Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 039595 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela
Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Predvorje Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Predvorje Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Bazen Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Plesna dvorana Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Plesna dvorana Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Plesna dvorana Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Spa centar Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Spa centar
Mjesto: Zaljev Marina Broj soba: 790
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 2178recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (2178)
Seng L. Poslovni putnici Malaysia, 2. travnja 2014.
Nice stay

Centrally located, nice food and friendly staffs
8
The stay is nice as usual and the room is nice and clean.
Natascha T. Parovi United Kingdom, 23. ožujka 2014.
Great Stay at the Pan Pacific Singapore

Location, Food, Room
10
It was a very relaxing and comfortable stay at Pan-Pacific Singapore. A quick check in, clean room and general feeling of luxury. The Chinese restaurant was absolutely superb, top-class dining. I would definitely recommend to friends and family and would stay again, as it is in a very accessible location to all sightseeing, Marina Bay, Raffles Hotel (both within walking distance) and the Botanical Gardens.
Wassamon M. Poslovni putnici Thailand, 22. ožujka 2014.
clean and nice

clean nice The staff is very helpful
10
Gayle W. Parovi Australia, 20. ožujka 2014.
comfortable and a easy hotel

the bed, clean, large room
8,7
just stayed overnight in a club room. the bed was very comfortable and room very clean. The bathroom was spacious and clean.
Philippe A. Poslovni putnici France, 19. ožujka 2014.
Business

Location, Comfort, Cleanliness
7
Pleasant stay that is unfortunately becoming more and more expensive.
Karen L. Parovi Singapore, 16. ožujka 2014.
Superb! No regret !

Great room, Good location, great customer services
10
Really enjoyed my stay and no regret choosing this hotel for my 01 night stay. Attentive staff that meet my needs during my stay
Joanne D. Poslovni putnici United Kingdom, 14. ožujka 2014.
Efficient staff, big room, excellent location

The view, the staff, the location
8,3
We had a great stay and the staff was super friendly and helpful
Maria C. Parovi Philippines, 9. ožujka 2014.
Beautiful lobby, delicious food & quality service

Beautiful lobby, delicious food & quality service
9,3
Ng Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 8. ožujka 2014.
Excellent stay. clean and spacious hotel

fast service, best buffet breakfast, clean room
10
we chose Pan Pacific because 16 years ago, we were there for our honeymoon stay. we decided to go back to the same hotel, now with our 2 girls to recapture the moment again. we were really glad that the hotel service remains top class especially the buffet breakfast was excellent. the room was really clean and most of the fixture were modern and new. thanks again for the amazing recollection of wonderful memories and helping to maintain the hotel in such good conditions.
Estherina G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. ožujka 2014.
Luxury hotel

Great view, unique interior, adjacent to a shopping mall
8,7
It was a great experience. It is a luxury hotel, I really love the interior design and also the view from my room. Very recommended!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pan Pacific Singapore Hotel SingapurPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - BazenPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Plesna dvoranaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Plesna dvoranaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Plesna dvoranaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Soba za sastankePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Soba za sastankePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Spa centarPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Spa centarPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - OkružjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - UlazPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - BazenPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Restoran


AS-AGWEB-3A04