Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo West Kowloon

256 Tung Chau Street, Sham Shui Po, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1298recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1298)
Razvrstati po:
Suthipong T. Obitelji sa malom djecom Thailand, 9. svibnja 2016.
Good for Family
4,7
Nice room, service-minded staff with real Hong Kong location.
Prijavi ovu recenziju
Eva J. Grupe Indonesia, 29. travnja 2016.
All satisfactorily except the housekeeping
4,7
The room was nice, small but enough for the 4 of us but the housekeeping need to be upgraded as there was cobweb in our room and until 2pm, there was still no one cleaned our room. The reception was almost always busy. But the location was good as it was near a market so it was easy to buy something or find something to eat
Prijavi ovu recenziju
Louella N. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. travnja 2016.
Hotel has the most helpful staff
6
More than all the good facilities and the good location, it was the friendly and very helpful staff that made our stay enjoyable!
Prijavi ovu recenziju
Heeye K. Poslovni putnici South Korea, 24. travnja 2016.
I was satisfied with this hotel.
5,7
clean room good staff
Prijavi ovu recenziju
Weng S. Obitelji sa malom djecom Macau, 4. travnja 2016.
good place for family stay
5,7
We can have an apartment of our own which makes it very good for family travel.
Prijavi ovu recenziju
Chan W. Solo putnici Hong Kong, 28. ožujka 2016.
Clean & Nice room facility
5
Good view, user friendly and nice room facility, love the microwave and tableware. The free happy hour with snacks and drinks and lounge look relaxing and worthy to try.
Prijavi ovu recenziju
Wai M. Grupe Singapore, 27. ožujka 2016.
Good value for money

Happy hour, modern, good amenities
7
Great!
Prijavi ovu recenziju
Nur R. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. ožujka 2016.
Simple yet thoughtful
6
The hotel was located between 2 MTR which was a good walk away. The staff was prompt on answering all our queries. The hotel was child-friendly such as providing plastic utensils for breakfast buffet. Also, the hotel was clean. Loved it.
Prijavi ovu recenziju
April M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. veljače 2016.
We like it here!
5,7
The room was spacious and clean and the staff were very helpful and accomodating to our needs. The freebies (comfy slippers, free mini bar that gets replenished everyday, chips, mints, tote bag) that comes with the room was awesome! However, the location is a bit of a disadvantage since its not in the shopping and sights area. We also hope you improve on your room make-up, only the trash was taken out and the rest of the room was left as it is. But we had a good stay and will be back for sure!
Prijavi ovu recenziju
Yin Y. Parovi Hong Kong, 27. veljače 2016.
it's a bit far from MTR, but it's away from noisy
5
it's a bit far from MTR, but it's away from noisy
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Ovolo West Kowloon Hong KongOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - PogledOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - KafićOvolo West Kowloon Hong Kong - UlazOvolo West Kowloon Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02