ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pamulinawen Hotel

National Highway, Brgy. 22, 2901 San Nicholas, San Nicolas, Laoag, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Kupaonica Pamulinawen Hotel Laoag - Kupaonica Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba
Pamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska soba Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotela Pamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotela
Područje San Nicolas Broj soba: 181

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 48recenzija

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (48)
Razvrstati po:
June R. Grupe Philippines, 4. travnja 2015.
None
4,3
Good
Greg A. Grupe Philippines, 4. travnja 2015.
Not so good not so bad

Accommodation although they lack of manpower.
6
Fair enough.
Esteban V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
Nice Hotel

Accessibility
8
Just fine.
Naydha C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
service needs to be improved

hotel is new
6
I was quite disappointed because when I called in the morning if it's possible for early checkin (12nn) since we're heading to Pagudpud and would like to drop some of our things, the staff told me it's not possible and we can only checkin at 2pm. She suggested we just leave our things in the information instead, we're fine with it, so that'a what we did. We came back around 9pm waited for 30mins to check in only to find out that we were given a dirty room. Bedding was used and I saw used coffee cups. If they are strict on check in time I assume they should be strict on check out as well, and they should be prompt in cleaning the room after a guest check out. Time and energy wasted and we're transferred to a different room. I paid for additional 3 person at 1000 each but only one set of toiletries and towel were given to us. I feel I didn't get my money's worth during our stay.
Pamela O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. travnja 2015.
Just great!

The room is spacious. Friendly staff. Located near the city.
8
Lemuel G. Grupe Philippines, 3. travnja 2015.
Our stay was great and i love it!

nice ambiance and very comfortable!
8,3
it was a very nice experience!
Jewelry R. Grupe Philippines, 3. travnja 2015.
Nothing but Good Service

Service, Location
6
Service for this hotel is topnotch. Hotel staffs are very accommodating, warm and respectful. However, rate for the hotel is overrated, not worth the money. Room is just okay nothing real amazing about it. One thing that really made me disappointed during my stay is the breakfast included. Food is very bland.
Renato S. Poslovni putnici Philippines, 21. ožujka 2015.
Pleasantly Surprised at good Experience

Quick check in, clean rooms, friendly staff, good restaurant in the premises, no charge for late check out
9,3
Surprisingly good. With all the negative reviews, my wife and I were a bit apprehensive. Happily none of those bad reviews happened during our stay. The staff were accomodating and friendly. The room was spacious and clean. The towels and amenities were okey. Hit water flowed in the showers with ample pressure. The bed was comfortable. Slept well through out the night. Flat screen TV worked and the aircon was not noisy. What more can we ask? Breakfast was good. Lunch menu was good and reasonable priced. Late check out was allowed free of charge. Wifi was free. Can recommend to others.
Analyn M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 19. ožujka 2015.
Not as I expected. needs lots of updating

I would say just the staff
6
It was alright not the best.
Steve L. Parovi Philippines, 7. ožujka 2015.
Worst stay ever

Hotel security staff were very courteous
7,7
There was no coffee in my room.. The floor tiles were cracking right in front of our eyes... The staff was so dull And un attentive to our needs. Wifi was very poor and only found at the lobby... Manager was never around

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pamulinawen Hotel LaoagPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - KupaonicaPamulinawen Hotel Laoag - KupaonicaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Gostinjska sobaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - PredvorjePamulinawen Hotel Laoag - PredvorjePamulinawen Hotel Laoag - PredvorjePamulinawen Hotel Laoag - BazenPamulinawen Hotel Laoag - BazenPamulinawen Hotel Laoag - BazenPamulinawen Hotel Laoag - RecepcijaPamulinawen Hotel Laoag - RecepcijaPamulinawen Hotel Laoag - RestoranPamulinawen Hotel Laoag - RestoranPamulinawen Hotel Laoag - RestoranPamulinawen Hotel Laoag - PogledPamulinawen Hotel Laoag - ApartmanPamulinawen Hotel Laoag - ApartmanPamulinawen Hotel Laoag - OkružjePamulinawen Hotel Laoag - OkružjePamulinawen Hotel Laoag - PredvorjePamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Soba za sastankePamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Interijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - RecepcijaPamulinawen Hotel Laoag - RestoranPamulinawen Hotel Laoag - Eksterijer hotelaPamulinawen Hotel Laoag - Predvorje


AS-AGWEB-3B02