Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Panda Hotel Hong Kong - Pogled Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Predvorje Panda Hotel Hong Kong - Recepcija Panda Hotel Hong Kong - Posao Centar Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Restoran Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon
Panda Hotel Hong Kong - Pub/salon Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Panda Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsuen Wan Broj soba: 911
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 4186recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (4186)
Razvrstati po:
Liew L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. lipnja 2015.
A nice environment to stay and enjoy my holiday

Good staff services, cosy environment with tidy and neat room, it makes me feel that I stay at home
8,7
A happy and pleasant day
Abdul R. Poslovni putnici Singapore, 23. lipnja 2015.
Excellent as always

Friendly staff, location, cleanliness
9,7
Excellent as always
Jocelyn D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. lipnja 2015.
+Good customer service, - location

Fast check out, helpful staff
6,7
Overall stay is generally ok. Hotel staffs are very helpful and accommodating. The location is not so strategic as it's far from the city. They provide shuttle though.
Man L. Poslovni putnici Hong Kong, 18. lipnja 2015.
check in out very slow

room is ok
6
Lai S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. lipnja 2015.
Good location,near shopping and eating places.

Near to airport, comfortable room, a lots of shopping surrounding the hotel.
6,7
Overall we are happy with our stay even though we only stayed for less than 8 hours because we need to catch our next connecting flight. This hotel is very busy with group tourists, lots of shopping and eating places surrounding the hotel.Room are clean and we may consider to come back again if we come to Hong Kong.
Ignatius I. Parovi Canada, 17. lipnja 2015.
Reasonable pricing

Location, conenience & staff response
3,7
Overall not bad
Joreal S. Parovi Singapore, 10. lipnja 2015.
Location far

Room is good.
6,7
Room is good. But is too far from mtr. Walk about 15min.and during summer before reach mtr already sweating badly. Staff is helpful. But no early check in . We stay in 23 floor which is good view too.
Sharinne P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. lipnja 2015.
Nice place

Nice and friendly staff. The place is clean
2,7
Good!
Luzviminda R. Parovi Philippines, 5. lipnja 2015.
great stay in panda hotel

accessible to mtr, accessible to mall, friendly staff esp the concierge, free shuttle to tst
7,3
Awesone experience
Yong L. Grupe Malaysia, 5. lipnja 2015.
The hotel needs some upgrade

Shopping mall nearby, transportation is quite convenient, staffs are ok
6,3
The carpet is very smelly, the body shampoo seems not clean, the towels are old and not so clean, kinda dusty.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - PogledPanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - RecepcijaPanda Hotel Hong Kong - Posao CentarPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiPanda Hotel Hong Kong - IgralištePanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - KupaonicaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02