Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pacific Pensionne Cebu City - Gostinjska soba Pacific Pensionne Cebu City - Interijer hotela Pacific Pensionne Cebu City - Interijer hotela Pacific Pensionne Cebu City - Restoran Pacific Pensionne Cebu City - Eksterijer hotela Pacific Pensionne Cebu City - Posao Centar Pacific Pensionne Cebu City - Recepcija Pacific Pensionne Cebu City - Restoran Pacific Pensionne Cebu City - Restoran Pacific Pensionne Cebu City - Interijer hotela Pacific Pensionne Cebu City - Interijer hotela Pacific Pensionne Cebu City - Hrana i piće Pacific Pensionne Cebu City - Restoran
Područje Grad Cebu Broj soba: 72

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 173recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
5,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (173)
Razvrstati po:
Jan M. Solo putnici Philippines, 19. srpnja 2015.
Good

Location safety
7
Better
Prijavi ovu recenziju
Melvie A. Grupe Philippines, 7. srpnja 2015.
WORST STAY!
2,7
I had stayed at three hotels during my 7-day visit in Cebu and by far this hotel is the worst! Bed bugs! Shower hose leaking! Bathroom mirror stained! Key card doesn't work! Small TV! Smelly room! and worst? I felt like I didn't get the best value for my money. Never will I stay here again and NEVER will I recommend this pensionne to other travellers! Should I say Agoda should not include it on the search list!
Prijavi ovu recenziju
Mark R. Solo putnici Australia, 4. srpnja 2015.
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
Prijavi ovu recenziju
Sachin A. Parovi United States of America, 31. svibnja 2015.
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Prijavi ovu recenziju
Fely C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 7. svibnja 2015.
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Prijavi ovu recenziju
Cenin M. Parovi Philippines, 1. ožujka 2015.
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Prijavi ovu recenziju
Jukka H. Solo putnici Finland, 22. veljače 2015.
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Prijavi ovu recenziju
Tiffany D. Parovi France, 2. siječnja 2015.
Dont go
3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Meneleo M. Solo putnici United States of America, 16. studenog 2014.
Pacific pensionne review

I liked it was close to the main street and well lighted going back to the hotel so you can come home anytime of the night without fear of getting roughed up. I liked the comfortable room and clean.
8
Very nice and enjoyable because we were able to go out at night and come home late due to the safety of the area. I just wished the streets were paved and cleaned. When I walked I have to be looking down so I don't trip or turn an ankle. Otherwise, everything was good!
Prijavi ovu recenziju
Elizabeth S. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 24. rujna 2014.
Great stay

Easy access to food outlets, clean, well priced
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pacific Pensionne Cebu CityPacific Pensionne Cebu City - Gostinjska sobaPacific Pensionne Cebu City - Interijer hotelaPacific Pensionne Cebu City - Interijer hotelaPacific Pensionne Cebu City - RestoranPacific Pensionne Cebu City - Eksterijer hotelaPacific Pensionne Cebu City - Posao CentarPacific Pensionne Cebu City - RecepcijaPacific Pensionne Cebu City - RestoranPacific Pensionne Cebu City - RestoranPacific Pensionne Cebu City - Interijer hotelaPacific Pensionne Cebu City - Interijer hotelaPacific Pensionne Cebu City - Hrana i pićePacific Pensionne Cebu City - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07