ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Panda Hotel Hong Kong - Pogled Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Recepcija Panda Hotel Hong Kong - Posao Centar Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon
Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsuen Wan Broj soba: 1026
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3869recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3869)
Razvrstati po:
Wai C. Grupe Hong Kong, 24. veljače 2015.
Nice hotel

Location, staff and safety
9
Location is good, close to mtr station an shopping area, it was a no smoking room, staffs are nice.
Yukari M. Solo putnici Japan, 22. veljače 2015.
I am in love with their "lady's room"

Good location & fantastic room
8,7
I always enjoy staying Panda Hotel. The room was again upgraded to Lady's Room with modern furniture with cute duck amenities. Every time, I really love staying at Panda Hotel. I will definitely come back!
Rogelio P. Parovi United States of America, 22. veljače 2015.
Good location close to MTR and Mall

Location,cleanliness,friendly staff.
8,3
Quiet and Quite Relaxing, i'll check in again to this Hotel if we go to Hong Kong.
Nok H. Parovi Hong Kong, 18. veljače 2015.
Disappointed

Good location
5,7
I was disappointed for my stay. When I booked this hotel, I requested for non smoking floor. During my check in, I was allocated a room on the smoking floor. Also, in the last night, I was waken
John O. Parovi Canada, 16. veljače 2015.
Average in everyway

Cost was reasonable, location is above a shopping area
6,3
Stay was ok, but the area is not great, and it was quite crowded. Room was just ok; it felt a little old and well used. Maybe they have better rooms, but we didn't see them.
Wai S. Grupe China, 15. veljače 2015.
not as u expect

- cheap
4,3
Hay M. Parovi Hong Kong, 15. veljače 2015.
Good location, lots of restaurant and store nearby

1. Can have free upgrade ; 2. Very good price; 3. Just wait too long when check out
9,3
Ng C. Parovi Hong Kong, 15. veljače 2015.
The staffs serve very well

Good service, great lounge, comfortable
8
Generally goo. However food of dinner buffet can be improved.
Wai C. Parovi China, 15. veljače 2015.
Located in city center, have shuttle bus to city

Have shuttle bus to different city center, the hotel with nice restaurant, have swimming pool for swim
8
Ringo C. Solo putnici Australia, 14. veljače 2015.
15min walking distance to MTR

value for money
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - PogledPanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - RecepcijaPanda Hotel Hong Kong - Posao CentarPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiPanda Hotel Hong Kong - IgralištePanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - KupaonicaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3C04