ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Recepcija Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness
Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvorana Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salon Park Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 347
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3869recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (3869)
Razvrstati po:
Bak H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. studenog 2014.
reasonable or ok for couple n family

decent hotel , friendly n helpful staff
6,3
Not bad......
Wei Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. studenog 2014.
Third time staying

location , service , comfort
10
this is my 3rd time returning to stay in this hotel the location is fantastic you can walk to MRT , the harbour , the railway station and plenty of food around it also every time i stayed in HK , I will also go to disney land and the taxi ride is a mere 30 to 45 min no way you will get caught in any JAM Rooms are clean and comfortable Because of the numerous resturants just right and left of the hotel , i never got a chance to try their food
Suzie L. Parovi South Korea, 18. studenog 2014.
nice hotel

clean room, nice staff, nice location
8,7
nice location for shopping and food trips. near MTR station. rooms are big enough and beds are comfy it is one of my favorit choice so i always book myself in this hotel. staff are nice too.
Fook Y. Poslovni putnici Singapore, 18. studenog 2014.
Excellent stay

Excellent Location; Excellent Staff Service; Clean Comfortable Room
8,7
The location is excellence with many local eateries around. It is also near Tsim Sha Tsui MTR so was very convenient for us to go to different places for meeting. The room booked through Agoda include free wifi internet connection. The front service staff also arranged for us to check-in early at 10 am which was very kind as we took a night flight to Hong Kong. Overall, I will stay there again.
Tan A. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. studenog 2014.
good location

we were upgraded to a deluxe room. The place is very big n is very clean.
9,3
Awesome. We will consider staying this hotel for next visit.
Panupong M. Parovi Thailand, 17. studenog 2014.
good location

location
8
nice staffs. good location
Robert S. Solo putnici United States of America, 16. studenog 2014.
Love it again

Location, clean. Value
8,3
Great stay. Always too short
Muhamad A. Poslovni putnici Indonesia, 15. studenog 2014.
Very good Hotel in Tsim Sha Tsui...

Location, location, location...
9,7
I really enjoyed it...
Piyanuch K. Poslovni putnici Thailand, 14. studenog 2014.
Good hotel in Tsim sha tsui

location / room size / quick check-in, check-out
9,3
this is my 4th time stay here. they did upgrade my superior to excutive room..very appreciated that. the hotel location is about 2-300 metre from MTR exit B2 and there are many shops along the walk way to hotel. The another advancetage is if you travel from airport by airpot express train, you can catch the free shutter bus (K4)at kawloon station and it will drop you at the front of hotel.
Sharon M. Poslovni putnici Malaysia, 11. studenog 2014.
a ggreat stay

location, space, service
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RecepcijaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Plesna dvoranaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/salonPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3C06