ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Beach Hotel Phuket - Kupaonica Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Balkon/terasa Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Vruća kupka Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Patong Beach Hotel Phuket - Predvorje
Patong Beach Hotel Phuket - Hrana i piće Patong Beach Hotel Phuket - Hrana i piće Patong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitness Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Pub/salon Patong Beach Hotel Phuket - Trgovine
Područje Patong Broj soba: 245

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1042recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1042)
Razvrstati po:
Mariappan R. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. svibnja 2015.
no wifi at room ,no free breakfast

satisfied
6,7
no good
Yap G. Grupe Malaysia, 18. svibnja 2015.
Nice Short Trip @ Phuket Patong Beach Hotel

location, location & location
8,7
great
Wenhong T. Parovi Singapore, 9. svibnja 2015.
n.a.

n.a.
6
n.a.
Deepak C. Solo putnici India, 3. svibnja 2015.
Excellent location.

Pool, breakfast, gym
9,3
Excellent
Mohamad A. Parovi Malaysia, 2. svibnja 2015.
-

The hotel's location is strategic. Walking distance to the Patong beach, Bangla Road and surrounding amenities. Comfortable room.
7,7
Definitely I would come again.
Gary T. Parovi South Africa, 26. travnja 2015.
Excellent

Location, breakfast, pool
8,7
Stayed 9 nights in the deluxe rooms of the Siam Wing and everything about the hotel was great. The pool is spotless and the water checked a couple of times a day. The staff are always helpful and pleasant and the breakfasts were very good with a great variety. The location is excellent close to Bangla Road with many restuarants and pubs within alking distance. Would highly recommend this hotel to all.
Karen K. Parovi Australia, 24. travnja 2015.
clean modern hotel

modern staff location
10
Enjoyable, wish we had stayed longer. Can't wait to go back.
Nadia N. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
Patong Beach Hotel

Location, Cleanliness, Staff
9,7
Amazing stay. loved the room, especially so for the price we paid. The beach was just in front of the hotel, we could see the ocean from the balcony of our room. Walking distance to Jungceylon Mall, Banla Road, small eateries. We had to pay for Wifi in the room, at 300thb. But it was ridiculously fast, so we didn't mind! :)
Sean B. Grupe United Kingdom, 18. travnja 2015.
Overpriced

Pool, Thai food at bar and it was clean
4,7
Overpriced. Paid £51 per night paying 6 months upfront non-refundable without breakfast. Arrived early at 4am and they charged me 4300THB (£86) for the "extra night" which was 9 hours. Pool bar charges 100THB (£2)for 500ml water when the same brand is 7THB is the supermarket. Charge an extra 500THB for 3 people getting airport transfer, despite using same size car. Shopping centre next door (bizarrely) plays techno music from 9:30am to 10pm. Staff told me I was the first guest to complain which I find hard to believe. They did move me but only 10 rooms but so could still hear it. Rooms don't have irons or available on request and housekeeping room closes at 5pm. Wifi cost 200THB (£4) a day & can only use 1 device so need to pay twice if 2 ppl. Told us late check out wasn't an option even for a fee despite hotel not being full. Would not recommend.
Da S. Parovi South Korea, 25. ožujka 2015.
great hotel for the money value

location
8,7
good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - KupaonicaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Balkon/terasaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Vruća kupkaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - BazenPatong Beach Hotel Phuket - BazenPatong Beach Hotel Phuket - PredvorjePatong Beach Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Beach Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitnessPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - Pub/salonPatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - Trgovine


AS-AGWEB-3B05