Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Lane Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Kupaonica Park Lane Hotel Hong Kong - Apartman Park Lane Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Park Lane Hotel Hong Kong - Interijer hotela Park Lane Hotel Hong Kong - Restoran Park Lane Hotel Hong Kong - Bife Park Lane Hotel Hong Kong - Bife Park Lane Hotel Hong Kong - Bife Park Lane Hotel Hong Kong - Restoran Park Lane Hotel Hong Kong - Restoran Park Lane Hotel Hong Kong - Restoran
Park Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Park Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Park Lane Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Park Lane Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Park Lane Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Park Lane Hotel Hong Kong - Interijer hotela Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Predvorje Park Lane Hotel Hong Kong - Predvorje Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Mjesto: Causeway Bay Broj soba: 819
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 469recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (469)
Nathaniel C. Poslovni putnici Philippines, 19. travnja 2014.
Great room. Great view.

clean, free internet, close to shopping area
8
Great internet speed. Clean room. Great buffet. Expensive hotel.
Wong P. Solo putnici Hong Kong, 31. ožujka 2014.
hote at HK

Friendly staff, Closer Supermarket, Closer Garden
7,3
The location is closer to subway,supermarket,and park;you could find all staff is very friendly, food is soso, anyway, I will staying again.
Tom S. Poslovni putnici Denmark, 25. ožujka 2014.
Top class city hotel

Used the airport express shuttle bus from airport to hotel at the price of HKD 150. The second person paid HKD 80 though. Arrived in the evening so traffic was not too bad. 45 minutes and we were chec
7,3
I also stayed here five years ago and I was pleased with the location, the room and effectiveness. You don't get a lot of smiles like in Thailand but then again their systems work well.
Wenting J. Poslovni putnici China, 23. ožujka 2014.
All right

location cleanness decoration
8
I booked the double beds but the hotel arrange a single king bed for me. it's not very comfortable. But the view of the room is ok.
Yeung J. Parovi Hong Kong, 16. ožujka 2014.
comfortable and centrally located hotel

clean and great hotel
8
Lai F. Poslovni putnici Hong Kong, 12. ožujka 2014.
Cosy hotel environment

Convenient, close to shopping malls, good food outlets
7,7
We have stayed at Park Lane numerous times. This time we returned from a long trip, so we opted for staying a night or two before returning to China.
Vanya G. Poslovni putnici Indonesia, 10. ožujka 2014.
Great location for shopping, eating

Location, clean, good service
7,7
Huong M. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 9. ožujka 2014.
Good time

Good location for shopping and transportation. Comfortable rooms. Nice restaurant.
8,3
Covinient and friendly hotel. The children and I both had a good holiday. We will come back this hotel for next time in Hongkong.
Anita C. Parovi Hong Kong, 22. veljače 2014.
Convenient

Nice location, easy to access, nice services.
6
Park lane hotel is located in a. Convenient place. Travelers who wanna go shopping or eating local foods or snacks, that's the nice choice for them.
Berlina J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 15. veljače 2014.
great loacation, friendly staff, super convenient

great loacation, friendly staff, super convenient
8
great loacation very near to restaurants and shopping centers; easy public transportation and most of all fast internet access!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Lane Hotel Hong KongPark Lane Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - KupaonicaPark Lane Hotel Hong Kong - ApartmanPark Lane Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPark Lane Hotel Hong Kong - Interijer hotelaPark Lane Hotel Hong Kong - RestoranPark Lane Hotel Hong Kong - BifePark Lane Hotel Hong Kong - BifePark Lane Hotel Hong Kong - BifePark Lane Hotel Hong Kong - RestoranPark Lane Hotel Hong Kong - RestoranPark Lane Hotel Hong Kong - RestoranPark Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Soba za sastankePark Lane Hotel Hong Kong - Soba za sastankePark Lane Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPark Lane Hotel Hong Kong - Interijer hotelaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - PredvorjePark Lane Hotel Hong Kong - PredvorjePark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Posao CentarPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Soba za sastankePark Lane Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A08