ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bife Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bife Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 347
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4111recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (4111)
Razvrstati po:
Yau H. Parovi Hong Kong, 28. veljače 2015.
good

comfortable, clean, staff performance
8,3
good
Norashikin I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. veljače 2015.
Good location

1.prime location 2.comfortable 3.reasonable price
8,7
It was a pleasant stay in park hotel. The location in the middle of the city makes it very convenient to move around.everything is just a walking distance away.there are a lot of restaurants like kfc,mc d and halal food reataurants is just 10 mins walk away.
Kit I. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 19. veljače 2015.
Good

Very good place
9
Neng C. Solo putnici Cambodia, 16. veljače 2015.
Good accommodation for business traveller.

Location, cleanliness, and great services
9
My favorite hotel in T.S.T area.
Jana W. Parovi China, 15. veljače 2015.
n/a

n/a
8,3
Peamlap J. Poslovni putnici Thailand, 15. veljače 2015.
สุดยอดโรงแรม

free smart phone with free international call, big room with reasonable price
8,7
Good location with 5 minutes walk to shopping area in Tsim san jui. We can book deluxe room with price only 4000B. Good wifi. Free smart phone with free internet and free international call to 5 countries including Thailand. Great deal super recommended.
Choy H. Parovi Australia, 11. veljače 2015.
Luxury Hotel with rude staff at check-in

Clean, Convenient, Good Facilities
4,7
When I arrived they did not find my name in their system and were very rude about it. I had to spend a good 30 mins proving that I had purchased the room on Agoda. They finally found my booking and the inexperienced staff were embarrassed but still defiant and unapologetic.
Rachel D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 10. veljače 2015.
Location & Comfort

location, friendly staff, cleaniness and room comfort
9,3
Zhiyu H. Parovi Malaysia, 8. veljače 2015.
Nice

good location, comfy bed , provide international charger
7,3
Xiaoyan W. Poslovni putnici China, 8. veljače 2015.
Service

Service
8
My feel best stay at the hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BifePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BifePark Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - KafićPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Sadržaji


AS-AGWEB-3B06