ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Palazzo Pensionne Cebu - Ulaz Palazzo Pensionne Cebu - Interijer hotela Palazzo Pensionne Cebu - Interijer hotela Palazzo Pensionne Cebu - Restoran Palazzo Pensionne Cebu - Restoran Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba
Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba Palazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 574recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (574)
Razvrstati po:
David L. Solo putnici United Kingdom, 24. siječnja 2015.
Close by to shops and nightlife and secluded from

Comfortable, Friendly, Convenient
7,7
Unless there is any construction work going on next door in the daytime then it is reasonably tranquil. You can walk to Ayala Mall and to nearby nightlife in 15 minutes. The rooms are big. I stayed here on 3 separate occasions during my 3-week stay in the area. I would get jeepney back to hotel for only 7 pesos, getting off at the end of General Echavez Street.
Naomi S. Parovi United Kingdom, 23. siječnja 2015.
Nice place in Cebu

comfort, breakfast, location
7,3
We had stayed before 4 years ago. Cebu is not a great city so we just pass through on our way to somewhere else. This hotel is within walking distance, 15 minutes, of a large mall with nice restaurants and coffee places. Breakfast is basic but included in the price of the room. Wifi did not work in our room but did in the breakfast room. Recommended for a short stopover.
Neschelle L. Solo putnici Philippines, 19. siječnja 2015.
I am a solo traveller from canada.

the hotel room is clean.
5
Not very good. the hotel staff were not nice. it seems that they are not upon my arrival.
Dennis M. Grupe Canada, 13. siječnja 2015.
Satisfaction

Location , good food & friendly staff
10
It was a good experience and place to stay
Robert G. Parovi Luxembourg, 10. siječnja 2015.
sure i will be back

friendly staff, location close to ayala mall, nice restaurant
8,7
a place where i stay many times and i will go back next visite in cebu
Jose A. Parovi Philippines, 10. siječnja 2015.
Nice and clean place

Location, value for money, clean
9,3
Robert G. Parovi Luxembourg, 8. siječnja 2015.
a nice place

location, friendly staff, and value for money
8,7
a place to return, and i will do it next visit in cebu
Robert G. Parovi Luxembourg, 6. siječnja 2015.
visite in cebu

friendly staff, location, food
8,7
a place to return, and i will do it next visit in cebu
Espen L. Solo putnici Norway, 28. prosinca 2014.
10 mi. Walk from Mango

Value for money, FRIENDLY STAFF, location
7,7
Taking into account this is a b&b hotel, it is super nice. Staff are really friendly and very helpful! Clean rooms and ok location.
Robert G. Parovi Luxembourg, 23. prosinca 2014.
a nice place, and i will be back

location, great friendly staff, and nice restaurant
8,7
a nice place for your visite in cebu

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - UlazPalazzo Pensionne Cebu - Interijer hotelaPalazzo Pensionne Cebu - Interijer hotelaPalazzo Pensionne Cebu - RestoranPalazzo Pensionne Cebu - RestoranPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska sobaPalazzo Pensionne Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03