ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Paradise Island Park & Beach Resort

Barangay Caliclic, okrug Babak - otok Samal, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Ulaz Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržaji Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržaji Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržaji Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržaji Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Trgovine Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Spa centar Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Okružje Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržaji Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržaji Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržaji Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržaji Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Interijer hotela Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Interijer hotela Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Interijer hotela Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Interijer hotela
Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Balkon/terasa Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Balkon/terasa Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Kupaonica Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Eksterijer hotela Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Gostinjska soba Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Gostinjska soba Paradise Island Park & Beach Resort Davao - Gostinjska soba
Područje okrug Babak - otok Samal Broj soba: 76

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 133recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (133)
Razvrstati po:
Willie A. Parovi Philippines, 22. kolovoza 2014.
Amazing Place Amazing Service

The Beach, The Staff and the Whole Package
10
This is an amazing place. Its really beautiful. The service was great and the food was okay as well. What I really like about this place is how they treat the customers, everyone is so polite and the place itself was like magic especially on the low tides. We'll come back there on our next Davao vacation!
Anthony R. Parovi United Kingdom, 20. srpnja 2014.
Very enjoyable and relxing

good quality cheap food; attentive staff
8
Excellent, restfully two days in nice surrondings
Ruchelly M. Parovi Philippines, 26. lipnja 2014.
Relaxing

Friendly staff
7,7
Relaxing.
Rene S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. lipnja 2014.
Fun, good food, sea life at arms' reach

white sand, fish feeding and snorkeling/diving, all within 10 minutes of the city
8,7
relaxing time with family; amenities were easily available
Bernardine S. Parovi Philippines, 12. lipnja 2014.
The place have a great garden.

Garden Comfort
6
The surroundings are good for relaxation. Nice garden, but the staff seldom smile.
Lolita H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 11. lipnja 2014.
we all had fun at your hotel.

food, nature and staff
8
we had a great time. thank you
Shiela C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. lipnja 2014.
Great experience for families

Quiet, economicsl, stress,free envieonment
7
My family loved the ambiance and very affirdable so We will certainly come back!
Sheryl D. Grupe Philippines, 4. lipnja 2014.
Close to town, lots of activities & great for kids

Friendly staff, nice huts, very clean
7,7
It's a great place especially for people living in Davao City. It only took 15 minute boat ride to get there from Paradise Island terminal at Sasa Wharf. The hotel provided lots of fun activities and entertainment like snorkelling, fish feeding, scuba diving, banana boat ride, jet ski, billiard and air hockey, circus show for kids, band playing while dining, fire dance at night and massage at their spa to end the day. We had an awesome time here with friends even though we only stayed here for two days. The whole place is very clean but it's slightly overshadowed by the fact that it's located in a shipping channel and overlooks the industrial shipyard and refinery. I will come back here for sure and you will just be amazed how the hotel is well-maintained.
Arian A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. svibnja 2014.
Relaxing and memorable

Easy access, very clean, delicious food
8,3
Great, relaxing and i feel secured.
Anthony H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 21. travnja 2014.
Always well maintained , clean , good staff levels

Service , cleanliness , area, beach activities ,
8,7
Very good as expected , our third time at this resort and never been disappointed ,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Paradise Island Park & Beach Resort DavaoParadise Island Park & Beach Resort Davao - UlazParadise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiParadise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiParadise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiParadise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiParadise Island Park & Beach Resort Davao - TrgovineParadise Island Park & Beach Resort Davao - Spa centarParadise Island Park & Beach Resort Davao - OkružjeParadise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiParadise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiParadise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiParadise Island Park & Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiParadise Island Park & Beach Resort Davao - Interijer hotelaParadise Island Park & Beach Resort Davao - Interijer hotelaParadise Island Park & Beach Resort Davao - Interijer hotelaParadise Island Park & Beach Resort Davao - Interijer hotelaParadise Island Park & Beach Resort Davao - Balkon/terasaParadise Island Park & Beach Resort Davao - Balkon/terasaParadise Island Park & Beach Resort Davao - KupaonicaParadise Island Park & Beach Resort Davao - Eksterijer hotelaParadise Island Park & Beach Resort Davao - Gostinjska sobaParadise Island Park & Beach Resort Davao - Gostinjska sobaParadise Island Park & Beach Resort Davao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08