ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pacific Star Resort & Spa

627B Pale San Vitores Rd Tumon, zaljev Tumon, Guam 96913 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Guam Marriott Resort & Spa
Pacific Star Resort & Spa Guam - Gostinjska soba Pacific Star Resort & Spa Guam - Apartman Pacific Star Resort & Spa Guam - Kupaonica Pacific Star Resort & Spa Guam - Balkon/terasa Pacific Star Resort & Spa Guam - Predvorje Pacific Star Resort & Spa Guam - Kafić Pacific Star Resort & Spa Guam - Restoran Pacific Star Resort & Spa Guam - Restoran Pacific Star Resort & Spa Guam - Restoran Pacific Star Resort & Spa Guam - Okružje Pacific Star Resort & Spa Guam - Bazen Pacific Star Resort & Spa Guam - Bazen Pacific Star Resort & Spa Guam - Pub/salon Pacific Star Resort & Spa Guam - Bazen Pacific Star Resort & Spa Guam - Restoran Pacific Star Resort & Spa Guam - Gostinjska soba
Pacific Star Resort & Spa Guam - Eksterijer hotela Pacific Star Resort & Spa Guam - Bazen Pacific Star Resort & Spa Guam - Soba za sastanke Pacific Star Resort & Spa Guam - Sadržaji Pacific Star Resort & Spa Guam - Restoran Pacific Star Resort & Spa Guam - Pub/salon Pacific Star Resort & Spa Guam - Dvorana za fitness Pacific Star Resort & Spa Guam - Ulaz Pacific Star Resort & Spa Guam - Gostinjska soba Pacific Star Resort & Spa Guam - Sadržaji Pacific Star Resort & Spa Guam - Bazen Pacific Star Resort & Spa Guam - Interijer hotela
Područje zaljev Tumon Broj soba: 357

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 208recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (208)
Razvrstati po:
Alice H. Solo putnici United States of America, 31. kolovoza 2014.
Review

Staff, view, wifi
6,3
William H. Poslovni putnici United States of America, 25. svibnja 2014.
good

access
9,7
good, problem in documenting cost for customer as your system does not show dollars
Precious S. Grupe Philippines, 27. travnja 2014.
It Was Okay, For the Price that We Paid

Friendly staff, Okay rooms, Okay Breakfast
7
It was just okay. I was annoyed that the Tumon Shuttle - the red shuttle bus - no longer stops at the hotel and we would have to go to the neighbouring PIC in order to ride on the bus or get off across PIC which is a bit of a walk back to the hotel.
Paolo B. Parovi Philippines, 14. travnja 2014.
Great stay. Will stay here when we get back

Value for money, great beach, friendly staff
7,3
Leendy A. Parovi Philippines, 10. ožujka 2014.
We had an excellent vacation!

The place is elegant, beach view is so nice
8
We got the best value of our money. Beach view was excellent. The room was clean and had a pleasant smell.
Lourdes V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. ožujka 2014.
Overall, we enjoyed our stay at Guam Marriott.

Accessibility / friendly staff / clean rooms
7
Generally, happy with our 2 nites stay at Guam MArriott
Bong S. Parovi Malaysia, 5. ožujka 2014.
Superb stay

Friendly staffs, nice ocean view, free upgrade
9,7
We have book ocean view room but they upgrade us to ocean front suite for free. Huge room with big living room and superb ocean view. My wife loved it so much.
Yu C. Solo putnici Taiwan, 19. veljače 2014.
IT'S A NICE HOTEL WITH A VALUABLE PRICE

NEAR BEACH,SHOPPING MALL AND AIRPORT
7
IT'S A NICE HOTEL WHICH IS AT A GOOD LOCATION,AND THE ROOM IS QUITE CLEAN AND COMFORTABLE. CAUSE THE ARRIVAL TIME AT GUM USUALLY TOO EARLY,IT'S PITY THAT THEY CAN'T PROVIDE EARLY CHECK IN.
Gary M. Parovi Australia, 13. veljače 2014.
good enjoyed it

buffet lunches close beach cheap beer
9
good international hotel
Zhizhong L. Obitelji sa malom djecom China, 12. veljače 2014.
a wonderful family vacation at Guam

close to the beach, clean and nice staff
7
wonderful time! never though Guam is such a great place for vacation. sunshine, beach especial the sea water is the best! so clear like crystal and those fishes are colorful and fun. rent a car driving was a great experience. Hope the U.S military base could do something friendly to tourists, like visiting etc, that would encourage more tourists come and rich the island..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pacific Star Resort & Spa GuamPacific Star Resort & Spa Guam - Gostinjska sobaPacific Star Resort & Spa Guam - ApartmanPacific Star Resort & Spa Guam - KupaonicaPacific Star Resort & Spa Guam - Balkon/terasaPacific Star Resort & Spa Guam - PredvorjePacific Star Resort & Spa Guam - KafićPacific Star Resort & Spa Guam - RestoranPacific Star Resort & Spa Guam - RestoranPacific Star Resort & Spa Guam - RestoranPacific Star Resort & Spa Guam - OkružjePacific Star Resort & Spa Guam - BazenPacific Star Resort & Spa Guam - BazenPacific Star Resort & Spa Guam - Pub/salonPacific Star Resort & Spa Guam - BazenPacific Star Resort & Spa Guam - RestoranPacific Star Resort & Spa Guam - Gostinjska sobaPacific Star Resort & Spa Guam - Eksterijer hotelaPacific Star Resort & Spa Guam - BazenPacific Star Resort & Spa Guam - Soba za sastankePacific Star Resort & Spa Guam - SadržajiPacific Star Resort & Spa Guam - RestoranPacific Star Resort & Spa Guam - Pub/salonPacific Star Resort & Spa Guam - Dvorana za fitnessPacific Star Resort & Spa Guam - UlazPacific Star Resort & Spa Guam - Gostinjska sobaPacific Star Resort & Spa Guam - SadržajiPacific Star Resort & Spa Guam - BazenPacific Star Resort & Spa Guam - Interijer hotelaPacific Star Resort & Spa Guam - Gostinjska sobaPacific Star Resort & Spa Guam - Soba za sastankePacific Star Resort & Spa Guam - Gostinjska sobaPacific Star Resort & Spa Guam - Gostinjska sobaPacific Star Resort & Spa Guam - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02