Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Paresa Resort Phuket

49 Moo6, Layi Nakalay Rd., Krathu, Kamala, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 396recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,6
Sve recenzije (396)
Razvrstati po:
Weeraporn S. Parovi United States of America, 19. svibnja 2016.
Great place!
5,7
A little too far from major attractions but Paresa sure is a really really nice place to spend your vacation at. The private swimming pool in our room is not really "infinity" since there were bushes obstructing the view, however, the public swimming pool was totally awesome and the view was spectacular! Spa facility was great. Breakfast was great. Overall, highly recommended.
Prijavi ovu recenziju
Lina I. Parovi Malaysia, 15. svibnja 2016.
Excellent
6,3
My husband and i stayed in Paresa just for a romantic getaway. It was a very pleasent stay and we spent most of our time in the hotel. My room was ocean pool suite and we loved the room from the moment we got in. Room was very clean and beautiful. the angel that entertained us named Nan was very helpful and polite too. Buffet breakfast was great and there's nothing that we dont love about our stay in Paresa. Last but no least thank you for transferring us to another room on the last day due to late checkout as our flight is in the evening. Looking forward to staying here again in the future. Thank you!
Prijavi ovu recenziju
Juliaan D. Parovi United States of America, 29. travnja 2016.
Fantastic
6,3
The rooms are beautiful and the views are unrivaled. They staff gets all the little touches correct and it really does feel like the lap of luxury. We had a great time and I can't recommend it enough.
Prijavi ovu recenziju
Kerri O. Parovi Australia, 12. travnja 2016.
Simply amazing
6,7
I can not speak highly enough about this amazing resort. The location, villas, pools, food, service are just all perfect.
Prijavi ovu recenziju
Faraz F. Parovi Saudi Arabia, 4. travnja 2016.
Excellent honeymoon
6,3
Service was superb
Prijavi ovu recenziju
Leung Y. Parovi Hong Kong, 28. veljače 2016.
nice view resort

view , staff performance , spa
9
super!
Prijavi ovu recenziju
Mitchell S. Parovi Australia, 26. veljače 2016.
The most amazing hotel!!

Views are incredible, food amazing and the place is so peaceful
10
Everything was excellent we could not have asked for anything more part from to stay longer!
Prijavi ovu recenziju
Chien-Ju S. Parovi Taiwan, 14. veljače 2016.
Impressive Paradise
6,3
We lived here for 4 nights, really like their service and facilities. However, house cleaners sometimes forgot to give us towels or bathrobes.... Except that small thing, it was worth to stay in Paresa.
Prijavi ovu recenziju
Ardarat S. Grupe Thailand, 24. siječnja 2016.
Good staff and modern resort
6,3
The staff is bery kind and the best facilities in hotel
Prijavi ovu recenziju
Ting L. Obitelji sa malom djecom China, 14. siječnja 2016.
Highlight of Phuket

Sea View Food Pool
9,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Paresa Resort Phuket PhuketParesa Resort Phuket Phuket - BazenParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaParesa Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaParesa Resort Phuket Phuket - Vruća kupkaParesa Resort Phuket Phuket - PogledParesa Resort Phuket Phuket - BazenParesa Resort Phuket Phuket - PogledParesa Resort Phuket Phuket - PogledParesa Resort Phuket Phuket - PogledParesa Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaParesa Resort Phuket Phuket - BazenParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - Vruća kupkaParesa Resort Phuket Phuket - Eksterijer hotelaParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - KupaonicaParesa Resort Phuket Phuket - ApartmanParesa Resort Phuket Phuket - Vruća kupkaParesa Resort Phuket Phuket - Vruća kupkaParesa Resort Phuket Phuket - KupaonicaParesa Resort Phuket Phuket - Balkon/terasaParesa Resort Phuket Phuket - Balkon/terasaParesa Resort Phuket Phuket - BazenParesa Resort Phuket Phuket - PredvorjeParesa Resort Phuket Phuket - PredvorjeParesa Resort Phuket Phuket - UlazParesa Resort Phuket Phuket - Gostinjska sobaParesa Resort Phuket Phuket - Soba za sastankeParesa Resort Phuket Phuket - Soba za sastankeParesa Resort Phuket Phuket - Dvorana za fitnessParesa Resort Phuket Phuket - Sport i aktivnostiParesa Resort Phuket Phuket - Sport i aktivnostiParesa Resort Phuket Phuket - Spa centarParesa Resort Phuket Phuket - Spa centarParesa Resort Phuket Phuket - SadržajiParesa Resort Phuket Phuket - SadržajiParesa Resort Phuket Phuket - SadržajiParesa Resort Phuket Phuket - SadržajiParesa Resort Phuket Phuket - SadržajiParesa Resort Phuket Phuket - BazenParesa Resort Phuket Phuket - BazenParesa Resort Phuket Phuket - BazenParesa Resort Phuket Phuket - BazenParesa Resort Phuket Phuket - VillaParesa Resort Phuket Phuket - RestoranParesa Resort Phuket Phuket - RestoranParesa Resort Phuket Phuket - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04