Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Beach Hotel Phuket - Kupaonica Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Vruća kupka Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Patong Beach Hotel Phuket - Predvorje Patong Beach Hotel Phuket - Hrana i piće Patong Beach Hotel Phuket - Hrana i piće
Patong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitness Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Pub/salon Patong Beach Hotel Phuket - Trgovine Patong Beach Hotel Phuket - Trgovine Patong Beach Hotel Phuket - Trgovine
Područje Patong Broj soba: 245

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1127recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1127)
Razvrstati po:
Danielle M. Parovi United Kingdom, 7. siječnja 2016.
Perfect location

Location to the beach
9
The hotel is located opposite Patong Beach and within walking distance to a number of restaurants and bars, including Bangla Road. The superior rooms are well kept and the gym is also of good standard. The staff are always friendly and willing to help.
Prijavi ovu recenziju
Danielle M. Parovi United Kingdom, 7. siječnja 2016.
Perfect location

location
9
The hotel is located opposite Patong Beach and within walking distance to a number of restaurants and bars, including Bangla Road. The superior rooms are well kept and the gym is also of good standard. The staff are always friendly and willing to help.
Prijavi ovu recenziju
Patchanok S. Parovi Thailand, 22. prosinca 2015.
Overall, I m inpressed

location, superb breakfast, cleanliness
9
I d recommed this hotel to my friends. I booked this hotel online and the price wasn't bad. Many kinds of food for breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Hasan N. Obitelji sa odraslom djecom Bahrain, 19. prosinca 2015.
Location is perfect for dunning and Nightlife..

Location, cleanliness and close to Major Street
9
Location was very good for a walk for food or shopping and Nightlife. The room was comfortable with a private balcony of stunning pool view.
Prijavi ovu recenziju
Aik S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. prosinca 2015.
OK

Location, comfort with air cond working fine and water pressure is good with bathtub provided, and check IN and Out very fast.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Nur H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. prosinca 2015.
Enjoyable stay

Location, Location, location
7,7
Enjoyable and helpful staff.
Prijavi ovu recenziju
Ernest H. Parovi United Kingdom, 22. studenog 2015.
Lovely time

Staff, location and breakfast
8,7
Loved this hotel and especially the staffs customer service
Prijavi ovu recenziju
Stephanie S. Solo putnici Australia, 16. studenog 2015.
A nice place to stay

Location, the pool and the room was nice and quiet.
8
I only stayed for one night as I had pre booked another hotel for the rest of the trip. i was unhappy that free WIFI was not provided and shocked to be told you have to pay for it. The staff could have been a bit more friendky. Quality of sleep was good and the pool view room was lovely.
Prijavi ovu recenziju
Grant C. Solo putnici Australia, 8. studenog 2015.
*

*
7,7
*
Prijavi ovu recenziju
Stephen S. Solo putnici Australia, 24. listopada 2015.
Great Location and great Price

Location, Price and Comfort
8,3
The Hotel is worth the money you pay with comfortable rooms, nice pool and great location you cant go wrong. I have stayed at this hotel 7 times and will return.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - KupaonicaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Vruća kupkaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - BazenPatong Beach Hotel Phuket - BazenPatong Beach Hotel Phuket - PredvorjePatong Beach Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Beach Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitnessPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - Pub/salonPatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - TlocrtiPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01