ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 347
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3546recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3546)
Razvrstati po:
Qi L. Grupe United States of America, 21. srpnja 2014.
Great location, rooms are clean and spaces.

Friendly staff Perfect location Reasonable prices
9
Make my HK stay very enjoyed. Highly recommend it!
Vichaya P. Grupe Thailand, 20. srpnja 2014.
Perfect

Location access city,center
9,3
Perfect and high recommend for everyone to stay if you are looking for shopping tourist attractions
Soo K. Grupe Malaysia, 16. srpnja 2014.
Good location great attentive staff good,size room

Staff cleanliness transport
10
Happy that I've chosen the best hotel. Good for the price I pay. Best out of the previous 6 hk hotels I've ever stayed ( all 4,5 stars )
Merlina H. Grupe Indonesia, 14. srpnja 2014.
Close to MTR

Clean and spacious room. Polite staff. Close to public transport
7,7
Great stay. Walking distance to MTR station. great location.
Sirin S. Grupe Thailand, 13. srpnja 2014.
Great

1.comfortable 2. Easily access to the airport 3.nice service from the hotel staffs
8,3
Very comfortable. I was so impressive!
Poranee T. Parovi Thailand, 10. srpnja 2014.
Reasonable price hotel for the central location.

Close to major shopping area, Easy to access to sub way, and Reasonable price.
7,7
Very convenient and easy to get around. Hotel is located about 10 mins walking to Tsim Tsa Tsui shopping area and about 5 mins to sub way station.
Shang Y. Grupe China, 8. srpnja 2014.
nice

clean, staff friendly
8
staff was friendly, stay was happy, really hope to visit.hong kong again
The C. Grupe Singapore, 7. srpnja 2014.
Good and centrally located hotel

Good location Given me a bday cake knowing its my bday Room comfy
7,7
Good and will return for next trip if pillow could be improve, its excellent.
Jeannie N. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. srpnja 2014.
Hotel is good, the location is best.

location
9,7
Chin S. Parovi Malaysia, 6. srpnja 2014.
Standard room size but small bed

Clean, comfort & easy to get MTR
7
The bed is actually queen size. We are not expect that the 4 Stars hotel will provide queen size bed but not king size. The price we paid should get bigger bed... The hotel passage way ( the floor ) is under maintenance. It nearly caught to fell down.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3C03