ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bife Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Bife Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Predvorje Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 347
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3940recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3940)
Razvrstati po:
Sim W. Poslovni putnici Malaysia, 17. prosinca 2014.
Great Experience

Clean and convenient
8,7
Good
Kay L. Parovi Singapore, 17. prosinca 2014.
good clean place.

location and environment. clean. attention staff
8
Excellent. Value for money
Narattah C. Poslovni putnici Thailand, 14. prosinca 2014.
naratah

price
8
Esther L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
my experience

hotel very well maintained
9,3
I definitely very happy with the room n staffs.
Katherine A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. prosinca 2014.
good hotel

location, lobby and room size
7,7
We used to stay in this other hotel near Peak Hotel Hong Kong. The price is almost the same or even more expensive than Park Hotel but the size of the room is very small and the carpet seems really dirty. We were very surprised with Park Hotel because it seems small from the outside but the room is surprisingly much bigger than the other hotel we used to stay in. I really liked the restroom at the lobby because it is very clean and it is not accessible for non-guests. I just find it a little of a hassle that they close the front door after midnight and we have to go around the other street to use the back entrance of the hotel. I would still highly recommend this one.
Tiaw C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. prosinca 2014.
Wonderful trip

Location near MTR, near shopping areas and nearby has many restaurants with good foods
8
A pleasant one. Convenient is the main thing.
Vicki L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 13. prosinca 2014.
Park Hotel Staycation

good location,rooms are spacious and comfy,alot of places to shop
9,3
Definitely worth the stay! the staff was good and helpful.
Rudy B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 12. prosinca 2014.
Good choices of hotel

Clean, easy to find food, close mtr
8,3
Very nice exp
Siew L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. prosinca 2014.
comforable and enjoyable hotel stay

the hotel room is spacous and tidy.
9,3
Is a very enjoyable stay. Feel good to go back to hotel after long hours of shopping
Thedore M. Solo putnici United States of America, 11. prosinca 2014.
Nice Hotel

Staff, Location and value.
7
This is a nice hotel and the staff was very attentive and spoke fluent English. The room was comfortable although a little small. But for the value I would say this is a very nice hotel and I will return.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RestoranPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Hotel Hong Kong Hong Kong - BifePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - BifePark Hotel Hong Kong Hong Kong - PredvorjePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Kafić


AS-AGWEB-3B03