ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Panda Hotel Hong Kong - Pogled Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Recepcija Panda Hotel Hong Kong - Posao Centar Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon
Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsuen Wan Broj soba: 1026
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3547recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3547)
Razvrstati po:
Tat P. Poslovni putnici Singapore, 29. listopada 2014.
Value for money

Location, mall, eatery
7,3
Keng H. Parovi Malaysia, 26. listopada 2014.
Definitely Value For Money

friendly staff, very clean, free upgrade to family suite
9
Enjoy
Shari K. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 26. listopada 2014.
Good Night in Hong Kong

front desk staff, comfort of beds, cleanliness of room
6,7
It was mostly a good stay. We needed to drop off our bags to go to Disney and then come back late that night to go to our room. The staff was friendly and helpful at the front desk. We wanted to go to the game room to play pool and air hockey before we checked out for the next day, but realized when we got there that we needed to pay - we expected it to be a free service. We ate lunch there since there isn't any place available other than the dining area to eat but two of your staff came in and kicked us out. They told us that we weren't allowed to move the chair and that we needed to leave the room. I didn't think this was very respectful since my 81 year old father wanted to sit in the chair to eat with us. We left the hotel after this with a bad feeling after we thought it was great coming in.
Cheung K. Parovi Hong Kong, 24. listopada 2014.
Panda Hotel

good
10
Chen S. Poslovni putnici Taiwan, 19. listopada 2014.
GOOD

GOOD
7,7
GOOD
Nancy T. Grupe Philippines, 18. listopada 2014.
The place is comfortable and accessible

has its own different stores to visit into, too classy and
9,3
Very nice and safe
Charlie Y. Poslovni putnici Taiwan, 16. listopada 2014.
great hotel

staff, room, location
9,7
Great experience, had the opportunity to upgrade my room to executive room. Staff was great as well, just perfect. Will stay there again
Ben L. Grupe Hong Kong, 16. listopada 2014.
Good experience

Close to MTR, Shopping mall right below the hotel, clean room
7,7
Ben L. Poslovni putnici Hong Kong, 16. listopada 2014.
Comfortable room

Comfy bed, convenient location for food, relatively cheaper than hotels in city region
8
Abdul R. Poslovni putnici Singapore, 9. listopada 2014.
Awesome!

Friendly staff, location, cleanliness.
9,7
Very pleasant. This is my 5th time staying here this year. Very near to my workplace. Staff still recognize me on each visit. It feels like coming home after a days work. I will give this place a 100% perfect if they have more varieties on the Halal menu as I prefer dine in room service. But, they have free shuttle to downtown Kowloon where Halal eating place and restaurant are plenty. So it is still okay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - PogledPanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - RecepcijaPanda Hotel Hong Kong - Posao CentarPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiPanda Hotel Hong Kong - IgralištePanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - KupaonicaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01