Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bife Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bife Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 347
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4351recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (4351)
Razvrstati po:
Kalpesh K. Poslovni putnici India, 30. lipnja 2015.
Staff is not good,also no veg food.bad beds.

Cleanliness,location
4
Stay was bad.
Christiaan K. Obitelji sa malom djecom Netherlands, 28. lipnja 2015.
The hotel is renovated and looks now very good.

The room now good/ The cafe looks much better
9,3
It is a very pleasant place for people who like shopping. Staff ok like before.Hotel facilities comfortable. Whole day happy hour at the lobby bar
Manan M. Poslovni putnici India, 27. lipnja 2015.
Gr8 hotel & good service. The mobile was handy.

The smart phone help business traveller like me. Location was excellent. Rooms were good in comparison to other hotels.
8,3
Stay was excellent. One of the best hotels I have stayed in.
Kaushal D. Grupe India, 26. lipnja 2015.
Hi stay at park

Cleanliness, staff were helpful, location was nice
7,7
The stay was pleasant and the staff were helpful. Only thing which we didn't like was the pricing. The day we reached over there the prices of the room were almost half the price we booked for.
Hsiao-Chieh C. Solo putnici Taiwan, 25. lipnja 2015.
Good

good
10
good
Francis H. Solo putnici Australia, 24. lipnja 2015.
great hotel

room. location. helpful staff
9,7
Excellent. more than helpful staff . excellent ameneties.
Tao Y. Solo putnici United States of America, 24. lipnja 2015.
older hotel good location

location location room size
6,3
it's a older hotel with decent price at good location
Lee K. Grupe Singapore, 24. lipnja 2015.
Stay in Park hotel HK

helpful staff, nice room & free usage of hp
9,3
Vey good, can find a good number of eating stalls just around the corners of the hote. Will be booking the hotel again when I stay in HK.
Rajneesh A. Obitelji sa malom djecom India, 22. lipnja 2015.
Good location

location,cleanliness and service
7,7
Suman K. Obitelji sa malom djecom India, 21. lipnja 2015.
My Hongkong tour

Hotel location is good , near to MTR station and shopping area .
6
I had pleasant stay but I am not satisfied with room . The room is very small (numbered 1118) and suppocative. When I requested to change the room , they asked for room upgrades and additional charges. I did not get the same room what they display in website . I paid 270 sgd per day , but the room was not at all satisfying . I hope , you will take this feedback seriously and please don't misguide travelers in booking rooms on your hotel . Breakfast quality was average , nothing great . I will not consider Park hotel next time I visit Hongkong .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BifePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BifePark Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - KafićPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02