Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Park Lane Hotel

36 Central Park South, Centralni park - Upper East Side, New York (NY), Sjedinjene Američke Države 10019 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Park Lane Hotel New York (NY) - Soba za sastanke Park Lane Hotel New York (NY) - Dvorana za fitness Park Lane Hotel New York (NY) - Dvorana za fitness Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Interijer hotela Park Lane Hotel New York (NY) - Interijer hotela Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Interijer hotela Park Lane Hotel New York (NY) - Eksterijer hotela Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba
Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba Park Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska soba
Mjesto: Centralni park - Upper East Side Broj soba: 600

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 141recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (141)
Whitney L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 11. travnja 2014.
A fabulous hotel for the price

clean, comfortable and well located
7,7
I was traveling with my 10 year old and it was a great experience. It was a great room and very comfortable. While right on Central Park it was not overly noisy as has been my experience at other NYC hotels. The only negatives, and they will not prevent us from staying here again, were that the hotel is under staffed, both at check in and bell service and that the room tended to be hot at night. Admittedly, the temps were very variable but I am not a great sleeper when it the room is warm.
Valerie C. Grupe United States of America, 7. travnja 2014.
Clean comfortable hotel with excellent location

Excellent location, comfortable & clean, good value
8,7
The hotel is excellently located, the rooms are clean, reasonably spacious and generally offers all necessary amenities. We did not eat there or use its facilities or services, so we can't comment. However, it certainly appeared to be a full service hotel. Staff was generally polite & attentive.
Barry M. Parovi United States of America, 30. ožujka 2014.
great

2 doors from the nyac
9,7
Great
Christopher L. Grupe United States of America, 25. ožujka 2014.
Very good. Excellent location.

Location, Comfort, Good sized rooms.
7,7
Very good overall. Nice sized rooms with plenty of closet, storage, work space. Reception desk staff/service was a bit slow, however, even at not peak times.
Susan G. Solo putnici United States of America, 20. ožujka 2014.
Staff reduced, few amenities, poor heating.

Location
5
The hotel was obviously closing, no room service, no mini bar, major staff reductions. Minimal heat in the room. I have stayed regularly at this hotel for over 20 years and this is the last time for me.
Pek H. Poslovni putnici Malaysia, 15. veljače 2014.
Comfortable, Cleanese and Location

Location, clean and scenery
8,7
Actually i got stuck in this hotel extra 1 more day due to unforseen heavy storm snow. Anyway, i am not complaning cause the hotel is nice so i can stay in the hotel whole day, Just kinda bored because cannoth leave the hotel.
Pek H. Poslovni putnici Malaysia, 13. veljače 2014.
It was wonderful Stay

Room, Central view, and Cleanese
8,7
it was disaster when we got to New York due to heavy Snow Storm warning, But the hotel was just fine, the room is very clean and the park view was superperb. But due to the storm we are unable to accomplish our assignment. Other then that we dont have anything to complain about.
Carlin N. Solo putnici Philippines, 4. veljače 2014.
Excellent Shopping

Location, Comfort, Price
8,3
The price is reasonable. It is beside the Ritz and a few minutes walk to central parl. It is also near Fao, so if you are traveling with children they'll love it. About 7 minutes walk to Hermes.
Joy N. Parovi Singapore, 4. veljače 2014.
Comfortable no-frills stay

Location, comfort, amenities
7,7
Loren M. Poslovni putnici United States of America, 24. siječnja 2014.
Wonderful

Big room, great bar, great restaurant with view of Central Park
10
One could not wish for better NYC experience for the value. I will certainly return.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Park Lane Hotel New York (NY) - Eksterijer hotelaPark Lane Hotel New York (NY) - Soba za sastankePark Lane Hotel New York (NY) - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel New York (NY) - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Interijer hotelaPark Lane Hotel New York (NY) - Interijer hotelaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Interijer hotelaPark Lane Hotel New York (NY) - Eksterijer hotelaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - KupaonicaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Interijer hotelaPark Lane Hotel New York (NY) - Interijer hotelaPark Lane Hotel New York (NY) - RestoranPark Lane Hotel New York (NY) - RestoranPark Lane Hotel New York (NY) - Soba za sastankePark Lane Hotel New York (NY) - UlazPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - KupaonicaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - PogledPark Lane Hotel New York (NY) - UlazPark Lane Hotel New York (NY) - Eksterijer hotelaPark Lane Hotel New York (NY) - PogledPark Lane Hotel New York (NY) - UlazPark Lane Hotel New York (NY) - Eksterijer hotelaPark Lane Hotel New York (NY) - Gostinjska sobaPark Lane Hotel New York (NY) - Dvorana za fitnessPark Lane Hotel New York (NY) - RestoranPark Lane Hotel New York (NY) - RestoranPark Lane Hotel New York (NY) - Posao CentarPark Lane Hotel New York (NY) - PredvorjePark Lane Hotel New York (NY) - RecepcijaPark Lane Hotel New York (NY) - PredvorjePark Lane Hotel New York (NY) - PredvorjePark Lane Hotel New York (NY) - Plesna dvoranaPark Lane Hotel New York (NY) - Soba za sastankePark Lane Hotel New York (NY) - Recepcija


AS-AGWEB-3B01