Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pacific Bay Hotel

1000 San Vitores Road Tumon, zaljev Tumon, Guam 96931 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pacific Bay Hotel Guam - Gostinjska soba Pacific Bay Hotel Guam - Gostinjska soba Pacific Bay Hotel Guam - Gostinjska soba Pacific Bay Hotel Guam - Gostinjska soba Pacific Bay Hotel Guam - Gostinjska soba Pacific Bay Hotel Guam - Gostinjska soba Pacific Bay Hotel Guam - Gostinjska soba Pacific Bay Hotel Guam - Predvorje Pacific Bay Hotel Guam - Predvorje Pacific Bay Hotel Guam - Eksterijer hotela Pacific Bay Hotel Guam - Eksterijer hotela Pacific Bay Hotel Guam - Ulaz Pacific Bay Hotel Guam - Ulaz Pacific Bay Hotel Guam - Ulaz Pacific Bay Hotel Guam - Trgovine Pacific Bay Hotel Guam - Vrt
Pacific Bay Hotel Guam - Bazen Pacific Bay Hotel Guam - Bazen Pacific Bay Hotel Guam - Pub/salon Pacific Bay Hotel Guam - Interijer hotela Pacific Bay Hotel Guam - Restoran Pacific Bay Hotel Guam - Restoran Pacific Bay Hotel Guam - Interijer hotela Pacific Bay Hotel Guam - Eksterijer hotela
Područje zaljev Tumon Broj soba: 132
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 184recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,5
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (184)
Razvrstati po:
Yea-Mun C. Grupe South Korea, 13. kolovoza 2015.
the worst hotel i have ever been

parkimg lot...
4
At first.. It was hard to find .. When i arrived at the hotel... Room wasnt that clean and had almost no apprppriate amenities at all in the room... I was relieved that it was only one night stay at the pac. Bay hotel. Never gonna visot again.
Prijavi ovu recenziju
Nicole M. Solo putnici United States of America, 24. svibnja 2015.
Good value for money.

Staff location price
6,7
Fine as always.
Prijavi ovu recenziju
Nicole M. Solo putnici United States of America, 23. svibnja 2015.
perfect for value & location

STAFF LOCATION & VALUE OF MONEY
7,7
Great as always. Thx for the hospitality.
Prijavi ovu recenziju
Joseph O. Parovi United States of America, 13. travnja 2015.
I found 3 different kinds of bugs

price, location
4
I was very disappointed to stay here. First I found 3 different bugs in the room. Spider in the bath room, ants near TV and cockroach on the bed. I don't need to explain about this more. And there's some kind of plastic thing under the bed, it makes noise every time I move. I couldn't really sleep at all. There were fire alarm in the middle of the night but no one explain about it so I had to call front desk my self.
Prijavi ovu recenziju
Hyeyeon K. Solo putnici South Korea, 31. ožujka 2015.
i don't want to stay this hotel again.

location, cheap
3,3
when i stayed at this hotel, i saw a cockroach in my room!!
Prijavi ovu recenziju
Jeremy B. Solo putnici United States of America, 21. siječnja 2015.
cheap trip to guam

location, price, location
5,3
It was the best cost I could get for the location. The hotel was older, moldy air conditioners,and you could not open the window for fresh air. location was close to shopping area.
Prijavi ovu recenziju
Yuenling Y. Solo putnici China, 18. siječnja 2015.
just acceptable

good smiling staff
6
hotel is too old, have smell, but very convenient, good food around hotel.
Prijavi ovu recenziju
Wai C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 16. siječnja 2015.
Fair

Local, Price and surrounding area
7,3
Prijavi ovu recenziju
Hyejung L. Solo putnici South Korea, 31. listopada 2014.
best location in guam

I stayed for 3 nights with my friend. Location is very convenient even though cheap hotel. Hotel workers are kind and very fast to respond.
7
Best location Good price Comfortable stay though they are a little old.
Prijavi ovu recenziju
James J. Grupe United States of America, 29. listopada 2014.
So so

Nothing special about this place.
3,7
It was ok.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pacific Bay Hotel GuamPacific Bay Hotel Guam - Gostinjska sobaPacific Bay Hotel Guam - Gostinjska sobaPacific Bay Hotel Guam - Gostinjska sobaPacific Bay Hotel Guam - Gostinjska sobaPacific Bay Hotel Guam - Gostinjska sobaPacific Bay Hotel Guam - Gostinjska sobaPacific Bay Hotel Guam - Gostinjska sobaPacific Bay Hotel Guam - PredvorjePacific Bay Hotel Guam - PredvorjePacific Bay Hotel Guam - Eksterijer hotelaPacific Bay Hotel Guam - Eksterijer hotelaPacific Bay Hotel Guam - UlazPacific Bay Hotel Guam - UlazPacific Bay Hotel Guam - UlazPacific Bay Hotel Guam - TrgovinePacific Bay Hotel Guam - VrtPacific Bay Hotel Guam - BazenPacific Bay Hotel Guam - BazenPacific Bay Hotel Guam - Pub/salonPacific Bay Hotel Guam - Interijer hotelaPacific Bay Hotel Guam - RestoranPacific Bay Hotel Guam - RestoranPacific Bay Hotel Guam - Interijer hotelaPacific Bay Hotel Guam - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03