ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba
Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba Palmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 4958recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4958)
Razvrstati po:
Marina B. Parovi Russia, 17. veljače 2015.
really good hotel

location, calm place,good service
8
Really everyrhing almost exellent for 3 stars resort.
Sukhpreet S. Parovi India, 12. veljače 2015.
Worst stay in Thailand

its proximity to the beach
3,3
The staff at the reception was unfriendly and rude. There was a problem with the door and keys and we were locked out of our room multiple times through our stay even though someone came to fix it after our repeated requests. We had a pool access room but were not allowed to use the pool in the evening! Breakfast buffet was a massive disappointment, fruits were out of a tin. Our room was full of mosquitoes and there was no coil or repellent in the room. The photos are misleading; the walls were worn and dated, giving the place a shabby rundown feel. There are far better places in Phuket for the same price. The whole experience was a massive letdown compounded by the awful attitude of the staff at the reception.
Peter G. Parovi United Kingdom, 9. veljače 2015.
Great location , nice pool

Location , pool, staff
7,7
Nicely set back from the road away from the noise . Easy walking distance to all the action . Decent breakfast and friendly staff . Staff were friendly and helpful . Room clean and tidy . I would stay there again
Oliya G. Parovi Philippines, 1. veljače 2015.
Value for Money

Location, Breakfast and Service
8,3
We enjoyed our stay here in Palmyra Patong Hotel. Location-wise, it is a walking distance to Patong Beach, Bangla Road and Malls. Massage and Spa centers are just in front of the Hotel. We enjoyed Thai and Swedish Massage at Emotion Day Spa. Cheap and Good Atmosphere to relax. Food centers are all around the area, vendors with fresh fruits, pancake and street foods. The staff in front desk are welcoming and accomodating. Our room has been upgraded for free. Do not expect for a luxurious hotel, this hotel will simply exceed your expectations. Nice service, a small-size pool which is just enough for a short swim when you are tired of wandering around. By the way, I love their breakfast buffet. All in all, it was a great stay. Will recommend it to everyone who wants to travel with a budget.
Chien W. Grupe Singapore, 31. siječnja 2015.
Good hotel

Location, service and prompt email replies
10
It was my 3rd visit to the hotel. As wonderful as before
Rosita A. Solo putnici Singapore, 29. siječnja 2015.
Memorable stay

The price is excellent, the family room is big & spacious!
9,3
I book the family room for me n my friends! We all love the room its like those chalets we have in Singapore but cheaper!
Liew R. Solo putnici Singapore, 25. siječnja 2015.
A place to relax and be near the phuket lifestyle

The location, the excellent spa outside and the friendly staff
7
The staff made my stay comfortable. Always with a smile despite having a tough day with other customers. I must compliment the receptionist who was very well verse in Chinese and was able to assist many main chinese to get info that they need. I'm planning to return again in Sometime September or if not earlier.
Mark M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 24. siječnja 2015.
clean, comfortable, good location, value

clean rooms and toilets, comfortable beds, good location
8,7
Chris T. Parovi Australia, 21. siječnja 2015.
Overall nice hotel. Breakfast not great

Clean room, good location, reasonable price
6,7
Sayeeram S. Solo putnici India, 19. siječnja 2015.
very good

good location.good comfortnice food
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - Eksterijer hotelaPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - PredvorjePalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B08