Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panda Tea Garden Suites

J.A. Clarin Street (in front of NIA), Grad Tagbilaran, grad Tagbilaran , Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 64recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (64)
Razvrstati po:
William K. Solo putnici France, 28. siječnja 2016.
good welcome and good food

food, welcome and price
7,7
Nice, good Welcome et good food
Prijavi ovu recenziju
Christine T. Solo putnici Philippines, 23. prosinca 2015.
Nice location

Strategic location, good value for money and clean room
8,7
The stay was good...it's near the Island City Mall, the staff is friendly and there is a restaurant wherein you can dine...
Prijavi ovu recenziju
Steve D. Solo putnici United Kingdom, 19. prosinca 2015.
Excellant

F
9,7
I highly recommend this place. I made a mess of my booking, purely me to blame it was the sort of mistake that I could have been penalised for. The staff could not have been more helpful sorting out my error. The rooms are very nice, clean and bright. The rooms at the front do get some stret noise however. Overall a great place to stay, I would say the restaurant is not great though. As a cafe it is very good but I did not think the meals were anything more than average.
Prijavi ovu recenziju
Jie R. Solo putnici China, 29. studenog 2015.
good

airport pick up; air condition is very cool; The bed clothes is cleaned and dry.
9,3
AN VERY HAPPY TRIP FOR PANDA TEA GARDEN SUITES.
Prijavi ovu recenziju
Camille E. Solo putnici Philippines, 20. listopada 2015.
Good and Lovely Hotel

Best receptionist very accomodating
8,3
Very comfortable
Prijavi ovu recenziju
Marcel K. Parovi Czech Republic, 1. listopada 2015.
Great hotel near airport

Near of airport, great typical restaurant, nice room
10
Prijavi ovu recenziju
Peter C. Parovi United States of America, 30. ožujka 2015.
Stay in Tagbilaran

The staff were friendly and helpful
6,3
We arrived late in the evening The hotels clean the room simple Toilets flushed shower was only cold water Which was Okey. The breakfast in the morning was good and tasty also good price. The only bad thing for us was the road noise the main road is busy And lots of motorbike noise all night
Prijavi ovu recenziju
Melissa R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. ožujka 2015.
Clean hotel and very courteous staff

Value for money, clean and comfortable rooms, delicous and cheap food, very nica location as it is near teh airport and mall
10
I highly recommend this hotel as it is affordable but rooms are clean and comfy. Their restaurant has big servings but very affordable. Very accomodating and courteous staff.
Prijavi ovu recenziju
Philip I. Solo putnici Philippines, 17. veljače 2015.
Friendly owner, untrained employees

The owner is friendly and accomodating and that's the only thing I liked about the hotel.
2,7
The owner owner accomodated us to her extent since the employee on the frontdesk does not have enough knowledge on how to accomodate guests properly.
Prijavi ovu recenziju
Victor M. Poslovni putnici United Kingdom, 27. siječnja 2015.
having a ball

the staff smiles. the room & the food
8
in a word --great
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Panda Tea Garden Suites grad Tagbilaran Panda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Eksterijer hotelaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Eksterijer hotelaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Eksterijer hotelaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Interijer hotelaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Interijer hotelaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Soba za sastankePanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Soba za sastankePanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Soba za sastankePanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - RestoranPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Interijer hotelaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Interijer hotelaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Interijer hotelaPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - RestoranPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - RestoranPanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Soba za sastankePanda Tea Garden Suites grad Tagbilaran  - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01