Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pamulinawen Hotel

National Highway, Brgy. 22, 2901 San Nicholas, San Nicolas, Laoag, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Kupaonica Pamulinawen Hotel Laoag - Kupaonica Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela
Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Predvorje Pamulinawen Hotel Laoag - Predvorje Pamulinawen Hotel Laoag - Predvorje
Područje San Nicolas Broj soba: 181

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 52recenzija

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (52)
Razvrstati po:
Sherwin A. Poslovni putnici Philippines, 27. svibnja 2015.
Sad... just sad.

none at allPamulinawen Hotel
4,7
Regretful
Prijavi ovu recenziju
Fairuz Z. Grupe Malaysia, 4. svibnja 2015.
Great location!

Great location, spacious and clean.
7,7
The hotel itself located along the national highway, therefore giving the hotel guest direct access to locate the hotel. The room are big and spacious. Hotel breakfast are not so great, but fair enough.
Prijavi ovu recenziju
Fairuz Z. Grupe Malaysia, 3. svibnja 2015.
Spacious.

Clean, quiet and great location.
7,7
Great location. Near to city centre. And only 30mins to Paoay Sand Dunes.
Prijavi ovu recenziju
Anand C. Grupe India, 3. svibnja 2015.
Laoag, stay centrally to see Vigan and Pagudpud

Staff, location, cleanliness
7,3
Hotel is new and over rated. Staff go out of the way to make your stay pleasant. Location is very convenient. For vegetarian food, choices are almost non existent. Management is not accommodating in giving options when breakfast is complimentary. Rooms are spacious but basic.
Prijavi ovu recenziju
Esteban V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
Nice Hotel

Accessibility
8
Just fine.
Prijavi ovu recenziju
Naydha C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
service needs to be improved

hotel is new
6
I was quite disappointed because when I called in the morning if it's possible for early checkin (12nn) since we're heading to Pagudpud and would like to drop some of our things, the staff told me it's not possible and we can only checkin at 2pm. She suggested we just leave our things in the information instead, we're fine with it, so that'a what we did. We came back around 9pm waited for 30mins to check in only to find out that we were given a dirty room. Bedding was used and I saw used coffee cups. If they are strict on check in time I assume they should be strict on check out as well, and they should be prompt in cleaning the room after a guest check out. Time and energy wasted and we're transferred to a different room. I paid for additional 3 person at 1000 each but only one set of toiletries and towel were given to us. I feel I didn't get my money's worth during our stay.
Prijavi ovu recenziju
June R. Grupe Philippines, 4. travnja 2015.
None
4,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Greg A. Grupe Philippines, 4. travnja 2015.
Not so good not so bad

Accommodation although they lack of manpower.
6
Fair enough.
Prijavi ovu recenziju
Pamela O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. travnja 2015.
Just great!

The room is spacious. Friendly staff. Located near the city.
8
Prijavi ovu recenziju
Lemuel G. Grupe Philippines, 3. travnja 2015.
Our stay was great and i love it!

nice ambiance and very comfortable!
8,3
it was a very nice experience!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pamulinawen Hotel LaoagPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - KupaonicaPamulinawen Hotel Laoag - KupaonicaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - PredvorjePamulinawen Hotel Laoag - PredvorjePamulinawen Hotel Laoag - PredvorjePamulinawen Hotel Laoag - BazenPamulinawen Hotel Laoag - BazenPamulinawen Hotel Laoag - BazenPamulinawen Hotel Laoag - RecepcijaPamulinawen Hotel Laoag - RestoranPamulinawen Hotel Laoag - RestoranPamulinawen Hotel Laoag - ApartmanPamulinawen Hotel Laoag - ApartmanPamulinawen Hotel Laoag - OkružjePamulinawen Hotel Laoag - OkružjePamulinawen Hotel Laoag - PredvorjePamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Soba za sastankePamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - RecepcijaPamulinawen Hotel Laoag - RestoranPamulinawen Hotel Laoag - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05