Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pacific Cebu Resort

Suba-basbas, Lapu-lapu City, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Pogled Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Plaža Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Plaža Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Plaža Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Bazen Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Bazen Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Bazen Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Bazen Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Pub/salon Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Restoran Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Restoran Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Predvorje Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Predvorje Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnosti
Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnosti Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnosti Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnosti Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnosti Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Dječji klub Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Dječji klub Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Eksterijer hotela Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Pogled Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Sadržaji Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Sadržaji Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Hrana i piće Pacific Cebu Resort otok Mactan  - Eksterijer hotela
Područje otok Mactan Broj soba: 116

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 455recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
5,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (455)
Razvrstati po:
Euna K. Solo putnici South Korea, 25. prosinca 2015.
I'm unsatisfied with front desk staffs.

the view and swimming pool.
5
the front desk staffs were so late and didn't inform me anything.
Prijavi ovu recenziju
Franco A. Parovi Philippines, 5. prosinca 2015.
Pacific Cebu Resort

Cleanliness, staff is friendly, value for the rooms
7,7
it was a good experience, though it is far from the main road, and the parts of the resort are still under construction
Prijavi ovu recenziju
Abigail T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. studenog 2015.
A beach resort with lush tree grove and greens

Tall trees, swimming pool is nice, wide beach front
7
Great!
Prijavi ovu recenziju
Janice P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. studenog 2015.
Hallow weekend getaway

Not too crowded, secluded
5,7
Overall, it ws a peaceful stay. I was a bit disappointed about the food options which were limited and the prices of the food were more expensive than the hotels/resorts I have stayed in. I liked how the place was not crowded.
Prijavi ovu recenziju
Evgeny L. Parovi Russia, 28. listopada 2015.
Too expensive, old rooms, terrible sea
3,3
Terrible sea, bad location, old room
Prijavi ovu recenziju
Victor P. Grupe Philippines, 23. listopada 2015.
A vacation to remember

Ambiance, tranquility and cleanliness
8,7
We really enjoyed our stay at Pacific Cebu Resort. Upon arrival we already knew that our stay here will be comfortable and relax because of the ambiance and tranquility. Employees are very warm. The food is good but a little expensive.
Prijavi ovu recenziju
Mohhmed S. Solo putnici Saudi Arabia, 16. rujna 2015.
nice but under my expected

room, landscape, views
6
not bad , but the road to the resort is really bad, also bad location, expensive hotel taxi, the beach is dirty, food not ok, they but pork for meals, no transfer from airport even i noted that, also i can't find taxi pick up me from airport to this area
Prijavi ovu recenziju
Nadine K. Parovi Germany, 12. srpnja 2015.
Everything was good excep for see condition.

Shore heading to see, pool, dinner.
8
It was so comfortable. Everything was good. But location is little bit confusing and see condition was little bit bad. There were a lot of trashes on the see and little bit smell. It makes couple feel bad romance.haha
Prijavi ovu recenziju
Daisy R. Obitelji sa malom djecom United States of America, 7. srpnja 2015.
Not Worth staying

buffet breakfast, pools and spa
4,3
I didn't like it at all, far from everything and its the beach is totally useless.
Prijavi ovu recenziju
Alexander S. Parovi Philippines, 9. lipnja 2015.
great

staff, food and cleanliness
8
Great...
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pacific Cebu Resort otok Mactan Pacific Cebu Resort otok Mactan  - PogledPacific Cebu Resort otok Mactan  - PlažaPacific Cebu Resort otok Mactan  - PlažaPacific Cebu Resort otok Mactan  - PlažaPacific Cebu Resort otok Mactan  - BazenPacific Cebu Resort otok Mactan  - BazenPacific Cebu Resort otok Mactan  - BazenPacific Cebu Resort otok Mactan  - BazenPacific Cebu Resort otok Mactan  - Pub/salonPacific Cebu Resort otok Mactan  - RestoranPacific Cebu Resort otok Mactan  - RestoranPacific Cebu Resort otok Mactan  - PredvorjePacific Cebu Resort otok Mactan  - PredvorjePacific Cebu Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Dječji klubPacific Cebu Resort otok Mactan  - Dječji klubPacific Cebu Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort otok Mactan  - PogledPacific Cebu Resort otok Mactan  - SadržajiPacific Cebu Resort otok Mactan  - SadržajiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Hrana i pićePacific Cebu Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort otok Mactan  - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort otok Mactan  - VrtPacific Cebu Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Spa centarPacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort otok Mactan  - Dvorana za fitnessPacific Cebu Resort otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPacific Cebu Resort otok Mactan  - PogledPacific Cebu Resort otok Mactan  - BazenPacific Cebu Resort otok Mactan  - PogledPacific Cebu Resort otok Mactan  - PlažaPacific Cebu Resort otok Mactan  - PredvorjePacific Cebu Resort otok Mactan  - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05