ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Panda Hotel Hong Kong - Pogled Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Recepcija Panda Hotel Hong Kong - Posao Centar Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon
Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsuen Wan Broj soba: 1026
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3519recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (3519)
Razvrstati po:
Chen S. Poslovni putnici Taiwan, 19. listopada 2014.
GOOD

GOOD
7,7
GOOD
Nancy T. Grupe Philippines, 18. listopada 2014.
The place is comfortable and accessible

has its own different stores to visit into, too classy and
9,3
Very nice and safe
Charlie Y. Poslovni putnici Taiwan, 16. listopada 2014.
great hotel

staff, room, location
9,7
Great experience, had the opportunity to upgrade my room to executive room. Staff was great as well, just perfect. Will stay there again
Abdul R. Poslovni putnici Singapore, 9. listopada 2014.
Awesome!

Friendly staff, location, cleanliness.
9,7
Very pleasant. This is my 5th time staying here this year. Very near to my workplace. Staff still recognize me on each visit. It feels like coming home after a days work. I will give this place a 100% perfect if they have more varieties on the Halal menu as I prefer dine in room service. But, they have free shuttle to downtown Kowloon where Halal eating place and restaurant are plenty. So it is still okay.
Leah S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. listopada 2014.
great time

nice and clean hotel
7
it was comfortable and accessisable
Pui Y. Parovi Hong Kong, 9. listopada 2014.
Good stay recommended

location
4
Yap F. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. listopada 2014.
Comfortable stay at Panda Hotel

Good service & polite staff, Posh Hotel environment with good facilities and transfer service to Tsim Tsai Shui
7,7
We have a comfortable stay at Panda Hotel with very efficient & polite service staff. We also enjoyed the buffet at the restaurant and free shuttle service to Tsim Tsai Shui
Yihsiu L. Solo putnici Taiwan, 6. listopada 2014.
High cp

Good service, very clean lady suite, nice location
9,3
I am pleased to stay in this hotel. They upgrade me to lady suite.
Xiaoyu Z. Solo putnici China, 3. listopada 2014.
clean and nice

tidy, clean, good location
8
generally, good to stay
Yukari M. Solo putnici Japan, 3. listopada 2014.
The lady's room is superb~!!!

Professional staff, superb room & fantastic location
10
The lady's room the hotel staff upgraded for me was just cute, feminine, and truly considerate room prepared for ladies, and I felt like a princess there. I totally enjoyed my stay in this hotel, and I will definitely come back!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - PogledPanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - RecepcijaPanda Hotel Hong Kong - Posao CentarPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiPanda Hotel Hong Kong - IgralištePanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - KupaonicaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04