Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Zapatera, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Palazzo Pensionne grad Cebu  - Eksterijer hotela Palazzo Pensionne grad Cebu  - Ulaz Palazzo Pensionne grad Cebu  - Interijer hotela Palazzo Pensionne grad Cebu  - Interijer hotela Palazzo Pensionne grad Cebu  - Restoran Palazzo Pensionne grad Cebu  - Restoran Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba
Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska soba Palazzo Pensionne grad Cebu  - Restoran Palazzo Pensionne grad Cebu  - Obližnje atrakcije
Područje Zapatera Broj soba: 14

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 609recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (609)
Razvrstati po:
Ma. G. Parovi Philippines, 30. siječnja 2016.
over our expectations.. very good :)

the staff were very accomodating, hotel was very clean but the lication is not that accessible, but overall, we were over satisfied with our overnight stay :)
9
almost perfect..
Prijavi ovu recenziju
Luigi R. Solo putnici United States of America, 15. siječnja 2016.
great Hotel and great location

Cleanliness, Staff Performance, Value for the money. o
4,3
Is comfortable and clean, good for the money
Prijavi ovu recenziju
Charmaine A. Parovi Philippines, 25. studenog 2015.
enjoyable stay

food, cleanliness, ambiance
7,7
Prijavi ovu recenziju
Darcy E. Parovi Australia, 24. studenog 2015.
Peaceful

Location, peaceful, helpful.
9
We found everything to our liking. It will be nice when they finish the renovations which where not noisy. A bit skimpy on the bathroom items tho. All in all very satisfactory. We would stay there again. Wi fi was on and off, mainly off.
Prijavi ovu recenziju
Kevin C. Parovi Philippines, 22. studenog 2015.
Palazzo Pensionne Stay

clean rooms, friendly and informative staffs and accessible
9,3
excellent service
Prijavi ovu recenziju
Samuel J. Solo putnici Philippines, 28. listopada 2015.
Decent for price

Value for money, Staff, location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Peter D. Parovi New Zealand, 27. listopada 2015.
Pleasant place to stay

Clean , comfortable , helpful staff
7,7
Second time visit to a very comfortable hotel However some small improvements would make it perfect Staff are helpful but could learn to smile a little The breakfast was slow to arrive though I was impressed when some nice brown toast was served on request I was disappointed to book jjounior suite and on arrival be given lower room Could this be because after I booked for 2 nights they took a longer booking instead I was refunded the difference but was still disappointed especially with no prior notice of downgrade
Prijavi ovu recenziju
Luigi R. Solo putnici United States of America, 24. listopada 2015.
Solo traveles

Hotel condition, Room comfort, Staff Performance
3
i bean coming in the Philippine many times, this is the best hotel room I ever have.
Prijavi ovu recenziju
Philip L. Solo putnici United States of America, 12. listopada 2015.
Very homey feeling.

Location, staff, price.
8
I have stayed here before and it's hard to beat, for the price. Great staff, the food is decent, but the cafe leaves a lot to be desired in terms of selection and no desserts are offered at all. They are now providing service water, which is a great addition. Also, I think they should offer more TV channels.
Prijavi ovu recenziju
Rio A. Parovi Philippines, 26. rujna 2015.
It was good.

Service, Location, Staff
8,3
Our short stay in Palazzo Pensionne was good. The staff who greeted us when we arrived should smile a little more. The location of the hotel is near Ayala Business Center. Our room was good and clean. WiFi connection was fast! After we checked in, I informed the staff at the lobby that we will check out early in the morning on the next day. At 3:30AM they called to our room to inform us that our breakfast is ready. They also hailed our taxi going to South Terminal Bus Station. Excellent service indeed.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Palazzo Pensionne grad Cebu Palazzo Pensionne grad Cebu  - Eksterijer hotelaPalazzo Pensionne grad Cebu  - UlazPalazzo Pensionne grad Cebu  - Interijer hotelaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Interijer hotelaPalazzo Pensionne grad Cebu  - RestoranPalazzo Pensionne grad Cebu  - RestoranPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne grad Cebu  - RestoranPalazzo Pensionne grad Cebu  - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07