Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Hill Hotel Mactan

Matumbo Road Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan, otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Okružje Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Okružje Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotela Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotela Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotela Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Recepcija Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Predvorje Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba
Područje Mactan Broj soba: 24

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 835recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (835)
Razvrstati po:
Douglas E. Parovi United States of America, 5. veljače 2016.
Simple

Simple clean nice bathroom
10
Superlative perfect for a layover
Prijavi ovu recenziju
Hug M. Parovi Switzerland, 26. prosinca 2015.
2 Star hotel

Price, close to the airport, bed
5,3
Good for one overnight stay after a long jurney
Prijavi ovu recenziju
Elaine D. Solo putnici Philippines, 24. prosinca 2015.
Very good transient hotel

location, staff, comfort
9,7
i stayed here to stay overnight for my early flight the next day. really fast check-in even if i arrived past midnight. they even hailed a cab for going to the airport.
Prijavi ovu recenziju
Dylanna B. Solo putnici Philippines, 22. studenog 2015.
pleasant 8 hour stay

Location, language, staff
8,7
I like how quick on their feet the staff was to help me find a taxi. I stayed for a brief period just to wait overnight for my 6am flight. Location is great. It's super close to the airport.
Prijavi ovu recenziju
Richard S. Parovi Philippines, 21. studenog 2015.
More like a motel. No soap. Dirty.
5
Not good. Toilet flash is broken. No toiletries.
Prijavi ovu recenziju
Meneleo M. Parovi United States of America, 8. studenog 2015.
close to airport

clean room, clean hotel, close to airport
8,3
Not close to night life and no lights on the streets when walking to get drinks and food. No access to pedestrian for walking safe. Small road which shares with transportation.
Prijavi ovu recenziju
Chien C. Solo putnici United States of America, 23. listopada 2015.
Great location for a short stay close to the airpo

Location, quiet, walk to airport
6,7
Prijavi ovu recenziju
Angelo B. Parovi Philippines, 15. listopada 2015.
Good

Good
6
Good
Prijavi ovu recenziju
Cathy C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. rujna 2015.
it has wifi clean beds air cond. my favorite h

1price, 2 location. 3nice staff
8,7
just as expected. no surprises no problems slept good
Prijavi ovu recenziju
Lauren V. Parovi United Kingdom, 21. rujna 2015.
Convinient

Conviniance , location , price
6,7
We chose to stay here as it was very close to the airport. We only had an over night stay to catch a flight next morning. Room basic, double bed , TV and shower. Good value for money.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Hill Hotel Mactan otok Mactan Park Hill Hotel Mactan otok Mactan  - OkružjePark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - OkružjePark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotelaPark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotelaPark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Eksterijer hotelaPark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - RecepcijaPark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - PredvorjePark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaPark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaPark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaPark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaPark Hill Hotel Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05