Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pacific Cebu Resort

Suba-basbas, Lapu-lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pacific Cebu Resort Mactan Island - Pogled Pacific Cebu Resort Mactan Island - Plaža Pacific Cebu Resort Mactan Island - Plaža Pacific Cebu Resort Mactan Island - Plaža Pacific Cebu Resort Mactan Island - Bazen Pacific Cebu Resort Mactan Island - Bazen Pacific Cebu Resort Mactan Island - Bazen Pacific Cebu Resort Mactan Island - Bazen Pacific Cebu Resort Mactan Island - Pub/salon Pacific Cebu Resort Mactan Island - Restoran Pacific Cebu Resort Mactan Island - Restoran Pacific Cebu Resort Mactan Island - Predvorje Pacific Cebu Resort Mactan Island - Predvorje Pacific Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržaji Pacific Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržaji Pacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnosti
Pacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnosti Pacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnosti Pacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnosti Pacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnosti Pacific Cebu Resort Mactan Island - Dječji klub Pacific Cebu Resort Mactan Island - Dječji klub Pacific Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotela Pacific Cebu Resort Mactan Island - Pogled Pacific Cebu Resort Mactan Island - Sadržaji Pacific Cebu Resort Mactan Island - Sadržaji Pacific Cebu Resort Mactan Island - Hrana i piće Pacific Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotela
Područje Mactan Island Broj soba: 116
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 434recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
5,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (434)
Razvrstati po:
Nadine K. Parovi Germany, 12. srpnja 2015.
Everything was good excep for see condition.

Shore heading to see, pool, dinner.
8
It was so comfortable. Everything was good. But location is little bit confusing and see condition was little bit bad. There were a lot of trashes on the see and little bit smell. It makes couple feel bad romance.haha
Prijavi ovu recenziju
Alexander S. Parovi Philippines, 9. lipnja 2015.
great

staff, food and cleanliness
8
Great...
Prijavi ovu recenziju
Yoshiharu N. Parovi Japan, 4. svibnja 2015.
$ doesn't match to the real.
5,3
I picked up thi shotel as it said "Newly renovated room". This may be true, but the bath room especially the shower is very dissppointed. Limited service hotel--only one restaurant with very limited menue at very over priced. Cannot stay longer. Taxi drivers don't know the name and location---thus demanded to pay more. Other hotels would charges more, but overall, that could end up with the better cost performance. I will not return here.
Prijavi ovu recenziju
Joseph S. Parovi United States of America, 11. travnja 2015.
Prices going up

view,
7,7
Internet was out almost all the time. I've been there 4 times this last year and every time the room and food is more expensive. The re was a corporate party with loud speakers that were at a level dangerous to the ears.This was the second time out of 4 there was blasting loud speakers
Prijavi ovu recenziju
Nanette O. Parovi Philippines, 10. travnja 2015.
value for money

staff was good, love thier pier area and resort was clean
8,7
the resort was not pricey , but great value for money
Prijavi ovu recenziju
Ria L. Grupe Philippines, 28. ožujka 2015.
fine

view
8
Prijavi ovu recenziju
Ki H. Solo putnici South Korea, 2. veljače 2015.
So so...

24hour restaurant
4,7
Prijavi ovu recenziju
Charles F. Parovi United States of America, 27. siječnja 2015.
Relaxing

Nice pool, pretty view, nice and friendly staff
10
My stay was restful and relaxing, I like walking around and enjoying the view and I used the tennis court which was fun to do with my wife, and they did provide the tennis rackets and balls.
Prijavi ovu recenziju
Charles F. Parovi United States of America, 26. siječnja 2015.
Plenty to do and see

nice view, tennis court, good price, nice staff
10
I really enjoy it there and go back again, recommend it to anyone
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Solo putnici United States of America, 26. siječnja 2015.
james

The service was great , the staff was helfful in finding thing s for you and the beach and scuba were good
7,7
My stay was good , location from airport a bit far but if staying on beach it as to be. This is a 3 star hotel in my book compared to other places I stayed in the Philippines
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pacific Cebu Resort Mactan IslandPacific Cebu Resort Mactan Island - PogledPacific Cebu Resort Mactan Island - PlažaPacific Cebu Resort Mactan Island - PlažaPacific Cebu Resort Mactan Island - PlažaPacific Cebu Resort Mactan Island - BazenPacific Cebu Resort Mactan Island - BazenPacific Cebu Resort Mactan Island - BazenPacific Cebu Resort Mactan Island - BazenPacific Cebu Resort Mactan Island - Pub/salonPacific Cebu Resort Mactan Island - RestoranPacific Cebu Resort Mactan Island - RestoranPacific Cebu Resort Mactan Island - PredvorjePacific Cebu Resort Mactan Island - PredvorjePacific Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržajiPacific Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržajiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort Mactan Island - Dječji klubPacific Cebu Resort Mactan Island - Dječji klubPacific Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort Mactan Island - PogledPacific Cebu Resort Mactan Island - SadržajiPacific Cebu Resort Mactan Island - SadržajiPacific Cebu Resort Mactan Island - Hrana i pićePacific Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort Mactan Island - Eksterijer hotelaPacific Cebu Resort Mactan Island - VrtPacific Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržajiPacific Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržajiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort Mactan Island - Spa centarPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort Mactan Island - Sport i aktivnostiPacific Cebu Resort Mactan Island - Dvorana za fitnessPacific Cebu Resort Mactan Island - Rekreacijski sadržajiPacific Cebu Resort Mactan Island - PogledPacific Cebu Resort Mactan Island - BazenPacific Cebu Resort Mactan Island - PogledPacific Cebu Resort Mactan Island - PlažaPacific Cebu Resort Mactan Island - PredvorjePacific Cebu Resort Mactan Island - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08