Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Bay Garden Resort

33/1 Thaweewongse Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotela Patong Bay Garden Resort Phuket - Eksterijer hotela Patong Bay Garden Resort Phuket - Pogled Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Predvorje Patong Bay Garden Resort Phuket - Okružje Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Kupaonica Patong Bay Garden Resort Phuket - Kupaonica Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba
Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Predvorje Patong Bay Garden Resort Phuket - Predvorje Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Spa centar Patong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotela Patong Bay Garden Resort Phuket - Tlocrti
Područje Patong Broj soba: 71
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1430recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1430)
Razvrstati po:
Siegfried S. Parovi Australia, 28. srpnja 2015.
Patong Beach Garden Hotel the Place to be

Beach Pool Eating
9,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Susan I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Good value money

near to nightlife and beach
6,7
So far so good..
Prijavi ovu recenziju
Elly C. Parovi Malaysia, 19. srpnja 2015.
Value for Money

Affordable, Friendly Staffs and Cleanliness
9,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Yoko T. Solo putnici Philippines, 18. srpnja 2015.
Convenient, accessible. Beach shore

They have their name list board for the guest that will arriving within that day-dates. They prepared your room. It's hustle free for the beach its in the front of the resort.
9
I stayed for 3 nights and it was a blast perfect getaway that I had. The beach shore its in the front of the resort, the sea view is nice. Indulging your morning breakfast with a great view, hearing those waves from the sea, a bunch of pigeons outside in the restaurant- they are in the sand looking for food. Worth for the price to pay. I recommend this to my friends. And hoping to revisiting again.
Prijavi ovu recenziju
Andrew K. Solo putnici New Zealand, 17. srpnja 2015.
Hard bed, crap TV selection, ongoing maintenance,

Breakfast,Reception staff, beach front
6,7
Got infectious diarrhoea
Prijavi ovu recenziju
Brian W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 13. srpnja 2015.
Best location with huge potential BUT it is tired

Location, restaurant and Coco
6,3
This hotel is the only truly beachfront hotel and the layout and direct access to the beach and 'walking street' is perfect. However, money must be short as the maintenance is non existent on the property. The rooms and furniture are outdated and in desperate need of renovation. I like firm beds, but these are rock hard. I would love to get my hands on this hotel - with a little work it could become 4 star. Coco is the new manager and he started to make changes and I suspect under his lead the complex will improve.
Prijavi ovu recenziju
Robby T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. srpnja 2015.
Old hotel, dirty, not recommended

Location, location and location
4
I am not recommended this hotel, this hotel is old, dirty , a lot of cockroaches, air conditioning is very noisy.
Prijavi ovu recenziju
M. E. Solo putnici Sweden, 4. srpnja 2015.
good location

location, beach, close bangla road
6
Hotel needs an overall renovation. Junior suits are big and just by the pool.It is very close to Bangla Road but yet it is quiet. Amenities are poor. It is located just by the beach. It used to be a 4 star hotel but now it got old. Very friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Selcuk T. Obitelji sa malom djecom Turkey, 23. lipnja 2015.
Just the Location

Location, Location, Location
6,7
The best highlight of this resort is, there location. The room was ok, but the bathroom needs a renovation. Swimmingpool is clean. An advise to the reception staff; For smiling needs to use just 3 muscles of your face and not 36 to look serious.
Prijavi ovu recenziju
Tan S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. lipnja 2015.
Very good location on the beach.

Location, beach front, pool, convenient
8,3
We were there during monsoon. Will be good if they can offer cheap laundry service/self service laundrette. I has to hang out wet clothes in the room but they don't seems to dry
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Bay Garden Resort PhuketPatong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotelaPatong Bay Garden Resort Phuket - Eksterijer hotelaPatong Bay Garden Resort Phuket - PogledPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - OkružjePatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - KupaonicaPatong Bay Garden Resort Phuket - KupaonicaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Spa centarPatong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotelaPatong Bay Garden Resort Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02