Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Palm Residence Inn

Guerrero Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Palm Residence Inn Davao - Interijer hotela Palm Residence Inn Davao - Recepcija Palm Residence Inn Davao - Igralište za golf Palm Residence Inn Davao - Predvorje Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba
Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba Palm Residence Inn Davao - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 59
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 60recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
6,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (60)
Razvrstati po:
Perla F. Grupe Philippines, 2. svibnja 2015.
Good location, friendly staff, linens not very goo

Location, price for money, frendly
6
We got value for money. Good location.
Jose I. Parovi Philippines, 17. travnja 2015.
Goldilocks... Just right...

location, still classy and right price
8,3
Overall, our stay was pleasant and very convinient but please provide cleaner towels.
Teresa F. Poslovni putnici United States of America, 18. ožujka 2015.
Our experienced in the palm residence inn

location, accessibility and quietness
6
The location itself is very convenient. The room was well organized. However, the staffs seemed to be not professionally trained, the comfort wasn't very pleasant - the towels were ripped, mosquitoes in the room and the room service's rating up to 5 is 1! Overall, weren't very satisfied with our stay!
Aida A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. listopada 2014.
i like it because its walk distance in the mall

near the mall
7
The time we sleep there. Theres banging in other room. Building some stuff. And its annoying. And there bathroom has no mat to dry your feet.
Glaren S. Grupe Philippines, 4. rujna 2014.
location is very accessible

location, clean and descent
8,3
Kate R. Grupe Philippines, 2. rujna 2014.
Awesome Staffs! Clean and Neat Rooms!

staffs, rooms, location
8,3
Me and my friends had a wonderful stay on this hotel. The staffs are super accommodating and sweet. It is perfectly located near the restaurants and Gaisano mall. I will definitely go back to this place.
Nicole M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 7. lipnja 2014.
good location

affordable, friendly staff, accessible
7
Flora B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. travnja 2014.
Near Mall and restaurant

Acessability, comfort and affordabilty
7,7
Very accessable to public utility transfort
Magtangol H. Parovi Philippines, 2. travnja 2014.
A Momnumental Waste of Time and Money

close to a B class mall; cabs dont know the place but say San Pedro College and it will be easier; generally quiet despite location
4,7
On the whole, nothing spectacular. It is like renting a dormitory with strict landlords who wont even allow a minute extra of room time even if your flight is way late into the night. The facade is busy because there is a 24 hour bakery, a pharmacy and cheap coffee joint that draws in all sorts of people. The room was small and spartan and the inexpensively hewn beds creaked. There was absolutely no view from the room assigned us; just the back wall of a decrepit building that was closely attached to the hotel. In all, it seemed like a fire trap.nFortheprice one pays, it is best to find other places to stay in.
Keng C. Solo putnici Malaysia, 21. ožujka 2014.
Free and Easy short breakaway trip

close to food and shopping and taxis available outside
5,3
Nothing much to expect from this hotel. There is no safe deposit box even in the front desk. They do have electronic card access doors though. Free WIFI is only available outside in the lobby area. Free drinking water dispenser at the lobby.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Palm Residence Inn DavaoPalm Residence Inn Davao - Interijer hotelaPalm Residence Inn Davao - RecepcijaPalm Residence Inn Davao - Igralište za golfPalm Residence Inn Davao - PredvorjePalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska sobaPalm Residence Inn Davao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6A06