ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Panda Hotel Hong Kong - Pogled Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Recepcija Panda Hotel Hong Kong - Posao Centar Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon
Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsuen Wan Broj soba: 1026
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 3462recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3462)
Razvrstati po:
Bryan M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 1. listopada 2014.
worst
3,3
toilet not working
Chee L. Poslovni putnici Malaysia, 1. listopada 2014.
Unexpected

Nothing special
4,3
Same like staying in 1 star hotel
Chen M. Poslovni putnici Malaysia, 30. rujna 2014.
ROOM Old vs New

Old standard rooms are in bad shape where they offerred in cheaper price.
4,7
Upgraded to new renovated room is more acceptable
Kingcheung Y. Poslovni putnici United Kingdom, 30. rujna 2014.
good

location is
7,3
Nice
Mei F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. rujna 2014.
Hotel staffs are very friendly

Food, Staff are friendly & helpful, location is strategic.
8,3
I stay at Panda hotel for 3 nights. I've requested to stay in non-smoking floor, but the staff gave me a smoking floor. After one night stay in smoking floor, I request to change the room in second day evening. Due to some conditions, I was unable to change it on that day, but the staff help us to do a no-smoke handling. and the third night we able to stay in a non-smoking floor. The staff are very helpful and friendly in all the process, will stay there again next time visit.
Kristy L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 29. rujna 2014.
Panda

Excellent Location. Clean and Tidy. Wifi service in the room.
7,3
Yuen T. Parovi Hong Kong, 28. rujna 2014.
Panda Hotel

good
8
good
Yeung S. Parovi Hong Kong, 21. rujna 2014.
Staff are friend. Good location

Location, room and staff
6
Candise T. Obitelji sa malom djecom United States of America, 19. rujna 2014.
Great location/Nice and professional staff

Good Value, Friendly Staff, Close to Subway line
9,7
Jason L. Poslovni putnici United States of America, 17. rujna 2014.
nice and clean

clean, good location, nice staff
7,3
It was a very nice stay with clean room and very good location. Will Sta here again for our next business trip.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - PogledPanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - RecepcijaPanda Hotel Hong Kong - Posao CentarPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiPanda Hotel Hong Kong - IgralištePanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - KupaonicaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04