Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo West Kowloon

256 Tung Chau Street, Sham Shui Po, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 256 Tung Chau Street West Kowloon
Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pogled Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotela Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba
Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Kafić Ovolo West Kowloon Hong Kong - Kafić Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Sham Shui Po Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1226recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1226)
Razvrstati po:
Annie S. Grupe Taiwan, 24. kolovoza 2015.
Nice hotel for family

Good location, nice family room and friendly service
7
My family had a family trip to HK last week and we stayed in Ovolo West Kowloon for three nights. It's about 5-10 mins walk to from Sham Shui Po station, on the way to the hotel, you can find supermarket, street food, fruits stands and Cha chaan teng. Very convenient. My family and I enjoyed our stay in Ovolo very much. I booked family room which fit 5 people. There are three bedrooms with two double beds and one single bed, and one living room with small kitchen. My family got to chat in the living room. Olovo also provided microwave, toaster, tableware, glasses, mugs, and free drinks in the fridge. Breakfast was soso, not many choices, but there are many local breakfast to try, don't miss Olovo when visiting HK!
Prijavi ovu recenziju
Wenqiang S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. kolovoza 2015.
More apartment quality, not hotel quality

Free breakfast and mininbar
6
Stayed in a family suite. Bedrooms were very small, with hardly any walking space. The floor was dirty and the bedsheets had strands of hair when we checked in. Things like power sockets were coming apart. Lift and lobby areas are not equipped with airconditioning so it was stuffy in august heat. Location wise, it's right in sham shui po, an old HK neighborhood with plenty of roadside and market stalls. There is a mall nearby with eating options. MTR station is abt 5-10 min walk. It was an OK stay, but not for the price.
Prijavi ovu recenziju
Lo C. Grupe China, 10. kolovoza 2015.
air-con is hot

have free drink n snacks
6,3
the air-con is set the limited degree, the living room n bedroom is so hot.
Prijavi ovu recenziju
Probo P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
good room. good service.

comfy room. strategic. good service
9
My stay overall is oke... no problem...clean and comfy room. Strategic place. The free minibar is nice. The surrounding seems not oke but as long as i stay there for 4 nite it is allright... overal is very nice stay
Prijavi ovu recenziju
Thanathon J. Grupe Thailand, 6. srpnja 2015.
clean room ,

clean , good staff , good location
8,3
good
Prijavi ovu recenziju
Caffilia H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 22. lipnja 2015.
Worst nightmare
2,3
The hotel room was very dirty and old, the windows were covered all over with bird faeces, I felt the photos online were very misleading. All the staffs were very rude with poor attitudes. If Ovolo West Kowloon was 4 star, then this is a serious insult to all the 4 star hotels. Farewell.
Prijavi ovu recenziju
In S. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 18. lipnja 2015.
Nice family vacation

1. Family suite - it can accommodate 5 ppl with comfortable bedding 2. Nice breakfast 3. Kind staff
8,3
it was the same as picture shown. The space was compact and neat. Convenient with small kitchen attached even though there isn't any gas oven. Highly recommend for family w kids. MTR is not nearby but easily get a taxi. Free self laundry facility and nice breakfast are great for family w kids. The only thing they could improve is cleaning. The room floor is not clean. They use wooden floor, so it needs to be wiped time to time. I guess they use only vacumm. Just wear slipper provided. Overall, kids and parents were happy at this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Michael L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. lipnja 2015.
friendly staffs

staff, price and size of room
6,7
Very friendly and always willing to assist.
Prijavi ovu recenziju
Wilfred S. Parovi Malaysia, 8. lipnja 2015.
Thumbs Up to Ovolo

Spacious rooms , freebies and location
7,3
Excellent stay. Rooms were nice and spacious . The lootbag and freebies is definitely welcoming and refreshing for a hotel chain. Staff friendly and they had maps ready for places a tourist would want to visit 7 mins walk to the nearest MTR Definitely a hotel to pick if you want to try something different in HK Lots of shops around the area to visit Will come back !
Prijavi ovu recenziju
Duangkamon B. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 2. lipnja 2015.
nice room and friendly staff

1.the room is very clean and nice 2.staffs are very friendly 3.free snack and beverage
8,7
this hotel staffs are very welcome me and my family. the hotel and inside the room is very clean. they gave me some bag for servernior
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo West Kowloon Hong KongOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - PogledOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - UlazOvolo West Kowloon Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08