Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pannzian Beach Resort

Barangay Pancian, Pagudpud, Pagudpud, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pannzian Beach Mountain and Resort
Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža Pannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotela Pannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotela Pannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotela Pannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotela Pannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotela Pannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotela Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža Pannzian Beach Resort Pagudpud - Okružje Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža Pannzian Beach Resort Pagudpud - Okružje Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža
Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža Pannzian Beach Resort Pagudpud - Vrt Pannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotela Pannzian Beach Resort Pagudpud - Balkon/terasa Pannzian Beach Resort Pagudpud - Balkon/terasa Pannzian Beach Resort Pagudpud - Gostinjska soba Pannzian Beach Resort Pagudpud - Gostinjska soba Pannzian Beach Resort Pagudpud - Gostinjska soba Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža Pannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža Pannzian Beach Resort Pagudpud - Okružje Pannzian Beach Resort Pagudpud - Okružje
Područje Pagudpud Broj soba: 12

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 97recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (97)
Razvrstati po:
Flexan B. Grupe Canada, 6. travnja 2015.
Lush

Beach, grounds, scenery
9
Had both the cottage (for our grand parents) and the duplex A for ourselves (3pax). Both awesome locations. Small little hick-up is the grounds between the restaurant and the cottages are steep with stairs therefor hard for the elderlies but the staff were accomodations in providing room services. Love this place, will try to go again next year!
Roselle M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. ožujka 2015.
Nature's Haven

1.Staff was very accommodating and friendly;2. very private ;3.for nature lovers
7
Food was very expensive.They should adjust the price quantity of serving is not worth the amount paid
Rosie L. Parovi Philippines, 13. ožujka 2015.
surrounded by nature

peaceful, serene& near the shore
6
My husband was a little bit apprehensive since it was located in the far end of pagudpud. I choosed this place because I was looking for a place just near the shoreline. there were few guests when we were there & we felt we had a private beach all to ourselves. Altho it was challenging to go for a swim due to big waves as high as a one story building. But we were able to find a nook between the seashore & a flowing river. We had bonfire on our first night with the other guests. On the second night we had a bonfire all to ourselves...The place is ideal for nature lovers who would like to have peace & serenity. However the food is a little bit pricey...over all we had a pleasant stay.
Brian P. Parovi United Kingdom, 9. ožujka 2015.
Unplug

No tv. No wifi NO MUSIC on beach bar - peace ;)
7,3
Very relaxing just as we wanted
Joycelyn E. Grupe Philippines, 20. veljače 2015.
Nice And Quiet

Location, people and food
8,7
It is a nice place specially for those who want to escape the hassle and noise of Metro, the stream few meters away from the cottege is so relaxing. All in all, it is a paradise yet to be discovered.
Ma. C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. veljače 2015.
Nice Place for family

cleanliness, food and staff
10
Raphael S. Parovi Philippines, 14. veljače 2015.
Pannzian Resort - A place for total relaxation

1. Very friendly and accommodating staff 2. Resort was very serene and relaxing 3. Bonfire by the beach was totally awesome!
8,3
The place is very remote but that's also a good thing for relaxation. No internet signal, you'll only get 2g signal from Smart which is only good for calls and text messaging. The staff were really accommodating and our room got upgraded since we were the only ones staying there aside from 1 foreign visitor. Wasn't able to swim though due to big waves. But all in all, our stay was really relaxing after a very long drive and we totally enjoyed the bonfire with free marshmallows. The food was also delicious and good for sharing. Unfortunately, we weren't able to go to the nearby river and trek because of lack of time.
Lilia M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 8. veljače 2015.
Peaceful, relaxing getaway.

Good food. Close to nature. Not overpriced.
9
Relaxing and nourishing.
Lourence M. Parovi Philippines, 19. siječnja 2015.
Ilocos road trip

Privacy and exclusivity
6
Angelina L. Parovi Philippines, 12. siječnja 2015.
pictureque but very isolated. food expesv.goodsur

view gardens
5
would not return as far.too quiet and restricted to hotel unless you want to drive for 45 minutes for something different.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pannzian Beach Resort PagudpudPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotelaPannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotelaPannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotelaPannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotelaPannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotelaPannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotelaPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - OkružjePannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - OkružjePannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - VrtPannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotelaPannzian Beach Resort Pagudpud - Balkon/terasaPannzian Beach Resort Pagudpud - Balkon/terasaPannzian Beach Resort Pagudpud - Gostinjska sobaPannzian Beach Resort Pagudpud - Gostinjska sobaPannzian Beach Resort Pagudpud - Gostinjska sobaPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - OkružjePannzian Beach Resort Pagudpud - OkružjePannzian Beach Resort Pagudpud - UlazPannzian Beach Resort Pagudpud - SadržajiPannzian Beach Resort Pagudpud - RestoranPannzian Beach Resort Pagudpud - RecepcijaPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - OkružjePannzian Beach Resort Pagudpud - PogledPannzian Beach Resort Pagudpud - UlazPannzian Beach Resort Pagudpud - OkružjePannzian Beach Resort Pagudpud - Eksterijer hotelaPannzian Beach Resort Pagudpud - PlažaPannzian Beach Resort Pagudpud - Plaža


AS-AGWEB-3C05