Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Bay Garden Resort

33/1 Thaweewongse Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotela Patong Bay Garden Resort Phuket - Eksterijer hotela Patong Bay Garden Resort Phuket - Pogled Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Predvorje Patong Bay Garden Resort Phuket - Okružje Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Kupaonica Patong Bay Garden Resort Phuket - Kupaonica Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba
Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Predvorje Patong Bay Garden Resort Phuket - Predvorje Patong Bay Garden Resort Phuket - Bazen Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska soba Patong Bay Garden Resort Phuket - Spa centar Patong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotela Patong Bay Garden Resort Phuket - Tlocrti
Područje Patong Broj soba: 71
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1415recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1415)
Razvrstati po:
Selcuk T. Obitelji sa malom djecom Turkey, 23. lipnja 2015.
Just the Location

Location, Location, Location
6,7
The best highlight of this resort is, there location. The room was ok, but the bathroom needs a renovation. Swimmingpool is clean. An advise to the reception staff; For smiling needs to use just 3 muscles of your face and not 36 to look serious.
Tan S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. lipnja 2015.
Very good location on the beach.

Location, beach front, pool, convenient
8,3
We were there during monsoon. Will be good if they can offer cheap laundry service/self service laundrette. I has to hang out wet clothes in the room but they don't seems to dry
Ramachandra R. Obitelji sa malom djecom India, 17. lipnja 2015.
Worst hotel with central location

Location, Beach, Walking street
6,3
I am really not satisfied with the hotel, as the rooms are old with very old tiles and power fluctuations. Best part is next to a clean beach and central location. Very reachable to walking street (Main attraction for Bachelors). Hotel is in very bad state except the reception and lobby (who lives reception & lobby)... Not at all satisfied with this hotel.
Alex L. Parovi Malaysia, 11. lipnja 2015.
More than 5 stays here

Location, price and convenience
6,7
The hotel has always been one of my favorites and I cannot recall how many times I have stayed here even before the Tsunami. This is easily my seventh or eight stay over 15years before the pharmacy was built and there was still a carpark. However, I am truly disappointed that a hotel with one of the best locations has not been properly maintained or renovated over so many years. My recent stay was in a beachfront studio (4102) which I always book, but the condition of the room has really deteriorated since I was last there. The shower handles and taps were old and faulty as well as poor toilet flushing. The mattress and bed linen were really old and turning yellow. I hope the management would really look into renovating and renewing the entire property as I look forward to going back again next year.
John C. Parovi Ireland, 3. lipnja 2015.
5 star location & 3 star hotel excellent beach bar

location, beach bar, clean rooms
8
i like it have stayed before and will stay again, but a little honesty about the hotel would be better, it is a solid 3 start hotel, to be 4 start it needs a good investment notan;ly in the room fittings and furniture...
Florian A. Parovi Germany, 30. svibnja 2015.
One night in Patong Bay Garden Resort

Location
5,7
Hotel old and worn-out. Location Perfect!
Duncan U. Parovi Australia, 25. svibnja 2015.
Great stay

location to beach, dining on beach & staff
8,3
we stayed there for 2 nights. You can have a drink or dine right on the beach, beautiful spot. Central to Bangla Rd if you want that. Breakfast was good, plenty of options. Staff we're friendly & helpful. Rooms are a bit dated but large, clean & tidy Would definitely stay there again.
Nour M. Parovi Jordan, 24. svibnja 2015.
Nice stay

By the beach, near to the town and the nightlife attractions
7,7
Ng T. Grupe Malaysia, 19. svibnja 2015.
good location but old furniceture

location
6,3
Still ok
Dianne K. Parovi Australia, 15. svibnja 2015.
Nice hotel, great location

Location, pool, breakfast
7,7
We enjoyed our stay at the Patong Bay Garden again. Good hotel, central location, balcony room was nice.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Bay Garden Resort PhuketPatong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotelaPatong Bay Garden Resort Phuket - Eksterijer hotelaPatong Bay Garden Resort Phuket - PogledPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - OkružjePatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - KupaonicaPatong Bay Garden Resort Phuket - KupaonicaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - PredvorjePatong Bay Garden Resort Phuket - BazenPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Gostinjska sobaPatong Bay Garden Resort Phuket - Spa centarPatong Bay Garden Resort Phuket - Interijer hotelaPatong Bay Garden Resort Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06