridge
8,3
Relaxinh
Sen Y. Obitelji sa malom djecom Canada, 29. prosinca 2014.
Good choice for family traveling in HK

Staffs are very helpful and professional. Great Amenity for family to stay in HK especially the laundry and open snack bar. Location is very convenient for travelers to get around in town.
9
My wife and I and our two children (6yrs and 9 yrs.old) stayed at Ovolo West Kowloon for four nights. Although the room is very small for a group of 4 (studio room with a pull-out bed), we enjoyed our stay very much especially the all-day open snack bar (kids love it!). The only thing that the hotel management really need to consider is to install the noise-proofing window (or at least to double the window glasses) to keep the horrible traffic noise down. Our room is at the top floor with the ocean view and we can hear the traffic noise from the nearby West Kowloon Express Way all night long (My wife and I had to used the ear plugs during the sleep). Overall, We like this hotel very much and the staffs are very professional. We will definitely consider come back to Ovolo West Kowloon next time we are in town!
Ching Y. Solo putnici China, 27. prosinca 2014.
free mini bar

cheap, different style of room, free mini bar
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong KongOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Hrana i pićeOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Sport i aktivnostiOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - SadržajiOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon – 256 Tung Chau Street Hong Kong - Pub/salon


AS-AGWEB-3C07