Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bife Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman
Mjesto: Tsim Sha Tsui Broj soba: 347
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3303recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3303)
Pei Y. Grupe Malaysia, 11. travnja 2014.
EXCELLENT

friendly staff, clean, near to shopping area
9,3
Suin R. Parovi Indonesia, 9. travnja 2014.
City hotel, fast check in/check out, friendly staf

City hotel, fast check in/check out, friendly staff
6
City hotel, fast check in/check out, friendly staff
Chunfu W. Obitelji sa malom djecom China, 9. travnja 2014.
Centrally located, closed to everything

close to shopping, dinning and metro way
7,3
we asked for a king size one bed per room, but there is no available when we checked in, they just move the two bed close together, so it is a bad experience to stay in this hotel
Lucy N. Parovi Australia, 7. travnja 2014.
comfortable and convenient

near shopping and restraurants
6,3
Good. No complaints
Douglas M. Parovi Singapore, 6. travnja 2014.
Comfortable and convenient

Good and free wifi, located centrally and affordable
8
It was very comfortable and affordable. It's located in central Tsim Sha Tsui and you can get everything you need. The only thing that could be better is the choice of TV channels to choose from. But overall, good value for money.
Adam B. Poslovni putnici United Kingdom, 5. travnja 2014.
Wonderful break away

Location, Price and Location!
7,7
Adam B. Poslovni putnici United Kingdom, 4. travnja 2014.
Nice hotel in a great location

Location, Location, Location!
8
Eksan G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. ožujka 2014.
very good services, supporting my family

supporting guest if they have accident , best services, Help us during our stay
9,7
It was a good stay in park hotel hong kong. They got the best services. I had an accident in Hong Kong Disneyland so i need to stay longer in Park Hotel. They support and help my family with their concern and also facilities that we need. I recommend this hotel to people who are going to Hong Kong. Im very thankful to all management and staff of Park Hotel for helping and supporting my family during the process of my recovery of the accident that happen during the stay in park hotel.
Gabriel P. Parovi France, 31. ožujka 2014.
Quiet, a good ratio

Calm, good value for money, centrally located
6,7
Everything went fine, possible to access via metro (MTR) or the bus from the airport. Buying an Octopus card is very useful and can be used as a safe electronic purse in the shops. Sometimes not the most patient or friendly people on Earth but a great city with good public transportation and organisation.
Cheng H. Parovi Singapore, 31. ožujka 2014.
Great and wonderful.

location, easy to get food and lots of shops.
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BifePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Apartman


AS-AGWEB-3A02