Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo West Kowloon

256 Tung Chau Street, Sham Shui Po, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 256 Tung Chau Street West Kowloon
Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Ulaz Ovolo West Kowloon Hong Kong - Kupaonica Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pogled Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotela
Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon
Područje Sham Shui Po Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1199recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1199)
Razvrstati po:
Kan P. Parovi Hong Kong, 25. svibnja 2015.
Nice hotel with free drinks

free minibar, breakfast,snack
8
room is not as big as imagined, but still bigger than usual hotel in HK. View is nice. Free drinks is a strong plus.
Cong W. Poslovni putnici Singapore, 16. svibnja 2015.
Nice room with convenient location

Local location with interesting sights around
7,3
Wallapa S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 1. svibnja 2015.
Great for big family

1. a lot of space in the room 2.Free for beer and soft drink 3.closed MTR
9,7
Ng C. Poslovni putnici Hong Kong, 30. travnja 2015.
Stylish Hotel in old district

Spacious, Privacy, Good Sunlight
7,3
Different from most of the Hong Kong hotels, the rooms are spacious, as they are more like serviced-apartment. Free mini-bar, snack pack, happy-hour and breakfast are good for western and young travellers, if you don't want to go out. Lounge is relatively small, it would be very crowded with lots of families and kids around during breakfast hours, It's ideal for family and travellers, but the room design is not suitable for business travellers cos't there's no proper desk and chair in room. Staff are helpful and patience. I sent a few email for enquiry to the hotel before my booking. They patiently replied my questions, I really appreciated it.
Helen M. Poslovni putnici Australia, 29. travnja 2015.
Top 5 places I've stayed around the world.

The staff were friendly, spoke great English, were extremely helpful and felt like they were friends, the happy hour was an amazing bonus and the best way to end the day and the rooms were great.
10
We loved our stay at the Ovolo. The staff were a core group of friendly and very helpfu and funky 20 - 30 year olds. The room was well equipped with clever and useful little extras and the happy hour where you were provided with drinks and snacks was the best way to end a busy day. Having a laundry to access was brilliant and it was a great touch to have a free mini-bar. All these little touches made the experience memorable and it makes you wonder why there aren't more hotels like this. I wouldn't hesitate to stay in an Ovolo again, in fact I wished I stayed longer this time around. Highly recommend.
John H. Grupe Hong Kong, 19. travnja 2015.
Not so bed

very good happy hour
8
Nice but room is little bit small
Timothy P. Poslovni putnici Australia, 16. travnja 2015.
Very Happy Business Traveller

Staff perfomance excellent, Great views, comfortable room
9
My stay was excellent. The staff performance was extremely good. The value for money was good. The view was excellent. The location was OK. The free breakfast was good, I would have preferred some different choices of jams, some tomato juice, and soy milk. However these are minor issues. My overall stay was excellent. The free mini bar including bottled water was a great idea. I would happily stay there again. Do you have a reward scheme?
Tsui N. Poslovni putnici China, 16. travnja 2015.
Good for business trip

Staffs are professional
7,3
Karen L. Solo putnici Canada, 13. travnja 2015.
Staff great

Staff, space, breakfast
7
Staff were extremely helpful, breakfast provided was decent. Condition of the rooms are a bit run down than I expected.
Tang W. Grupe Singapore, 13. travnja 2015.
Nice and comfortable

Friendly staffs, nice interior and comfortable stay
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo West Kowloon Hong KongOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - UlazOvolo West Kowloon Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - PogledOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon


AS-AGWEB-3C06