Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Panda Hotel Hong Kong - Pogled Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Recepcija Panda Hotel Hong Kong - Posao Centar Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon
Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsuen Wan Broj soba: 911
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 4251recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (4251)
Razvrstati po:
Anandh M. Solo putnici Thailand, 3. kolovoza 2015.
8.5

good good good
10
excellent
Prijavi ovu recenziju
Poh L. Poslovni putnici Singapore, 27. srpnja 2015.
Good value for money

Good Location with amenities
7,7
Comfortable n pleasant
Prijavi ovu recenziju
Chen Z. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 25. srpnja 2015.
3 night stay

Staff were friendly, helpful. reception area was clean and nicely furnished with comfortable couch and tables.,
8,3
Enjoyable. Convenient to shopping center and stores. Will book again when I travel to Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Joanna B. Parovi Singapore, 25. srpnja 2015.
Value for money

Spacious & clean room compared to other hotels we have stayed before. 8-10mins walking distance to MTR. Will come back again!
7,7
Prijavi ovu recenziju
Juan J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. srpnja 2015.
We're home in Tsuen Wan

The Service, the accomodations & the location
9,7
Great!
Prijavi ovu recenziju
Siu F. Parovi Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Comfortable clean good location

Comfortable clean good location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Samuel D. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
dissapointing!
2
its so dissapointing! i left my favourite shoes which is new balance limited edition for just one day after i checked out and its already gone! i called the hotel and they told me that they cant find it, i spoke to mr from the reception and he told me that the housekeeping cant find my shoes!!! goodbye panda hotel, i wont stay here again!!!!! btw i stayed at family suite at 15th until 20th July 2015.
Prijavi ovu recenziju
Charton S. Solo putnici Malaysia, 20. srpnja 2015.
Panda everywhere you go

Location is convenient for food, shopping and train. Room size is big by HK standard. Clean room and comfortable bed.
8,3
It was a pleasant and happy stay for me. First time staying at this hotel and was recommended by my friend.
Prijavi ovu recenziju
Chin Y. Parovi Malaysia, 17. srpnja 2015.
Mr

location, cleanliness, friendly
7,3
wifi should be provided to all guests, not paid for, it is a standard for travelers in this age
Prijavi ovu recenziju
Karthikeyan J. Poslovni putnici India, 15. srpnja 2015.
Comfortable, Economic Stay

Comfortable, Clean, Accessible
9,7
Happy. Sure to recommend the hotel to my friends.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - PogledPanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - RecepcijaPanda Hotel Hong Kong - Posao CentarPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiPanda Hotel Hong Kong - IgralištePanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - KupaonicaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AM-AGWEB-4D08