Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Beach Hotel Phuket - Kupaonica Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Vruća kupka Patong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Patong Beach Hotel Phuket - Bazen Patong Beach Hotel Phuket - Predvorje Patong Beach Hotel Phuket - Hrana i piće Patong Beach Hotel Phuket - Hrana i piće
Patong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitness Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Restoran Patong Beach Hotel Phuket - Pub/salon Patong Beach Hotel Phuket - Trgovine Patong Beach Hotel Phuket - Trgovine Patong Beach Hotel Phuket - Trgovine
Područje Patong Broj soba: 245

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1085recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1085)
Razvrstati po:
Helen A. Parovi Australia, 15. kolovoza 2015.
best hotel ever

food, facilites, location
9,7
Wonderful
Prijavi ovu recenziju
Lisa P. Parovi United Kingdom, 9. kolovoza 2015.
Nice hotel right in the heart of the action!

Nice pool; nice room; good location
7,7
Lovely stay at the Patong Beach and very central. The only drawback is that because it is central that there is a lot of noise through the night from nearby bars etc... until the early hours. We found being on the top floor seemed to make the music even louder, which was a shame as it was a lovely stay otherwise. I think it was a shame that breakfast wasn't included as standard with the hotel rate, which has always been the standard elsewhere at similar hotels across Thailand, at actually a lower rate. Staff were lovely at the hotel and made us feel very welcome.
Prijavi ovu recenziju
Lam C. Parovi Malaysia, 7. kolovoza 2015.
good

location food ..
7,7
Prijavi ovu recenziju
Saadet E. Parovi Turkey, 31. srpnja 2015.
Great location

location, bed, view
10
we were a honeymoon couple and it was well suited.
Prijavi ovu recenziju
Suang S. Parovi Malaysia, 25. srpnja 2015.
Near to beach

Accessible location
6,3
The hotel overall not bad. But the swimming pool seems like a bit dirty. Even saw a rat in swimming pool. Terrible impression.
Prijavi ovu recenziju
Henry G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. srpnja 2015.
Wonderful holiday

Location, hotel facilities, comfort of the room
9,7
Excellent, I love the location of the hotel the staff were friendly and informative, the room was clean, and the size of the room was big enough for us as a family with 2 young children. I will definitely choose this hotel again if I visit phuket!
Prijavi ovu recenziju
Jessy C. Parovi Malaysia, 21. srpnja 2015.
Good location

Location , friendly staff
10
Good location, infront Patong beach,
Prijavi ovu recenziju
Peter M. Poslovni putnici Australia, 18. srpnja 2015.
Over rate

staff we are friendly.I requested a late checkout on my departure date which was agreed.
4,3
I will not stay there again and will not recommend to any of my friends. I was supposed to get 50% discount on my rate. However this was still very over rated and of low value There were many maintenance items feed fixing. Enough said,
Prijavi ovu recenziju
Eric E. Parovi South Africa, 9. srpnja 2015.
Location excellent, friendly front desk

Location, location, location
6,7
The entry experience good and efficient, however the room was tired, bath sanitary fitting in poor condition, cigerrette burn on bath edge flooring in room scratched and in poor state. Would I go back probably yes, breakfast good spread
Prijavi ovu recenziju
Oliver T. Parovi Singapore, 7. srpnja 2015.
Good Location

Location location location
6
Good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - KupaonicaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Vruća kupkaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - BazenPatong Beach Hotel Phuket - BazenPatong Beach Hotel Phuket - PredvorjePatong Beach Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Beach Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Beach Hotel Phuket - Dvorana za fitnessPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - RestoranPatong Beach Hotel Phuket - Pub/salonPatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - TrgovinePatong Beach Hotel Phuket - TlocrtiPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02