Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 039595 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Predvorje Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Predvorje Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba
Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica
Područje Zaljev Marina Broj soba: 790
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 2533recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (2533)
Razvrstati po:
Gideon T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. srpnja 2015.
Bad Room Service

Foods
5,3
Basically we stayed at Pan Pacific 23-26 July... On 26 July, 1AM, my 1st boy vomited on the extra bed. We called room service for about 3x to clean up the bed, and room service just came to our room after 40 minutes of waiting. He looked at the bed, frowned his face, said : "Alamak, its terrible...I don't know if it's vomited...". And then he flew away...after 10 minutes, he came out with his friend, saying :"Ooo, we need to change the extra bed". How can he's not understand the situation, while I've told the hotel operator to clean up things.. The bad thing, he's (the 1st room service) not showing any empathy to this condition... Second things, I found out the room situation is not same with the picture in the room TV information...the bathroom should have the bath tube and larger... Third, I can found out pretty dusty place in back of the main bed...
Prijavi ovu recenziju
Julia T. Parovi Singapore, 26. srpnja 2015.
Great view

Hotel is clean, spacious and comfy
9,3
Awesome. Receptionist even wished me a happy birthday. Only feedback I have is that the room service is kind of slow
Prijavi ovu recenziju
Dorothy S. Parovi Australia, 26. srpnja 2015.
Pan pacific experience

Room view service
9,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Rohaizah I. Poslovni putnici Malaysia, 21. srpnja 2015.
Good Location

5 star
2
Prijavi ovu recenziju
Kendy T. Parovi Indonesia, 20. srpnja 2015.
Spacious room!

Big room, clean, close to shopping ctr
8,3
Prijavi ovu recenziju
Inez Q. Poslovni putnici Philippines, 19. srpnja 2015.
One of the best hotels I've stayed in

Helpful hotel staff! Modern hotel design. delicious food. Central location.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Soo Y. Parovi Singapore, 19. srpnja 2015.
Very Convenient

spacious, service, very convenient to all places
10
Had a very memorable one :)
Prijavi ovu recenziju
Sharad G. Obitelji sa malom djecom United States of America, 18. srpnja 2015.
Fantastic concierge

One Bedroom Suite, Concierge and Location
9,3
We stayed for 3 nights and the hotel concierge Nisha was absolutely fantastic. She helped us with great restaurant recommendations and sent private notes to make sure we were having a wonderful time. She was the highlight of our stay as we ran out to-do things by her and got the best possible recommendations! At check-in, we upgraded to a 1 BR suite bit weren't clearly explained the amenities that came with the suite such as access to the club room etc. I think the hotel staff can do a better job with that as that's expected of a 5-star hotel staff's training.
Prijavi ovu recenziju
Robert C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 18. srpnja 2015.
GREAT STAY

ROOM STANDARD, LOCATION, STAFF
8,7
GREAT STAY, ONLY ISSUE WAS 2ND ROOM. BOOKED/REQUESTED TWIN 2 MONTHS PRIOR WHEN BOOKING FOR OUR CHILDREN AND THEY HAD NO TWIN ROOMS LEFT. ALSO WE PAID FOR THIS BOOKING 2 MONTHS PRIOR TO ARRIVING. CHILDREN HAD TO STAY IN KING BED. THEY WERE VERY APOLOGETIC AND SAID THAT THEY HAD UPGRADED US TO THE 27TH FLOOR BECAUSE OF THIS ERROR. BEAUTIFUL ROOMS BUT 2 x King ROOMS INSTEAD OF 1X KING + 1X TWIN FOR THE 2 CHILDREN. NOT SERIOUS AS WE WERE ONLY STAYING FOR 1 NIGHT
Prijavi ovu recenziju
Siow W. Poslovni putnici Singapore, 17. srpnja 2015.
Nice view

Convenience, cleanliness, nice view
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pan Pacific Singapore Hotel SingapurPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - UlazPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RecepcijaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - BazenPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Rekreacijski sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03