Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 4529recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (4529)
Razvrstati po:
Wong H. Parovi Australia, 1. veljače 2016.
Smoky smell

Good rates, good shuttle service and good bell boy service
7,3
Reasonable good stay, however, been allocated to a smoking floor even asked for a non-smoking room. Very bad smoky smell in room/toilet.
Prijavi ovu recenziju
Wong H. Parovi Australia, 30. siječnja 2016.
Enjoyable stay

Good bell boy service, good shuttle service
7,7
Not enough lift.
Prijavi ovu recenziju
Chun F. Parovi China, 19. siječnja 2016.
good

good
8,7
Prijavi ovu recenziju
Mei L. Poslovni putnici Hong Kong, 17. siječnja 2016.
Nice and clean hotel

clean room, nice staff and convenience place
8
Prijavi ovu recenziju
Mei L. Poslovni putnici Hong Kong, 16. siječnja 2016.
nice and clean hotel

clean room, nice staff and convenience
8
Prijavi ovu recenziju
Barnang B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. siječnja 2016.
Clean, Good service, comfortable

comfortable, around with mall, clean
7
Prijavi ovu recenziju
Gladys A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. prosinca 2015.
Panda hotel is still recommendable..

Near the MTR which is a plus for us since we have a stroller in tow.. There are severral dining areas located in the ground floor which gives you other option for dining.
6,3
It was okay in general except that we had some problems with the toilet's flushing system which was addressed immediately. But still this comes a minus since this eas the first time i encountered this problem. I guess the hotel is a couple of years old already since the corridor smells odd..not sure if it was cigarette smoke or from molds.
Prijavi ovu recenziju
Angela L. Poslovni putnici Singapore, 31. prosinca 2015.
Cozy Hotel

Room size, Clean and Value for Money
8
Another great experience. No complaints!
Prijavi ovu recenziju
Ben L. Parovi Hong Kong, 28. prosinca 2015.
A Happy Stay

pleasant check-in experience, big room, in-rooms items more than expectation
8,3
Prijavi ovu recenziju
Villa O. Obitelji sa malom djecom Macau, 26. prosinca 2015.
Friendly

Polite
10
Satisfied
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - PogledPanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - PredvorjePanda Hotel Hong Kong - RecepcijaPanda Hotel Hong Kong - Posao CentarPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - RestoranPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Pub/salonPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - BazenPanda Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Sport i aktivnostiPanda Hotel Hong Kong - IgralištePanda Hotel Hong Kong - Spa centarPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPanda Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08