ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Palazzo Pensionne Cebu - Eksterijer hotela Palazzo Pensionne Cebu - Ulaz Palazzo Pensionne Cebu - Interijer hotela Palazzo Pensionne Cebu - Interijer hotela Palazzo Pensionne Cebu - Recepcija Palazzo Pensionne Cebu - Recepcija Palazzo Pensionne Cebu - Restoran Palazzo Pensionne Cebu - Restoran Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba
Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 534recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (534)
Razvrstati po:
Stuart J. Parovi United Kingdom, 25. lipnja 2014.
Safe, friendly, trustworthy, excellent!

Central location, safe & friendly, value for money.
9
Excellent budget hotel! A very safe, secure, quiet hotel, with extremely trustworthy, friendly & helpful staff in a central location. Rooms are excellent & a good size & have all amenities including free fast Wi-Fi in all rooms. The free breakfast is excellent. We cannot praise this hotel highly enough & is our personal favourite in Cebu City. You can truly relax in this hotel.
Robert G. Solo putnici Luxembourg, 7. lipnja 2014.
great, a place to return

As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. everything was great during my stay.
9,7
Robert G. Solo putnici Luxembourg, 5. lipnja 2014.
great a n ice stay

rooms, location, shopping
9,7
As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. everything was great during my stay.
Agnes J. Grupe Philippines, 31. svibnja 2014.
Fast WIFI connection

Value for Money, Friendly Staff, Big Rooms
8,3
As a returning guest, I can always recommend this place to budget travelers. I hope the management can fix the shower in room 2D. Other than that, everything was great during out stay.
Jesse B. Parovi Canada, 23. svibnja 2014.
A solid decent value hotel.

Clean, nice mattress, and located close to the Ferry.
7,7
We found this to be a solid decent value hotel. The linens were clean, the mattress was comfortable, and the AC worked well. It was also located close to the ferry, so it was easy an access in the morning. We didn't find it cheap by Philippine standards, but based on our experiences in the country it was a reasonably priced hotel (we're budget travelers). The staff were helpful in getting us to our destinations in the morning, and the breakfast was tasty. If we were in Cebu again we'd try something cheaper, but it's an affluent town, so that might be hard to find. I'd recommend staying there if you have a few bucks. You won't be disappointed.
Jarno K. Parovi Finland, 12. svibnja 2014.
My favourite stay in Cebu

value for money, quiet location, friendly staff
8,7
I keep coming back here whenever visit Cebu. Place is nice, well kept, clean and cozy. Location is very quiet and peaceful, but still all needed, malls, restaurants etc. are in 5-10 minutes walking distance. Wifi was also recently updated and worked well. In cafe, they have one of the best Pancit Canton I've ever tasted in Phils.
Marian K. Grupe Germany, 5. svibnja 2014.
Good

Price, Room size
6,3
Abul U. Parovi United Kingdom, 28. travnja 2014.
its not good at all its a disgusting dont recomand

friendy people but not for food
3,3
it was horrible shower is disgusting food could not served even after 1 hour although there were no other customer around no busy at all i will not recomnd anyone to this hotel it cost me just to come n go to Fuente to eat or shopping. No one should book this hotel more tan 1 night if u like u can extend
Paul K. Solo putnici New Zealand, 28. travnja 2014.
great hotel for my transit

big room, friendly staff, peaceful
8,3
God stay for a transit rest
Philip L. Solo putnici United States of America, 27. travnja 2014.
Quiet, clean and comfortable

location,staff,value
8
Very clean and comfortable for the money. Wonderful staff!!!!!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - Eksterijer hotelaPalazzo Pensionne Cebu - UlazPalazzo Pensionne Cebu - Interijer hotelaPalazzo Pensionne Cebu - Interijer hotelaPalazzo Pensionne Cebu - RecepcijaPalazzo Pensionne Cebu - RecepcijaPalazzo Pensionne Cebu - RestoranPalazzo Pensionne Cebu - RestoranPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06