ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 039595 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Predvorje Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica
Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba
Područje Zaljev Marina Broj soba: 790
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 2368recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (2368)
Razvrstati po:
Stephanie S. Poslovni putnici Singapore, 18. prosinca 2014.
Big Room

Big room, good location and nice view
10
May A. Grupe Philippines, 18. prosinca 2014.
not good soundproofing

location
5
not good soundproofing the guard is rude asking us to leave they even stay outside to make sure we leave.
Phyllis L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 13. prosinca 2014.
Memorable & Happy Staycation at Pan Pacific

Courteous staff, convenient location & clean new hotel rooms
9,3
I like the cozy environment of the hotel. Though i find the hotel room abit small, it is clean and new with a big toilet. The hotel staff are courteous and helpful. I enjoyed my stay and will recommend to my friends.
Romana L. Parovi Czech Republic, 7. prosinca 2014.
Excellent

Value for Money, Location, Cleanliness
10
Excellent.
Tze S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. prosinca 2014.
Excellent

Clean, comfortable and excellent location
9,3
Great experience and will definitely come back again.
Lim C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 30. studenog 2014.
Nil

Big room, clean toilet
9,3
Susan A. Parovi Australia, 30. studenog 2014.
Holiday

position position position
9
Very nice close to Shopping centres MRT
Wong C. Parovi Malaysia, 30. studenog 2014.
excellent service, comfort stay

nice food, excellent service, comfortable environment
9,3
Everything was good and we are surprised with the birthday cake from hotel which unexpected they aware about the birthday date. Only a small dissapointed about speaker in bathroom is not function even after send technician to repair it.
Wenfu B. Solo putnici Singapore, 27. studenog 2014.
Superb hotel

1) ambience 2) luxurious feel 3) cleanliness
9
Nur D. Grupe Singapore, 22. studenog 2014.
Simple and Attractive

Location, Bed and Facilities
7,7
Overall the my stay went pretty well but due to the staffs performance, my friends and i are not happy with the slow and unattentived services thruout our stay. As for requests from us as the guest in the City Suite Room, the front desk named Kim and a Philipine Guy answered our calls and they did a veqy terrible job as a Customer Service Front Desk. We have waited for almost 4hrs to receive our items that we requested upon checking in at 1400hrs by Kristina who is so friendly and approachable to us. I am just not satisfied with the services that ive received.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pan Pacific Singapore Hotel SingapurPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - UlazPan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RecepcijaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - BazenPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B04