Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Fuente, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pacific Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Pacific Pensionne grad Cebu  - Interijer hotela Pacific Pensionne grad Cebu  - Interijer hotela Pacific Pensionne grad Cebu  - Restoran Pacific Pensionne grad Cebu  - Eksterijer hotela Pacific Pensionne grad Cebu  - Posao Centar Pacific Pensionne grad Cebu  - Recepcija Pacific Pensionne grad Cebu  - Restoran Pacific Pensionne grad Cebu  - Restoran Pacific Pensionne grad Cebu  - Interijer hotela Pacific Pensionne grad Cebu  - Interijer hotela Pacific Pensionne grad Cebu  - Hrana i piće Pacific Pensionne grad Cebu  - Restoran
Područje Fuente Broj soba: 72

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 174recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (174)
Razvrstati po:
Janelene G. Solo putnici Philippines, 1. kolovoza 2015.
So..So...

only near the center
4,3
Everything was old and they don't maintain the rooms well.
Prijavi ovu recenziju
Yosuke K. Solo putnici Japan, 29. srpnja 2015.
non-smoking

they only have non-smoking rooms
4,3
Prijavi ovu recenziju
Jan M. Solo putnici Philippines, 19. srpnja 2015.
Good

Location safety
7
Better
Prijavi ovu recenziju
Melvie A. Grupe Philippines, 7. srpnja 2015.
WORST STAY!
2,7
I had stayed at three hotels during my 7-day visit in Cebu and by far this hotel is the worst! Bed bugs! Shower hose leaking! Bathroom mirror stained! Key card doesn't work! Small TV! Smelly room! and worst? I felt like I didn't get the best value for my money. Never will I stay here again and NEVER will I recommend this pensionne to other travellers! Should I say Agoda should not include it on the search list!
Prijavi ovu recenziju
Mark R. Solo putnici Australia, 4. srpnja 2015.
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
Prijavi ovu recenziju
Sachin A. Parovi United States of America, 31. svibnja 2015.
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Prijavi ovu recenziju
Fely C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 7. svibnja 2015.
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Prijavi ovu recenziju
Cenin M. Parovi Philippines, 1. ožujka 2015.
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Prijavi ovu recenziju
Jukka H. Solo putnici Finland, 22. veljače 2015.
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Prijavi ovu recenziju
Tiffany D. Parovi France, 2. siječnja 2015.
Dont go
3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pacific Pensionne grad Cebu Pacific Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPacific Pensionne grad Cebu  - Interijer hotelaPacific Pensionne grad Cebu  - Interijer hotelaPacific Pensionne grad Cebu  - RestoranPacific Pensionne grad Cebu  - Eksterijer hotelaPacific Pensionne grad Cebu  - Posao CentarPacific Pensionne grad Cebu  - RecepcijaPacific Pensionne grad Cebu  - RestoranPacific Pensionne grad Cebu  - RestoranPacific Pensionne grad Cebu  - Interijer hotelaPacific Pensionne grad Cebu  - Interijer hotelaPacific Pensionne grad Cebu  - Hrana i pićePacific Pensionne grad Cebu  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03