ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Lane Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Kupaonica Park Lane Hotel Hong Kong - Apartman Park Lane Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Park Lane Hotel Hong Kong - Pub/salon Park Lane Hotel Hong Kong - Bife Park Lane Hotel Hong Kong - Bife Park Lane Hotel Hong Kong - Bife Park Lane Hotel Hong Kong - Restoran Park Lane Hotel Hong Kong - Restoran Park Lane Hotel Hong Kong - Restoran Park Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Park Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Park Lane Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Park Lane Hotel Hong Kong - Interijer hotela Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Predvorje Park Lane Hotel Hong Kong - Predvorje Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Park Lane Hotel Hong Kong - Posao Centar
Područje Causeway Bay Broj soba: 826
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 628recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (628)
Razvrstati po:
Kah H. Poslovni putnici Singapore, 20. listopada 2014.
Good location

Location, location, location
8
Good stay
Lai F. Solo putnici Hong Kong, 20. listopada 2014.
Shopping Hotel

Home feel, shopping spree, good food
8
When I am in Hong Kong, I only stay at this hotel, it's like my second home.
Ryan C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. listopada 2014.
very good

location
8
very good
Nico H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 12. listopada 2014.
Location wise is good

Closes to mrt
6
Was good
Lai F. Parovi Hong Kong, 11. listopada 2014.
Second home

Shopping area, Restaurants, Professional Staff
8,3
It is our second home in Hong Kong. Every time we visit Hong Kong we stay at the same hotel.
Siok C. Grupe Singapore, 6. listopada 2014.
'Occupy Cimfortabky'

The location is good. Hotel front line staff is efficient. They can provide alternative very quickly when there was no two single sharing room.
7,7
The stay has been good despite the situation in Hong Kong. .
Michael C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. listopada 2014.
Convenience

Big rooms
9,7
Friendly staff nice rooms
Dianne C. Parovi New Zealand, 1. listopada 2014.
BEWARE- make sure you book for the new side

location, close to malls, walking distance to convenient places
5,3
buyers beware- unaware of the renovations happening in this hotel, we were first taken to a room which looked like an old, smelly run down motel from the 1980s, brown electric hardware and old carpets, bathroom and furniture...it was very disappointing....and upon complaint, the staff notified us that the hotel was undergoing renovations and we didn't specify in our booking that we wanted to be put in the new part of the hotel....but after telling the staff that there wasn't an option to do so when we booked the hotel....after much hesitation, the staff changed us to a new room. their attitude was poor and we also found our that to use the gym, there are additional costs... which was not mentioned when we booked our stay also.
Lai F. Parovi Hong Kong, 30. rujna 2014.
Like a second home

Shopping, Dining, Sight seeing
8,3
Park view is our favourite room type.
Bee L. Grupe Singapore, 28. rujna 2014.
superb location

great location, service and comfortable
8,7
Five star service, great location and accessible to lots of good shopping and food choices. Will definitely stay here again next time.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Lane Hotel Hong KongPark Lane Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - KupaonicaPark Lane Hotel Hong Kong - ApartmanPark Lane Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPark Lane Hotel Hong Kong - Pub/salonPark Lane Hotel Hong Kong - BifePark Lane Hotel Hong Kong - BifePark Lane Hotel Hong Kong - BifePark Lane Hotel Hong Kong - RestoranPark Lane Hotel Hong Kong - RestoranPark Lane Hotel Hong Kong - RestoranPark Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPark Lane Hotel Hong Kong - Interijer hotelaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - PredvorjePark Lane Hotel Hong Kong - PredvorjePark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Posao CentarPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Soba za sastankePark Lane Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Lane Hotel Hong Kong - KafićPark Lane Hotel Hong Kong - Pub/salonPark Lane Hotel Hong Kong - KupaonicaPark Lane Hotel Hong Kong - KupaonicaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06