Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Hemingway's Hotel

179/95-98 Soi Sansabai, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Recepcija Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Recepcija Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Vruća kupka Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i piće Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i piće
Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Kupaonica Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Pogled
Područje Patong Broj soba: 42

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 799recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (799)
Razvrstati po:
Hong C. Grupe Malaysia, 23. siječnja 2016.
location was the best

location was good , friendly staff & worth of value
7,7
Prijavi ovu recenziju
Adam S. Solo putnici Australia, 19. siječnja 2016.
Enjoyable

Location room staff
7,7
Good location close to the action some Noise due to building work opposite Should be completed soon Clean good size standard room
Prijavi ovu recenziju
Kase N. Solo putnici Australia, 12. siječnja 2016.
Good hotel

Friendly staff, clean rooms, good location
8,7
enjoyed my stay, thank you all
Prijavi ovu recenziju
David M. Solo putnici Australia, 10. siječnja 2016.
Modern,clean and handy location

As above
7,7
Very well laid out room and handy to shopping centre and nightlife.
Prijavi ovu recenziju
Pavel R. Solo putnici Sweden, 9. siječnja 2016.
Great hotel in a great location

Location, pool
8
A very nice hotel in a great location with a good pool. The rooms were good and clean and most things work as expected. The only thing I am not too happy with is the food. I asked for spicy and I had to ask them for extra chili.
Prijavi ovu recenziju
Robert P. Solo putnici United Kingdom, 5. siječnja 2016.
OK but not great

Clean,well furnished and nice rooftop pool
6
OK hotel, good for a night or two. Rooms clean, well furnished but on the small side. Staff seem very retisent about providing any help or assistance. Pool and bar on roof good for an afternoon siesta and drink.
Prijavi ovu recenziju
David M. Solo putnici Australia, 4. siječnja 2016.
Handy location

Clean,quiet and handy spot
7,7
Nice small hotel. Has its own lift,pool on the top floor and very close to the nightlife and shops.
Prijavi ovu recenziju
Ben S. Parovi United States of America, 4. siječnja 2016.
Decent Hotel in Patong - but needs improvement

Location, Staff Performance,
7,7
Our first room was dysfunctional for two important reasons: it was clearly smoking (I specifically requested non-smoking) and the a/c didn't work. The staff was very accommodating and moved us to a new room immediately. No questions asked. The new room was much better. The staff was also really helpful with making arrangements for traveling around the island and other information. Really excellent team. The hotel itself is in a fantastic location in Patong. But the rooms generally need to be renovated. They're old. The furniture is old. Etc. the hotel itself might need to be renovated. Breakfast was kind of disappointing. The selection was limited and It looked like it catered exclusively to British/Australian tastes (e.g. no Thai food, little fruit) - everything could have been better. I think a four star rating is pretty generous (but maybe for Patong, it actually merits four stars. I don't know). It seemed more like 3/3.5 stars to me.
Prijavi ovu recenziju
Felipe F. Solo putnici Brazil, 3. siječnja 2016.
Great location, good value for money

Friendly staff, location and comfortable bedrooms
8,3
Really good for the price
Prijavi ovu recenziju
Mark R. Solo putnici United Kingdom, 3. siječnja 2016.
A very pleasant stay. Thank you.

Roof top pool. Staff, Room.
9
I enjoyed my stay at the hotel very much. Well worth it in my opinion. The room was very nice, comfortable and clean. The roof top pool is really nice, with a bar serving drinks and food. The breakfast is very good also with a good variety and selection of meals and snacks. It is in a nice walking distance from Bangla road and the beach but not too close.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Hemingway’s Hotel PhuketPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcijaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcijaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Vruća kupkaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KupaonicaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - PogledPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - SadržajiPatong Hemingway’s Hotel Phuket - PredvorjePatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KupaonicaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KupaonicaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01