Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Bay Garden Resort

33/1 Thaweewongse Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1565recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1565)
Razvrstati po:
Andy C. Solo putnici Singapore, 16. svibnja 2016.
beach resort
6,3
if you love to see sunset by your resort .... this is the place to be
Prijavi ovu recenziju
Hayat Q. Parovi Pakistan, 14. svibnja 2016.
Just OK
4,3
Room has old interior, not a good view from any side. Beach front is good just at few steps.
Prijavi ovu recenziju
Rudolph I. Grupe Philippines, 13. svibnja 2016.
Beach front
5
The hotel is old but nice, near to all.. Bangla road is just fee steps away.. 24 hrs store just infront...
Prijavi ovu recenziju
Wan M. Parovi Malaysia, 6. svibnja 2016.
Excellent hotel and location
5,7
Happening area and value for money hotel
Prijavi ovu recenziju
Pit T. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2016.
Strategic located and free mini bar with beer!
5
It is the first ever hotel that we stay with free mini bar with 2 cans of beer and others soft drinks per day! even there are just a 3 stars hotel, unlike others 3, 4 or 5 stars hotel with calculative mind. The parking is not located in the hotel area, you need to cross the road in front of the hotel and pass by the restaurants and massage centers.
Prijavi ovu recenziju
Vipul K. Obitelji sa malom djecom India, 1. svibnja 2016.
Good
5,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Muhammad T. Parovi Singapore, 29. travnja 2016.
Great Location
6
Location was Superb. Easily accessible to bangla st and the beach. Bar was great as hell.
Prijavi ovu recenziju
Roberto C. Solo putnici United States of America, 25. travnja 2016.
Disappointed
3,3
Water in the shower was brown, room was full of cockroaches, TV channels and reception no good, internet sucks. Nice location on the beach but even the ocean water is dirty
Prijavi ovu recenziju
Clarence D. Solo putnici Malaysia, 24. travnja 2016.
Look no further!!!!
5,7
If you are looking for a hotel / resort that is value for money, look no further. The beach is literally a stone throw away. You have 2 conveniece stores nearby, a pharmacy, Starbucks and a 24 hour McDonald.Bangla street is a 5 minutes walk. Jungceylon 10 mins tops.Friendly and english speaking staffs.spacious room. Though i felt like the bathroom was a little cramped up.the only downfall is the cleanliness of the bathroom where you see a couple of baby roaches running around and the pool water was murky the last 2 days of my trip. Nevertheless, it was a pleasant stay.
Prijavi ovu recenziju
Sin Y. Parovi Malaysia, 21. travnja 2016.
Location near to seaside and walk around 5min to b
5,3
Service at hotel very good. Will recommend to my friends n will come back stay for my 2nd time vacation
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Patong Bay Garden Resort PhuketPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - Eksterijer hotelaPatong Bay Garden Resort Phuket - PlažaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - OkružjePatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - KupaonicaPatong Bay Garden Resort Phuket - KupaonicaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08