Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 039595 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Predvorje Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Predvorje Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba
Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica
Područje Zaljev Marina Broj soba: 790
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 2506recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (2506)
Razvrstati po:
Claire F. Solo putnici Australia, 27. lipnja 2015.
Excellent service and standards

Excellent service upon check-in, after a long haul flight, very helpful and able to offer an early room check-in
9,7
Excellent
Leon H. Parovi Australia, 24. lipnja 2015.
Good

Staff good sized. Room great view
8,3
Very good good location
Owen L. Parovi Australia, 16. lipnja 2015.
Front of House

Breakfast
7
Paid for a room with a view but it was not that great Very disappointed after paying so much Staff at front of house very rude and just about making money and not looking after guests Will not stay here again
Desmond T. Parovi Singapore, 15. lipnja 2015.
Excellent Service, Good Location

Room, Service, Location
9,3
My stay was excellent. Will definitely go back again.
Oon K. Solo putnici Malaysia, 15. lipnja 2015.
A place to stay

Lobby expresses it 5 star class by having exterior lifts that can overview the entire interior of the hotel
9,7
A pleasant stay with new hotel environment since it was my first visit
Zakir B. Solo putnici Russia, 13. lipnja 2015.
5 ***** Hotel - very good

Quality , Service and High Standard
10
One word : "Perfect"
Shirley K. Parovi Hong Kong, 9. lipnja 2015.
I have recommended this Hotel to my friends.

The staff are very pleasant and helpful.
9
I will come back!
Ravi D. Parovi India, 7. lipnja 2015.
Worst
4,3
No comments
Stephanie O. Parovi Singapore, 6. lipnja 2015.
Disappointing

best thing would be the location
7
Firstly, upon check in I was told the room was not ready and I had to wait an hour. And that someone would call me when it was ready. However After fifteen minutes I decided to check with the front desk if I could already check in and lo and behold, the room was actually already ready but nobody had called me. After checking in, we noticed that the pillowcases were stained (looked like coffee stains). That's gross. The walls were also very thin and we could hear the ruckus our neighbors were making, interrupting our rest. To the hotels credit, they came to check when we told them about the noise pollution. Otherwise the stay was comfortable. The toiletries were not adequate. There was no comb and I didn't bring one with me as well. And the hairdryer was placed on the top shelf in the closet and I had to spend a long time looking for it. There was also no plug for the hairdryer in the bathroom and one had to stand outside the bathroom in the corridor to blow dry hair.
Panin T. Poslovni putnici Thailand, 6. lipnja 2015.
Great hotel for business

Great location , good food , excellent room
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pan Pacific Singapore Hotel SingapurPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - UlazPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RecepcijaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - BazenPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Rekreacijski sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08