Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo West Kowloon

256 Tung Chau Street, Sham Shui Po, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 256 Tung Chau Street West Kowloon
Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pogled Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotela Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba
Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotela Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Kafić Ovolo West Kowloon Hong Kong - Kafić Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Sham Shui Po Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1210recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1210)
Razvrstati po:
Caffilia H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 22. lipnja 2015.
Worst nightmare
2,3
The hotel room was very dirty and old, the windows were covered all over with bird faeces, I felt the photos online were very misleading. All the staffs were very rude with poor attitudes. If Ovolo West Kowloon was 4 star, then this is a serious insult to all the 4 star hotels. Farewell.
In S. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 18. lipnja 2015.
Nice family vacation

1. Family suite - it can accommodate 5 ppl with comfortable bedding 2. Nice breakfast 3. Kind staff
8,3
it was the same as picture shown. The space was compact and neat. Convenient with small kitchen attached even though there isn't any gas oven. Highly recommend for family w kids. MTR is not nearby but easily get a taxi. Free self laundry facility and nice breakfast are great for family w kids. The only thing they could improve is cleaning. The room floor is not clean. They use wooden floor, so it needs to be wiped time to time. I guess they use only vacumm. Just wear slipper provided. Overall, kids and parents were happy at this hotel.
Michael L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. lipnja 2015.
friendly staffs

staff, price and size of room
6,7
Very friendly and always willing to assist.
Wilfred S. Parovi Malaysia, 8. lipnja 2015.
Thumbs Up to Ovolo

Spacious rooms , freebies and location
7,3
Excellent stay. Rooms were nice and spacious . The lootbag and freebies is definitely welcoming and refreshing for a hotel chain. Staff friendly and they had maps ready for places a tourist would want to visit 7 mins walk to the nearest MTR Definitely a hotel to pick if you want to try something different in HK Lots of shops around the area to visit Will come back !
Duangkamon B. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 2. lipnja 2015.
nice room and friendly staff

1.the room is very clean and nice 2.staffs are very friendly 3.free snack and beverage
8,7
this hotel staffs are very welcome me and my family. the hotel and inside the room is very clean. they gave me some bag for servernior
Vintana L. Poslovni putnici Thailand, 27. svibnja 2015.
great stay

good seperated room in the apartment gives me and my father some space of our own
8,3
it was always great staying in Ovolo, this time was also nice.
Ho L. Parovi Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Nice place to stay

Location
9,7
Close to Sham Shui Po station, and computer shopping centre
Kan P. Parovi Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Nice hotel with free drinks

free minibar, breakfast,snack
8
room is not as big as imagined, but still bigger than usual hotel in HK. View is nice. Free drinks is a strong plus.
Cong W. Poslovni putnici Singapore, 16. svibnja 2015.
Nice room with convenient location

Local location with interesting sights around
7,3
Wallapa S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 1. svibnja 2015.
Great for big family

1. a lot of space in the room 2.Free for beer and soft drink 3.closed MTR
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo West Kowloon Hong KongOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - PogledOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - UlazOvolo West Kowloon Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03