Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba
Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 5106recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5106)
Razvrstati po:
Apoorva B. Parovi India, 13. lipnja 2015.
Good stay

The pool (we had a pool access room)
8,7
We stayed for only a day. Got the pool access room at a discounted price. Since it was a corner room, we didn't have much noise from the pool or even the corridor. The place is tucked in, but very close to the patong beach, and it's very easy to find good places to eat around. Since it was raining, we decided to eat in at night. However, on calling room service, they did not have all items available (which had been mentioned on the room service menu), but maybe it was because we called at 9:30 pm (the time for the last order). Had a quick breakfast the next morning, as we had to catch a flight- the breakfast spread was okay, not a huge spread. Both the receptionist and the porter were well-trained and courteous. Staff seemed genuinely hospitable. We wish we could have stayed longer, as the room was lovely and the pool side view grew on us.
Amy K. Solo putnici Australia, 8. lipnja 2015.
Not worth the price, do not book for the gym

The pool was nice, the rooms were large & clean, fairly close to everything
6,7
I was pretty satisfied with this hotel, but it wasn't amazing. I've stayed in hotels of the same quality in Thailand for less than half the price. Breakfast was very average. Don't book this place if you intend on using the gym for anything other than some light cardio. It only has 1 treadmil & some free weights going up to 30pounds max. It's about 10 min walk to bangla, which makes it fairly quiet. Overall this place was ok, but you can definitely find the same standard for cheaper.
Kunal B. Parovi India, 7. lipnja 2015.
Good location

Location, bathroom and reception staff
8
The location of the resort is very nice, close to Patong beach, Bangla road, shopping centers, good restaurants and good Thai massage parlors. The room was nice and cosy, and the bathroom was very spacious and clean. The head staff at the breakfast on the first day was not co-operative, we requested for the well done omelette with salt but our request wasnt acknowledged! The staff at the reception was very helpful though, specially the lady who helped us on both the days with our not so co-ordinated hotel pickup for the tours by tour agencies. I would highly recommend this resort!
Abinash H. Parovi India, 5. lipnja 2015.
Awesome experience!!

1. Location 2. Clean and good resort 3. Friendly staff
10
Malik A. Obitelji sa malom djecom Pakistan, 4. lipnja 2015.
Breakfast room is without air conditioning and hot

They give day bed in deluxe room which can be used for kid
8,7
It was good over all.they gave us early check in without charging more which was great of all after a long flight.
Chong Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. lipnja 2015.
Cleanliness

Clean and comfortable
8
I like to stay here with my family. The staffs serve us friendly. It is located near to shopping malls.
Muhamad S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 2. lipnja 2015.
The guy hotel counter very rude and no halal food

nothing special
7,3
The place very good ,but breakfast serve pork for muslim got problem to eat
Fang H. Parovi Singapore, 1. lipnja 2015.
Well-position hotel close to everything

Location, value for money, friendly reception staff
7,7
Well positioned, accessible to beach, restaurants and shopping. Staff was friendly and the breakfast spread was decent.
Nurul A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 31. svibnja 2015.
Great hotel

Room, pool, staff
8
It was great. Worth the money spent.
Noman H. Obitelji sa malom djecom Pakistan, 28. svibnja 2015.
My experience

Friendly staff, location and rooms
9,7
Excellent, stayed with family for 4 nights in their villa. Rooms are big and clean, Internet speed was very good. Good breakfast. Bathrooms are neat and clean, Location is just 10 minute from beach. My kids love the swimming pool. They need to have a proper concerage service.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - Eksterijer hotelaPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - PredvorjePalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - Eksterijer hotelaPalmyra Patong Resort Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01