Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Beach Hotel Phuket - Kupaonica Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Vruća kupka Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Patong Beach Hotel Phuket - Predvorje Patong Beach Hotel Phuket - Hrana i piće Patong Beach Hotel Phuket - Hrana i piće
Patong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitness Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Pub/salon Patong Beach Hotel Phuket - Trgovine Patong Beach Hotel Phuket - Trgovine Patong Beach Hotel Phuket - Trgovine
Područje Patong Broj soba: 245

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1065recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1065)
Razvrstati po:
Suang S. Parovi Malaysia, 25. srpnja 2015.
Near to beach

Accessible location
6,3
The hotel overall not bad. But the swimming pool seems like a bit dirty. Even saw a rat in swimming pool. Terrible impression.
Prijavi ovu recenziju
Eric E. Parovi South Africa, 9. srpnja 2015.
Location excellent, friendly front desk

Location, location, location
6,7
The entry experience good and efficient, however the room was tired, bath sanitary fitting in poor condition, cigerrette burn on bath edge flooring in room scratched and in poor state. Would I go back probably yes, breakfast good spread
Prijavi ovu recenziju
Oliver T. Parovi Singapore, 7. srpnja 2015.
Good Location

Location location location
6
Good
Prijavi ovu recenziju
Dianna W. Parovi Australia, 6. srpnja 2015.
not all that satisfided

great location clean and tidy rooms most of the staff friendly
9,3
had a good stay just disappointed when we got there we where given a voucher for complementary drinks so husband asked for my normal vodka lemon lime and biters was told could not have this as it was a cocktail so we did not end up using them went down the road instead one night there we had a couple of local ladies we knew meet up with us to go to the night markets we where going to have a drink while we waited for taxi the ladies where asked to leave as they where not aloud at hotel was not impressed
Prijavi ovu recenziju
Cyril L. Parovi United Kingdom, 30. lipnja 2015.
Good Location!

Sraff, cleanliness, and the location.
9,7
Would definately use this hotel again. Very good location just across from the beach and less than 5 minutes walk to Bangna Walking Street. The hotel was nice and clean and nothing was too much for the staff who were only to willing to help. The hotel pool was spacious and plenty of sunbeds. A very good all round hotel.
Prijavi ovu recenziju
Julie M. Parovi United Kingdom, 27. lipnja 2015.
ace

staff.staff.staff
10
Prijavi ovu recenziju
Nora S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. lipnja 2015.
I never stay This hotel again
2,7
Terrible
Prijavi ovu recenziju
Ma L. Parovi Philippines, 22. lipnja 2015.
We love it!

location, staff, value for money
9,3
stayed here for 3 nights and we made the right choice. This hotel is in perfect location - a few steps and you're on bangla rd. I booked the cheapest room (superior) and was placed in siam wing and it was quiet - despite its proximity to bangla rd. staff are really nice - even sang happy birthday to my husband complete with a round small cake. buffet bfast and room service are really nice. We'll definitely book this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Nguyen T. Poslovni putnici Vietnam, 18. lipnja 2015.
hotel is lovely

hotel is lovely
6
hotel is lovely
Prijavi ovu recenziju
Rafidah M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. svibnja 2015.
Excellent

The service, the location and the pool (no clorine!)
9,3
It was awesome! I love the hotel, sure will come back soon!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - KupaonicaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Vruća kupkaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - BazenPatong Beach Hotel Phuket - BazenPatong Beach Hotel Phuket - PredvorjePatong Beach Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Beach Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitnessPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - Pub/salonPatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - TlocrtiPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06