Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 5275recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5275)
Razvrstati po:
Yong L. Parovi Malaysia, 10. siječnja 2016.
Jan in Patong

cheap, comfort, clean
6,7
Actually i feel that the room is a little bit old. Need to repaint the wall and replace with new furniture. The bed is a bit dusty on the 1st day we checked in. Need to walk about 200 meters from the junction to hotel. Stray dogs are around. That frighten me up. Probably the hotel can provide buggy just to fetch their customers to and from the junction. anything else is good.
Prijavi ovu recenziju
Cyril M. Solo putnici United Kingdom, 7. siječnja 2016.
Excellent hotel

Everything about the hotel was fantastic
9,3
This was my 2nd stay in this hotel and once again it was an excellent stay from the moment I checked in to the moment I checked out , all the staff were so nice I can't fault anything about this hotel it's great value for money It's only a 10 min walk to the beach and 20 mins from the very noisy bangla road so all good
Prijavi ovu recenziju
Fani M. Obitelji sa odraslom djecom Israel, 2. siječnja 2016.
Clean, perfect location and nice staff

Very clean, staff very helpful and nice and excelent location, near the beach and everything
9,3
We stayed there for 4 days, and our stay was confortable and very nice
Prijavi ovu recenziju
Bing C. Parovi Malaysia, 25. prosinca 2015.
Overrated
4
We felt it is overrated hotel, not worth the price. Is more like a 3 stars standard. Staffs were not really helpful as we need to walk all way down to collect the multi adapter. Hot water in room not functioning well. Will not stay again.
Prijavi ovu recenziju
Luzviminda M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. prosinca 2015.
Good hotel

Location. Food.
8
Cons. Staff not that helpful. Molds in swimming pool tiles
Prijavi ovu recenziju
Ridzuan M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. prosinca 2015.
Good stay, nice hotel & good location!

Friendly staffs, good location & quite spacious rooms.
6
Good stay, nice location & friendly staffs.
Prijavi ovu recenziju
Ryan M. Parovi United Kingdom, 12. prosinca 2015.
Top Stay

Breakfast, spacious rooms, friendly staff.
9,7
Really good hotel, Very Happy with all aspects, location, staff, breakfast, pool, cleanliness Many thanks, I highly recommend.
Prijavi ovu recenziju
Nurul A. Parovi Singapore, 12. prosinca 2015.
Never disappointed

Food, Location, Services
8
This was my second trip to Phuket and my 2nd stay here. Food for breakfast was nice. They let you know which is pork. Not a lot of variety but still plenty to choose from. Location was awesome. We could walk to Jungceylon mall, Bangla road and patong beach was easy accessible.
Prijavi ovu recenziju
Sugahara K. Parovi Japan, 12. prosinca 2015.
spacious,

spacious,location,friendly staff
9
good
Prijavi ovu recenziju
Jayne H. Parovi United Kingdom, 11. prosinca 2015.
Nice stay

Location, staff, pool
8
Hard beds
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - Eksterijer hotelaPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - PredvorjePalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - Eksterijer hotelaPalmyra Patong Resort Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06