ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Panda Hotel Hong Kong - Pogled Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Recepcija Panda Hotel Hong Kong - Posao Centar Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon
Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsuen Wan Broj soba: 1026
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 4085recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (4085)
Razvrstati po:
Man L. Poslovni putnici Hong Kong, 6. svibnja 2015.
good for short stay

roo
8
Chi W. Solo putnici Hong Kong, 1. svibnja 2015.
GOOD

GOOD
6
Siew L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. travnja 2015.
recommended hotel to stay

(1) Location is convenient (2) Room is spacious and value for money (3) Staffs are very helpful and prompt to your requests
6
I will consider to stay for my next trip and will recommend to my friends. However I would like to highlight that they need to emphasise to clean the carpet in the hotel room as three of us which stayed in Panda hotel were affected with skin allergy (something bites and caused itchy on our legs and hands). We suspect this was caused by the carpet or bedsheets. Hopefully the housekeeping will look at the cleanliness of carpet and bedsheets. Overall is good and recommended. Thank you.
Man L. Poslovni putnici Hong Kong, 25. travnja 2015.
room tidy

hotel with shopping mall downstairs
7,3
William W. Poslovni putnici Malaysia, 25. travnja 2015.
Nearby airport area value hotel

Value for $$, 10 mins walk to MTR & AEON mart below
8
Free can drinks in the fridge, good varieties of buffet breakfast, comfortable bed, see-thru toilet/bathroom, fast WiFi, many tv entertainment channels & lots of food stalls around Tsuen Wan MTR. 10 mins walk via pedestrian walk way from MTR. Free shuttle bus services to TST, Mongkok etc.
Changsik K. Grupe South Korea, 24. travnja 2015.
Very good hotel...

good room, good service and good location
9,3
I got the favor when we arrived at hotel early. They gave us a room for resting. The rooms were so nice to stay. My children enjoyed it.
Kai Y. Solo putnici Hong Kong, 22. travnja 2015.
Cheaper price on non-season

Good location and price attractive
7,3
Not bad but a bit old
Mei Y. Solo putnici Hong Kong, 21. travnja 2015.
Good

Good
8
Good
Norma P. Obitelji sa malom djecom Canada, 20. travnja 2015.
Trip was basically transit through airport

location: A31 public bus to/from airport is nearby
9,3
Great value for money.
James L. Solo putnici New Zealand, 16. travnja 2015.
Big hotel, great location

Location, Quietness, Easy of checking in/out
8
Generally a good stay. The hotel is located in an interesting district of HK. Fairly close to the subway system. Nice room with decent view. Only negatives were the slight, stuffy smell of the room and the not-so-friendly persona of some of the staff.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - PogledPanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - RecepcijaPanda Hotel Hong Kong - Posao CentarPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiPanda Hotel Hong Kong - IgralištePanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - KupaonicaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3C06