ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Lane Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Kupaonica Park Lane Hotel Hong Kong - Apartman Park Lane Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Park Lane Hotel Hong Kong - Pub/salon Park Lane Hotel Hong Kong - Bife Park Lane Hotel Hong Kong - Bife Park Lane Hotel Hong Kong - Bife Park Lane Hotel Hong Kong - Restoran Park Lane Hotel Hong Kong - Restoran Park Lane Hotel Hong Kong - Restoran Park Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Park Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Park Lane Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Park Lane Hotel Hong Kong - Interijer hotela Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Predvorje Park Lane Hotel Hong Kong - Predvorje Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Park Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Park Lane Hotel Hong Kong - Posao Centar
Područje Causeway Bay Broj soba: 826
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 606recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (606)
Razvrstati po:
Bee L. Grupe Singapore, 28. rujna 2014.
superb location

great location, service and comfortable
8,7
Five star service, great location and accessible to lots of good shopping and food choices. Will definitely stay here again next time.
Lai F. Poslovni putnici Hong Kong, 23. rujna 2014.
Nearly Perfect

Shopping area, Food outlet, Easy transport
8
It's my second home. I have nothing to add.
Yulia G. Parovi Indonesia, 23. rujna 2014.
bug mite

location very near to MTR shopping and food
7,7
i have mug mite maybe on the sheets and has itchiness on my feet
Yolanda U. Parovi Philippines, 21. rujna 2014.
k

accessible to all, nice location and hotel
5,3
good
John P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. rujna 2014.
Upgraded rooms

Spacious rooms, comfortable beds, good service
7,7
Our rooms were upgraded to the family-sized rooms on our arrival at the hotel. The rooms are really nice and spacious - one single bed, a queen-sized bed, and a sofa bed. The view isn't much since we spent most of the time outside the hotel. Service is a little slow and the rooms are sometimes not cleaned up even in the afternoon.
Sabina H. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 19. rujna 2014.
Park lane hotel means real hospitality !

people , location , garden view
8,7
As comfortable as staying home !
Kai C. Poslovni putnici Hong Kong, 19. rujna 2014.
old and expensive

good location and food
5,3
Chan Y. Parovi Hong Kong, 14. rujna 2014.
High valued for money !

Good Good Good
8,7
I had very good experience staying in this hotel. The staff gives me early check-in and free upgrade on room type. The room is spacious and free wifi is available too. The view out of the window is the Victoria Park. It is full of various types of restaurants and shops downstairs. I love this hotel !
Maruli T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 9. rujna 2014.
Wonderful memory at ParkLane Hongkong

Good location. Easy access to MTR (subway)
9,3
Good memorable stay in ParkLane. The hotel is conveniently located Hong kong MTR (subway) Causeway Bay Station. Easy to find local Chinese Food
Kit M. Poslovni putnici Hong Kong, 4. rujna 2014.
Good location

Good location, tidy & clean hotel
8,3
The hotel is location at the centre of Causeway Bay , Can reach everywhere by all public transportation, veriour food just few steps. It's a very good hotel for businessman or family holiday.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Lane Hotel Hong KongPark Lane Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - KupaonicaPark Lane Hotel Hong Kong - ApartmanPark Lane Hotel Hong Kong - Luksuzni salonPark Lane Hotel Hong Kong - Pub/salonPark Lane Hotel Hong Kong - BifePark Lane Hotel Hong Kong - BifePark Lane Hotel Hong Kong - BifePark Lane Hotel Hong Kong - RestoranPark Lane Hotel Hong Kong - RestoranPark Lane Hotel Hong Kong - RestoranPark Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaPark Lane Hotel Hong Kong - Interijer hotelaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - PredvorjePark Lane Hotel Hong Kong - PredvorjePark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel Hong Kong - Posao CentarPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Soba za sastankePark Lane Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPark Lane Hotel Hong Kong - KafićPark Lane Hotel Hong Kong - Pub/salonPark Lane Hotel Hong Kong - KupaonicaPark Lane Hotel Hong Kong - KupaonicaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPark Lane Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04