ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 039595 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba
Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Hotel Singapur - Kupaonica
Područje Zaljev Marina Broj soba: 790
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 2314recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (2314)
Razvrstati po:
Nooraini I. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. listopada 2014.
It was a pleasant experience and good service.

Minimal time to check in. The swimming pool staff by the name of Irene going extra mile,offering a warm towel for my 6mths old baby and be able to check out late.
7,7
Overall a pleasant stay and my boys enjoyed it very much.
Jaizal K. Parovi Malaysia, 15. listopada 2014.
A gem

Location, Service, Food
9,7
Pratiwi N. Parovi Indonesia, 15. listopada 2014.
Convenient location and super helpful staffs

Clean, helpful staffs, convenient
9,7
The room is comfortable with super cosy bed. Bathroom is a pure indulgence. Upon check-in, don't be surprised that the staff will approach you while you are queuing and ensure that you have minimal check in time. Convenient location and definitely suitable for any type of travellers.
Tan R. Parovi Singapore, 6. listopada 2014.
The view of my room is v bad. Disappointing.

Bed very comfortable, lighting v good , service of staff
7,7
Pleasant but view was really bad and spoil the stay as I wanted city view.
Amit D. Parovi United Kingdom, 5. listopada 2014.
Anniversary

Bath tub, window to bedroom from bathtub, English premier league channel from bathtub
7,7
Great room, average pool area and atmosphere. TV had issues with picture quality and engineer had to be called 3 times during our 1 night stay.
Phillipa S. Parovi Australia, 5. listopada 2014.
really good hotel

location,pool,breakfast.
9,7
excellent
Sheryl W. Grupe Singapore, 5. listopada 2014.
Nice suite

Spacious, clean, huge toilet.
7,3
Cindy P. Parovi Malaysia, 2. listopada 2014.
ok

clean centrally located staff good
10
Good
Cindy P. Parovi Malaysia, 2. listopada 2014.
ok

clean centrally located staff friendly
10
Very good
Cindy P. Parovi Malaysia, 2. listopada 2014.
good experience service was good

good service, good food and strategic location
9
Was really good and my family members enjoy their stay too

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pan Pacific Singapore Hotel SingapurPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - UlazPan Pacific Singapore Hotel Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Hotel Singapur - RecepcijaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - BazenPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Hotel Singapur - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C08