Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Bay Garden Resort

33/1 Thaweewongse Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotela Patong Bay Garden Resort Phuket - Eksterijer hotela Patong Bay Garden Resort Phuket - Pogled Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Predvorje Patong Bay Garden Resort Phuket - Okružje Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Kupaonica Patong Bay Garden Resort Phuket - Kupaonica Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba
Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Predvorje Patong Bay Garden Resort Phuket - Predvorje Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Spa centar Patong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotela Patong Bay Garden Resort Phuket - Tlocrti
Područje Patong Broj soba: 71
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1444recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1444)
Razvrstati po:
Chin W. Solo putnici Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Value for money

Location , value, big room
7
Prijavi ovu recenziju
Ahmed I. Parovi Egypt, 21. kolovoza 2015.
Very Good Hotel

location,location,beach
7,7
Prijavi ovu recenziju
Samuel L. Parovi Brazil, 18. kolovoza 2015.
Great stay. Awesome location.

the pool being pretty much "ON" the beach
7,7
Great place to stay a few nights.
Prijavi ovu recenziju
Song Y. Solo putnici Singapore, 14. kolovoza 2015.
Location

Location, facilities, friendly staff
8,3
Prijavi ovu recenziju
Saka S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 12. kolovoza 2015.
Not bad

Beach
6
Prijavi ovu recenziju
Tan K. Parovi Singapore, 9. kolovoza 2015.
Short trip

Location, sea view, nice variety of breakfast.
7,7
Very nice location with pool just by the sea.
Prijavi ovu recenziju
Phang H. Parovi Singapore, 2. kolovoza 2015.
Great value for money

Location, beach front, live band
8
Was a great stay. Saw alot of bad reviews about the room n all but went ahead to book. The rooms are not that bad afterall. Really value for $. Only down side is the reception staff wasnt very friendly. Housekeeping very nice. Very good efforts to decorate the bed every time they clean. I went on my birthday and there was a cake with my name on it in the room when we checked-in. Overall good rating. :)
Prijavi ovu recenziju
John G. Grupe Australia, 1. kolovoza 2015.
Great and friendly hotek

The location was central, the bar restaurant manager Coco was very friendly and the facilities were top class
10
It was the best place i have stayed at in Thailand. Coco the restaurant bar manager was fantastic. All his staff were very friendly and provided good service
Prijavi ovu recenziju
Siegfried S. Parovi Australia, 28. srpnja 2015.
Patong Beach Garden Hotel the Place to be

Beach Pool Eating
9,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Susan I. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Good value money

near to nightlife and beach
6,7
So far so good..
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Bay Garden Resort PhuketPatong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotelaPatong Bay Garden Resort Phuket - Eksterijer hotelaPatong Bay Garden Resort Phuket - PogledPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - OkružjePatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - KupaonicaPatong Bay Garden Resort Phuket - KupaonicaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Spa centarPatong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotelaPatong Bay Garden Resort Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08