Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 5347recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5347)
Razvrstati po:
Luis L. Solo putnici Australia, 22. svibnja 2016.
Lovely place
6,3
great food. Value for money. lovely pool
Chanchai B. Obitelji sa malom djecom Thailand, 19. svibnja 2016.
Not impressed at all for the reception staff in th
3,7
Breakfast has not much variety and the taste and quality are not that good.
Muhammad I. Parovi Singapore, 16. svibnja 2016.
Good place to stay
5,3
Nil
Junlong L. Parovi Singapore, 16. svibnja 2016.
Good location, friendly staff, clean rooms.
6,7
Good location, friendly staff, clean rooms. Can go back again.
Ratchanokporn S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 13. svibnja 2016.
The room was very big.
5
We enjoy to stay here.
Julie R. Solo putnici Australia, 13. svibnja 2016.
Great location, 1 street away from beach, with a l
5,7
Staff are really lovely, especially Apple on the front desk. I was really happy that they upgraded me. The restaurant food is delicious. The pool was lovely, 1.4meters depth all around, so great for the nervous swimmer.
Png Y. Solo putnici Singapore, 12. svibnja 2016.
Second stay
6
This is my second stay in this hotel It's really value for money and the location is good. It's near to the beach and just 10 mins walk to the mall
Diane S. Parovi New Zealand, 10. svibnja 2016.
good value for money
6,3
Hotel located off street so quiet. 10 min walk to jung ceylon shops. 5 min to beach. Pool clean and pleasant
Jennifer D. Parovi Canada, 9. svibnja 2016.
Perfect Hotel!
6
The room was very large, nice and clean. The bed isn't the best but it's comfortable enough for a good nights sleep. The pool is fantastic and was never busy. The location of the hotel is perfect as it is close to food and drinks but far enough from the craziness. Hotel staff were extremely friendly and helpful. Definitely recommend staying here!
Brian C. Parovi Canada, 8. svibnja 2016.
I thought it was great
6,3
We stayed in a two bedroom bungalow because my wife snores Ha Ha The place was almost 3 levels it is huge a little bit dated but very clean And for the price you cannot beat it The staff were absolutely excellent a little bit of an English barrier sometimes but no big deal and a good 10 minute walk to the beach And great restaurants very close I would definitely stay there again
1 od 1 recenzija
Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - Gostinjska sobaPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - Eksterijer hotelaPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - BazenPalmyra Patong Resort Phuket - PredvorjePalmyra Patong Resort Phuket - RestoranPalmyra Patong Resort Phuket - Eksterijer hotelaPalmyra Patong Resort Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08