ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ovolo West Kowloon

256 Tung Chau Street, Sham Shui Po, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Ovolo Hotel 256 Tung Chau Street West Kowloon
Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Ulaz Ovolo West Kowloon Hong Kong - Kupaonica Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pogled Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotela
Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Predvorje Ovolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon Ovolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon
Područje Sham Shui Po Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1172recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1172)
Razvrstati po:
Jing Y. Grupe Singapore, 19. ožujka 2015.
stayed with parents

free minibar, free happy hour, spacious
8,3
Really good. Clean and the staff was friendly. Safe.
Tham W. Parovi Malaysia, 6. ožujka 2015.
nice stay

friendly staff,big room,value for money
6,7
have a nice stay
Jessica B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 18. veljače 2015.
I will definitely be back with my family

The modern rooms and amenities. The services that were included with our stay: happy hour, breakfast, snack bag, drawstring bag we got to keep, and mini bar. Location to metro
9
We had a great stay. We have already recommended this place to our friends and we will back when visiting West Kowloon. I did warn our friends and I'll warn others about the surrounding areas. It is extremely run down. The surrounding area is the slums. Although we felt safe walking with our family at night there were signs everywhere warning us of danger of walking alone and knowing where we are and watching our belongings. I'm not sure what the crime rate was in that area but based on signs alone it made it seem a little sketchy. The hotel was secure though as you needed a key to enter or you could be buzzed up by the front desk. Regardless I would recommend this place.
Chee K. Solo putnici Malaysia, 10. veljače 2015.
Ovolo West Kowloon

local market, location not bad, nice clean hotel
7,7
Lee S. Grupe Malaysia, 19. siječnja 2015.
Suitable for group or family stay

Comfort, clean but have to walk a bit far to MRT station
7,3
Thanadet C. Poslovni putnici Thailand, 18. siječnja 2015.
Good hotel Good service Good location

Fast service, good location, nice room decoration
8
The room is really well decorated and the breakfast is good enough. The total cost is value for money. I will be going to this hotel again because of the location of the hotel is between 2 main lines of subway so this hotel is very convenient for me
Chon-Hung L. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 14. siječnja 2015.
Short and pleasant stay

Lots of inclusive, friendly and helpfull staff
8
Our stay at the Ovolo was good. Location is good once you know the area. Can be a bit tuck away at first. Food choice is great once you walk across the subway line to the other side. Free drink, free wifi etc. are great. The downside is all the rooms are a bit small. Overall good value for money.
Chng Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 12. siječnja 2015.
Excellent Hotel Stay

Good Location, Comfy Room
4
Booked the family suite for my family of 5 in this hotel.A nice and modern hotel located in west kowloon,it's near two MTR station (Nam Cheong and Sham Shui Po). The family suite come with 3 bedrooms ( for 5 pax) and a living room with pantry. The mini bar are filled with a variety of drinks( Bottled water, juices, cokes, beers) which are free of charge and they will replenish during room cleaning. This is unbelievable considered most hotels charge for the the drinks inside the mini bar.The hotel is surrounded by nice local foods stall,bakery and mini marts.Overall,it's a fantastic value for money hotel with polite and helpful staffs, will definitely recommend it to anyone who come to hong kong for vacation.
Yu-Jie W. Poslovni putnici Taiwan, 8. siječnja 2015.
eerterert

etwtwrtw
6
tertetwtwertwe
So C. Grupe Hong Kong, 4. siječnja 2015.
big room compared to other hotels in Hong Kong. go

big room. good location. nice staff
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ovolo West Kowloon Hong KongOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - UlazOvolo West Kowloon Hong Kong - KupaonicaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - PogledOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Interijer hotelaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - PredvorjeOvolo West Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salonOvolo West Kowloon Hong Kong - Pub/salon


AS-AGWEB-3C07