ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Panda Hotel Hong Kong - Pogled Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Recepcija Panda Hotel Hong Kong - Posao Centar Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon
Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsuen Wan Broj soba: 1026
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3319recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (3319)
Razvrstati po:
Evangeline F. Parovi Philippines, 25. kolovoza 2014.
It was a big hotel nice place to stay and perfect.

So clean, everything you need in one place
7,7
It was very nice we had an early check in we arrived at morning. Very accomodating. A hotel with shopping center also. I love it good ambiance. The price is worthy to pay. Perfect hotel even far at central area of hongkong.
Jeff B. Parovi Philippines, 18. kolovoza 2014.
Pandarrific

awesome rooms, very good service, and not too pricey
9,3
our stay here was really awesome, the rooms and the facilities that they have is worth every penny.
Lim K. Parovi Malaysia, 18. kolovoza 2014.
Clean room and friendly staff

Hotel room, location and friendly staff
7,7
Good stay at the hotel, comfortable !
Gantulga B. Obitelji sa malom djecom Mongolia, 15. kolovoza 2014.
Panda hotel is value for money

Nice and responsible staff
5,3
Man L. Poslovni putnici Hong Kong, 12. kolovoza 2014.
good location

room very clean
9,3
Edward C. Solo putnici Singapore, 11. kolovoza 2014.
Panda Hotel is quite nice

Cheap, above department stores, many eateries around the hotel
7
Overall it was quite ok...it was just that most of the staff did not speak English well. The corridor of the hotel was quite dark and my stay was during the midst of lunar 7th month (which is a hungry ghost month). There are too many Chinese mainland tourists & they can be quite rough and noisy...I did not have to set an alarm clock every morning because of the noise along the corridor every morning.
Sai K. Parovi Hong Kong, 11. kolovoza 2014.
good

room
7
Tracy L. Solo putnici New Zealand, 11. kolovoza 2014.
PANDA IS PERFECT

Location is convenient, Staff are friendly and efficient, Rooms are pleasant and quiet.
10
This is the best hotel I have ever stayed at. At check-in I was upgraded to the 'Ladies' Floor' because I was travelling alone. My room was absolutely lovely and very quiet. Below the hotel is a shopping mall with pharmacies, electronic stores, food courts and a supermarket. The concierge staff are very eager to help in any way. If necessary, there is a great hospital right across the road (I injured my foot and the hospital staff were great too)! It is only a 5-10 minute walk to the subway. Highly recommend this hotel 100%.
Cheung K. Parovi Hong Kong, 9. kolovoza 2014.
good

Panda Hotel
8,3
Kin W. Obitelji sa malom djecom China, 8. kolovoza 2014.
Good value for money

Economy, Good Location, Comfort
7,7
The price is good and location is convenient, room is comfort

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - PogledPanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - RecepcijaPanda Hotel Hong Kong - Posao CentarPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiPanda Hotel Hong Kong - IgralištePanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - KupaonicaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03