Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pan Pacific Singapore

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 039595 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pan Pacific Singapore Singapur - Eksterijer hotela Pan Pacific Singapore Singapur - Predvorje Pan Pacific Singapore Singapur - Predvorje Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba
Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska soba Pan Pacific Singapore Singapur - Kupaonica
Područje Zaljev Marina Broj soba: 790
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 2568recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (2568)
Razvrstati po:
Nazihah S. Parovi Singapore, 27. kolovoza 2015.
Fantastic

Room, view & Food
9,7
Splendid
Prijavi ovu recenziju
I C. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 25. kolovoza 2015.
Great stay

Location, breakfast is good, very nice pool
8,7
Prijavi ovu recenziju
Stella H. Poslovni putnici Hong Kong, 23. kolovoza 2015.
Friendly Staff and Comfortable Room

Friendly Satt and Excellent Hotel Condition
9,7
Excellent hotel, located near train station and several large shopping malls. Convenient for shopping and eating. Rooms are clean and comfortable. Hotel staff is courteous and helpful. I enjoyed a lot of my stay there.
Prijavi ovu recenziju
Georgette N. Solo putnici Lebanon, 22. kolovoza 2015.
👍🏻👍🏻

Location, comfy and clean
9
Prijavi ovu recenziju
Weinping Y. Parovi United States of America, 16. kolovoza 2015.
Room was not ready at 6:30pm

Location, location, location
5,3
We reserved and paid in full, months before our arrival because we only stay for one night(12 hours exactly) in Singapore. When we arrived at 6:30pm, the room was not ready. After complaining, the reception said she found a room but need 15 min for standard procedure for a room final check before customer move in.We agreeed. And 15 min later, still no room. Complaining, explaining back and forth for another 15-30 minutes, finally the manager came out and gave us a suite. There are many choices about the same price and close vincinity, will never book this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Alistair M. Solo putnici Australia, 15. kolovoza 2015.
Absolutely great place!!!

My room was excellent with great city views. The service was always so friendly and warm. The location is just a short walk to Marina Bay with the MRT right outside!
9,7
So as my first time travelling overseas I chose to stay with Pan Pac as the room rate was pretty decent and it looked nice. Upon arriving the quality and service blew me away. absolutely great place! Staff were always helpful and always so friendly. I felt so welcome from the moment I arrived.
Prijavi ovu recenziju
Jane K. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. kolovoza 2015.
Wonderful hotel

Very comfortable beds, well appointed rooms and spectacular views. Great cocktail bar.
9,3
Everything was brilliant. Best hotel I have stayed at.
Prijavi ovu recenziju
Shanice L. Parovi Singapore, 10. kolovoza 2015.
SG 50 staycation

Food , service , location
8,3
Enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Michelle L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. kolovoza 2015.
fantastic stay!

excellent service,friendly staff,comfortable bed
9,7
Awesome. Fireworks view was very good. Good service from staff.
Prijavi ovu recenziju
Aung T. Parovi Myanmar, 9. kolovoza 2015.
.

.
9,7
.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pan Pacific Singapore SingapurPan Pacific Singapore Singapur - Eksterijer hotelaPan Pacific Singapore Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Singapur - PredvorjePan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - Gostinjska sobaPan Pacific Singapore Singapur - KupaonicaPan Pacific Singapore Singapur - UlazPan Pacific Singapore Singapur - RecepcijaPan Pacific Singapore Singapur - BazenPan Pacific Singapore Singapur - Interijer hotelaPan Pacific Singapore Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Singapur - Pub/salonPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - RestoranPan Pacific Singapore Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Singapur - Luksuzni salonPan Pacific Singapore Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Singapur - Hrana i pićePan Pacific Singapore Singapur - Rekreacijski sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04