ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Panpen Bungalow

65/11 Moo5, Naiyang Beach, Naiyang / Naithon, Phuket, Tajland 83130 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Panpen Bungalow Phuket - Gostinjska soba Panpen Bungalow Phuket - Interijer hotela Panpen Bungalow Phuket - Gostinjska soba Panpen Bungalow Phuket - Interijer hotela Panpen Bungalow Phuket - Kupaonica Panpen Bungalow Phuket - Gostinjska soba Panpen Bungalow Phuket - Interijer hotela Panpen Bungalow Phuket - Gostinjska soba Panpen Bungalow Phuket - Gostinjska soba Panpen Bungalow Phuket - Gostinjska soba Panpen Bungalow Phuket - Gostinjska soba Panpen Bungalow Phuket - Gostinjska soba Panpen Bungalow Phuket - Kupaonica Panpen Bungalow Phuket - Gostinjska soba Panpen Bungalow Phuket - Ulaz Panpen Bungalow Phuket - Okružje
Panpen Bungalow Phuket - Interijer hotela Panpen Bungalow Phuket - Interijer hotela Panpen Bungalow Phuket - Gostinjska soba Panpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotela Panpen Bungalow Phuket - Plaža Panpen Bungalow Phuket - Plaža Panpen Bungalow Phuket - Plaža Panpen Bungalow Phuket - Interijer hotela Panpen Bungalow Phuket - Interijer hotela Panpen Bungalow Phuket - Interijer hotela Panpen Bungalow Phuket - Interijer hotela Panpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotela
Područje Naiyang / Naithon Broj soba: 17
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 246recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (246)
Razvrstati po:
George L. Solo putnici Australia, 4. svibnja 2014.
Short and sweet but I'm going back.

Airport pickup. Friendly staff. Good English
8
Mr Luan forgot to pick me up at the airport (so keep his Phone number handy). I only stayed one night because I was arriving late from Australia and he offers airport pickup. I rented a nice motorbike from him for my 27 day stay in Phuket at a good rate. I plan to stay there the night before I leave. *A good budget place*
Tsz C. Grupe China, 24. travnja 2014.
great location, poor service

location
5,7
The location is great, around 10 mins from airport to hotel. What made me disappointed is the hotel service. We had communicated well before we arrive and ensured the hotel staff will pick up us. However, we couldn't find anyone outside the arrival hall since our flight was delay 1 hour. We had to call the hotel TWICE and awaited over 45 mins in the midnight. We just got frustrated. The condition of the hotel is acceptable if you just stay for 1 night.
Vincent W. Poslovni putnici Singapore, 16. travnja 2014.
Expensive for what it is.

Near airport, quiet
5
I wanted something near the airport. Paid significantly more for Panpen because of the promised free airport transfer which never happened because nobody picked me up from the airport. Pretty poor value otherwise
Erickson R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. travnja 2014.
Value for money

Airport transfer, beach transfer, taxi service
7,7
Very budget friendly, considering how much taxi service costs in Phuket, I wonder how the owner can still profit with all the transfers we have from the airport, to Nai Yang beach, and providing us a taxi service I've never imagined will be, a mid-size SUV. Very cool!
Charrinee W. Grupe Thailand, 8. travnja 2014.
Good hotel near the airport

Cleanliness, Free airport transfer, Big and confortable bed
7,7
Guoheng L. Obitelji sa malom djecom China, 24. ožujka 2014.
Panpen Bungalow

good
10
Guoheng L. Obitelji sa odraslom djecom China, 20. ožujka 2014.
good

good
10
Jinglin L. Obitelji sa odraslom djecom China, 19. ožujka 2014.
Very good hotel

Good hotel room,good service,and friendly staff
8,3
This is a small but very nice and warm hotel,they have very good staff,walk around 15 mins arrived beach,very quiet and clean room.This hotel near to the airport,so they drive us to there for free,that was really very kind,thank u!
Wouter L. Parovi Netherlands, 17. ožujka 2014.
Great location, Fantastic people

Location close to airport (5 min), people from Panpen bring you to beach/airport and also pick you up, very nice people
8,7
We only stayed one night here, because we needed to catch a morning flight to Singapore. The hotel is located on a 5 min drive to airport and the people from Panpen bungalows can pick you up at the airport and bring you to the airport as well. But even more: If you want to go to the beach, they bring you as well and pick you up later. Very good service! The owner is very nice and was even apologizing for not being able to have a chat with us. He 's very friendly and is interested in all his guests. The bungalows itself are spacious and basic. We haven't used diner or breakfast, so don't know how it is. We had diner on the beach, which is a recommendation.
Christine G. Parovi United Kingdom, 16. ožujka 2014.
EXCELLENT AIRPORT HOTEL

AIRPORT LOCATION, AIRPORT TRANSFER INCLUDED, MANAGER PROVIDED FREE TAXI TO RESTAURANT AND BACK,
6,7
EXCELLENT CHOICE FOR AIRPORT STOPOVER, FREE TRANSPORT TO BEACH SIDE RESTAURANT AND BACK NOTHING IN THE IMMEDIATE VICINITY OF THE HOTEL THAT YOU COULD WALK TO EXCELLENT VALUE FOR MONEY

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Panpen Bungalow PhuketPanpen Bungalow Phuket - Gostinjska sobaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Gostinjska sobaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - KupaonicaPanpen Bungalow Phuket - Gostinjska sobaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Gostinjska sobaPanpen Bungalow Phuket - Gostinjska sobaPanpen Bungalow Phuket - Gostinjska sobaPanpen Bungalow Phuket - Gostinjska sobaPanpen Bungalow Phuket - Gostinjska sobaPanpen Bungalow Phuket - KupaonicaPanpen Bungalow Phuket - Gostinjska sobaPanpen Bungalow Phuket - UlazPanpen Bungalow Phuket - OkružjePanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Gostinjska sobaPanpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - PlažaPanpen Bungalow Phuket - PlažaPanpen Bungalow Phuket - PlažaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Eksterijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - Interijer hotelaPanpen Bungalow Phuket - OkružjePanpen Bungalow Phuket - UlazPanpen Bungalow Phuket - RecepcijaPanpen Bungalow Phuket - RestoranPanpen Bungalow Phuket - OkružjePanpen Bungalow Phuket - OkružjePanpen Bungalow Phuket - OkružjePanpen Bungalow Phuket - RestoranPanpen Bungalow Phuket - Okružje


AS-AGWEB-3C08