Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo West Kowloon

256 Tung Chau Street, Sham Shui Po, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 256 Tung Chau Street West Kowloon
Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pogled Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotela Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba
Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Kafić Ovolo West Kowloon Hong Kong - Kafić Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Sham Shui Po Broj soba: 63

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1269recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1269)
Razvrstati po:
Angeline L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 3. siječnja 2016.
A Home Away From Home

Comfortable rooms, friendly staff, good location
8,7
I had a wonderful stay and your hotel has very friendly and helpful staff.
Prijavi ovu recenziju
Cheung C. Parovi Hong Kong, 1. siječnja 2016.
poor location but very good services

good service, good room, good food
7,7
Good room, food and services but poor location.
Prijavi ovu recenziju
Celest C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 31. prosinca 2015.
Value for money stay - recommend!

Loads of freebies, friendly staff & location
8,3
We booked 2 studios for 4 adults and 3 children. Each studio came with a queen sized bed, a single sized pull out and a long sofa. If we had taken the 3 bedroom room, it'll be a tight squeeze and sharing only one toilet will be a nightmare. Ovolo was a wonderful find for us. Situated in Sham Shui Po, Kowloon, we got to experience the local life. Nearby are the market, loads of eateries and malls for computer wares. There were so many food choices we didn't have to travel far to get good food. Check out Fuk Wing street for roast goose, dim sum etc. Walking from Sham Shui Po MTR to Ovolo with luggage can be quite challenging when the street is crowded with people. It takes about 10mins walk from exit C2. When you come out from the exit, you'll face Kweilin street. Continue walking down till end of Kweilin street where you will see Ovolo on your left (right in front of Ovolo is a raised Highway). If you take the Airport Express, I would recommend you to head to Nam Cheong station to avoid the throngs of people at Sham Shui Po station. Check out the direction using Google map. In Ovolo, each level has only one each of Studio, 3 Bedder & 1 Bedder. We stayed on the 21st floor. Traffic noise was not an issue but the walls & doors are thin so we could hear neighbors talking loudly through the door (outside & faintly from their room). Our room was clean & with free minibar top up once everyday, free wifi, free breakfast, free happy hour from 6-8pm (which we didn't make use of) and friendly staff...what else can you ask for? We'll definitely stay in Ovolo again! Recommend!
Prijavi ovu recenziju
Dawn L. Grupe Singapore, 31. prosinca 2015.
Comfortable Rooms and Great Staff

Rooms were comfortable and the Ovolo staff were great.
8
We booked 2 rooms and one had a funky smell in the toilet which permeated the whole room. The crew immediately helped us change the room with little fuss. Thanks! Food was good, particularly the breakfast and evening drinks. Overall, service is great!
Prijavi ovu recenziju
Tong L. Grupe Hong Kong, 26. prosinca 2015.
could be consider book again

service , compliment food and staff
7,7
its a nice stay. Staff are nice and well trained. Overall experience are happy. respond is fast and polite. build-in items are good to have. Love the Happy Hr and compliment food in the room.
Prijavi ovu recenziju
Simon F. Parovi United Kingdom, 22. prosinca 2015.
clean. friendly and comfortable.

helpful staff.very clean.gòod location.
8,3
Very good
Prijavi ovu recenziju
Shi H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 16. prosinca 2015.
Average Stay

Price is lower because the location is away from the central. About 8-10 min walk from the MTR, and is manageable with young children. 1st time Uber user can get 200HK value to offset your 1st trip.
6,7
Prijavi ovu recenziju
Steven T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 14. prosinca 2015.
Family vacation

Laundry, gym and privacy
7,3
Overall..satisfactory..
Prijavi ovu recenziju
Nakamol B. Parovi Thailand, 14. prosinca 2015.
Nice apartment room and staff, in dodgy area

room, free mini bar
9
good hotel and nice room, the part of town is a bit dodgy. But if you want non-tourist environment it's pretty nice.
Prijavi ovu recenziju
Grace C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. prosinca 2015.
We are happy we stay at Ovolo West Kowloon

Clean, comfortable and free flow of soft drinks
8
Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo West Kowloon Hong KongOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - PogledOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - UlazOvolo West Kowloon Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05