Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Paragayo Resort

Rona's Corner Tawala, Panglao Island, Tawala, otok Panglao , Filipini 6340 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Paragayo Resort otok Panglao  - Interijer hotela Paragayo Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Paragayo Resort otok Panglao  - Vrt Paragayo Resort otok Panglao  - Vrt Paragayo Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Paragayo Resort otok Panglao  - Interijer hotela Paragayo Resort otok Panglao  - Balkon/terasa Paragayo Resort otok Panglao  - Pogled Paragayo Resort otok Panglao  - Pogled Paragayo Resort otok Panglao  - Pogled Paragayo Resort otok Panglao  - Pogled Paragayo Resort otok Panglao  - Pogled Paragayo Resort otok Panglao  - Pogled Paragayo Resort otok Panglao  - Pogled Paragayo Resort otok Panglao  - Pogled Paragayo Resort otok Panglao  - Pogled
Paragayo Resort otok Panglao  - Vrt Paragayo Resort otok Panglao  - Interijer hotela Paragayo Resort otok Panglao  - Interijer hotela Paragayo Resort otok Panglao  - Vrt Paragayo Resort otok Panglao  - Interijer hotela Paragayo Resort otok Panglao  - Vrt Paragayo Resort otok Panglao  - Vrt Paragayo Resort otok Panglao  - Interijer hotela Paragayo Resort otok Panglao  - Ulaz Paragayo Resort otok Panglao  - Vrt Paragayo Resort otok Panglao  - Balkon/terasa Paragayo Resort otok Panglao  - Vrt
Područje Tawala Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 315recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (315)
Razvrstati po:
Arzu C. Solo putnici Netherlands, 21. kolovoza 2015.
It was oke

Location
6
The hotel is good for the price you pay. Confortabel rooms and very good location. The only thing that could be better is the machine in the bathroom for warm watter was very noisy. And the staf can be more helpfull when needed.
Prijavi ovu recenziju
Joyce K. Parovi Philippines, 9. kolovoza 2015.
Great budget hotel

This hotel had the best location - right beside a mini-grocery store, a few steps from the ATM and next door to a host of value for money restaurants.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Yohann F. Poslovni putnici France, 18. srpnja 2015.
Conveniently located

location price location
6,7
Basic hotel but well worth the price (1200Pesos). Good location. Attentive staff.
Prijavi ovu recenziju
Constantin S. Parovi Germany, 3. srpnja 2015.
Value for money is on point

Cleanliness, Friendly and helpful staff, Value for money
9,7
No complaints, were able to spontaneously book 2 extra days without any surcharge, everything better than expected for that kind of money (even aircon)
Prijavi ovu recenziju
Amielyn B. Grupe Philippines, 29. lipnja 2015.
A well spend vacay here.

The accommodating staff. Cleanliness of the room and the location is near to Alona Beach.
9,7
Thank you Paragayo Resort! We are satisfied with your service even the driver of van who pick up and send us to airport is so kind and very accommodating. We will recommend you to our friends!
Prijavi ovu recenziju
Lorna B. Solo putnici Philippines, 30. svibnja 2015.
Easy and happy

clean room, good location and quiet
8
Very good stay as i got it a good deal for $20 very good location not by the party area, near food places and by the main road. Just 5mins walk to Alona and friendly staff
Prijavi ovu recenziju
George H. Parovi United States of America, 21. svibnja 2015.
Great low budget place to stay

Location, location and location
7,3
Beautifully landscaped, the rooms were adequate and for the price you couldn't beat the location. Rona's market was two doors down, cabs and tricycles parked out front for transportation, a good bar with great people watching across the street and Alona beach a few hundred yards away. The aircon worked, the room was very clean and the staff was ok. We were very happy with the Paragayo and will be back when we visit the Philippines again.
Prijavi ovu recenziju
Ma C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. svibnja 2015.
convenient hotel

god location, good staff and clean accomodation
7,7
i enjoy staying except for the aircon in their family bungalow, its not working well.
Prijavi ovu recenziju
Wai S. Parovi Hong Kong, 7. travnja 2015.
Nice stay

Spacious room, quiet environment, nice garden
8
Staffs are nice and helpful with a nice garden. Not as close to beach front as other resorts. No breakfast but many restaurants nearby.
Prijavi ovu recenziju
Andrea G. Parovi Philippines, 24. ožujka 2015.
Good enough but not so close to the beach

Cheap, clean, basic
6
Paragayo is a bit further away from the beach than what I expected. The room was basic, it was clean, had heated shower but the water pressure was low. We're budget travellers so we chose this place for our two night stay at Alona Beach. Wifi was only available at the lobby and will not reach your room. The staff were really nice though and very friendly. They made our stay more pleasant.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Paragayo Resort otok Panglao Paragayo Resort otok Panglao  - Interijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaParagayo Resort otok Panglao  - Interijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - Balkon/terasaParagayo Resort otok Panglao  - PogledParagayo Resort otok Panglao  - PogledParagayo Resort otok Panglao  - PogledParagayo Resort otok Panglao  - PogledParagayo Resort otok Panglao  - PogledParagayo Resort otok Panglao  - PogledParagayo Resort otok Panglao  - PogledParagayo Resort otok Panglao  - PogledParagayo Resort otok Panglao  - PogledParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - Interijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - Interijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - Interijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - Interijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - UlazParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - Balkon/terasaParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - Interijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - Balkon/terasaParagayo Resort otok Panglao  - Interijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - Balkon/terasaParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - Balkon/terasaParagayo Resort otok Panglao  - Interijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - VrtParagayo Resort otok Panglao  - Balkon/terasaParagayo Resort otok Panglao  - Interijer hotelaParagayo Resort otok Panglao  - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07