Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Panda Hotel Hong Kong - Pogled Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Recepcija Panda Hotel Hong Kong - Posao Centar Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon
Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsuen Wan Broj soba: 1026
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 4132recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (4132)
Razvrstati po:
Mark G. Parovi Canada, 29. svibnja 2015.
One of the most convenient places ever

The best is location, very nice and most convenient to everything
10
It was the most comfortable stay, the staff are so friendly and cooperative with all that I requested. I would stay there again if I ever go back to Hong Kong.
Deanna M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. svibnja 2015.
Will definitely stay here again!

value for money, great location and very comfy rooms..
10
we enjoyed our stay...
Anna L. Solo putnici Philippines, 26. svibnja 2015.
I recommend this hotel.

Clean room and bathroom. Friendly staff. Good food.
7,3
It was very relaxing.
Sherlin L. Poslovni putnici Singapore, 22. svibnja 2015.
Executive room is good

executive lounge, free wifi, service
6,7
Stay was good, Executive lounge has good service, free flow snack and drinks & free wifi Only disadvantage is location is not very central and quite a walking distance from nearer MTR
Ng J. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. svibnja 2015.
bad location and dirty

Panda Hotel
4,3
terrible bad location, bad service, dirty bedsheet and carpet
Chi W. Solo putnici Hong Kong, 21. svibnja 2015.
Ok
6
Nothing to say , thank you very much
Ka C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 17. svibnja 2015.
Good Service

Clean and tidy staff professional
3,7
Man L. Poslovni putnici Hong Kong, 15. svibnja 2015.
check in and out is slow

room is ok
8,3
Esther F. Parovi Malaysia, 15. svibnja 2015.
customer services is very bad

clean, nice and standard room
6,3
Approximately is ok,need to mention here is they cleanness is very good.
Sherelle P. Grupe Philippines, 12. svibnja 2015.
Good location, nice staff

good location, nice staff, comfortable rooms
9
we had a comfortable stay at Panda Hotel. Their staff are friendly and helpful. It has a good location. Near Tai Wo Hau and Tsuen wah mtr stations. We'll definitely stay here again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - PogledPanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - RecepcijaPanda Hotel Hong Kong - Posao CentarPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiPanda Hotel Hong Kong - IgralištePanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - KupaonicaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3B08