Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Hemingway's Hotel

179/95-98 Soi Sansabai, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotela Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Recepcija Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Recepcija Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Recepcija Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Rekreacijski sadržaji Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen
Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Vruća kupka Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i piće Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i piće
Mjesto: Patong Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

8,0

od 572recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (572)
Nicholas H. Solo putnici United Kingdom, 14. travnja 2014.
Good hotel

Location, cleanliness, modern
9,7
Great hotel, clean, modern, ideally located for centre of Patong, within walking distance of all amenities etc
Kim D. Solo putnici United States of America, 11. travnja 2014.
It was a nice hotel located close to everything

The location was good but it was also quiet. The staff were great. The wifi was awesome.
9,7
I enjoyed everything about the hotel and it was a great value for the money.
Mark B. Solo putnici United Kingdom, 11. travnja 2014.
good stay defo stay again,,,

location,,,,staff,,,clean
9,7
well would definatley stay again,,
Thomas B. Solo putnici United Kingdom, 9. travnja 2014.
Fantastic location

Location, cleanliness and cheap. The 3 things you want when visiting Patong!
7,7
I was greeted with a cocktail and a smile, my room was clean and smart and ready for me. The hotel is just of the main drag so quiet enough for sleeping. Wifi worked and fridge was stocked at cheap prices. Can't fault the hotel at all, nice and clean, no insects or nasties. Restaurant is smart and up to date. I would reccomend this hotel without heatitation.
Yong J. Grupe Malaysia, 7. travnja 2014.
service, location and the price is hard to beat

The staffs were attentive, smiling all the time. great location and quiet!
8
Shane M. Parovi Australia, 2. travnja 2014.
Comfortable room good staff

Location staff quality
7,7
Great and relaxing
Toshihiko A. Solo putnici Japan, 31. ožujka 2014.
Excellent

Quiet, Attentive Staff, Good Location
8,3
Staff tried to their best for me to arrange a 1 day trip to Similan island, scuba diving, Ko Phi Phi etc and airport transportation. I was very comforatbale with their hospitality. Free internet service at lobby was also very helpful for me.
Toshihiko A. Solo putnici Japan, 30. ožujka 2014.
I was very comfortable during my stay.

Good location, Quiet, Attentive staff
8,7
I was very comfortable for staffs' kind support to look for 1 day trip to Similan island and Ko Phi Phi.
Venessa G. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 30. ožujka 2014.
Nothing special

Location to the beach, mall and Bangla road
4,7
Clean rooms. Mediocre breakfast with very few options for vegetarians. Only one male front desk employee was friendly and helpful. Terrible smell from outside drains permeates the room. Cleaning staff were friendly and helpful. Small city hotel that doesn't look as good as the pictures on agoda. Ok for a short stay.
Christopher N. Parovi Malaysia, 30. ožujka 2014.
Good quiet cosy

Friendly staff who remembers guests name and room no., quiet surroundings, close to happenings in the city
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Hemingway’s Hotel PhuketPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcijaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcijaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcijaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Vruća kupkaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C03