Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Hemingway's Hotel

179/95-98 Soi Sansabai, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 828recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (828)
Razvrstati po:
Paul W. Solo putnici United Kingdom, 21. svibnja 2016.
Very Good Hotel
5
Everything was excellent however 2 bad points were :I was late for breakfast one morning . So I decided to pay for a breakfast . The breakfast was brought out cold . Then re cooked and still parts were cold . Insects in bathroom and running around in room
Prijavi ovu recenziju
Craig B. Solo putnici Australia, 5. svibnja 2016.
Good value
6,7
Good location and value for money,good food that is priced well,all in all I enjoyed my stay only complaint would be the bed is pretty hard.
Prijavi ovu recenziju
Paul T. Solo putnici United Kingdom, 30. travnja 2016.
Fantastic Hotel
6,7
This is a real Gem, its location, staff and cleanliness of the Hotel is top drawer, I have stayed at this Hotel many times now and really does feel like home from home.
Prijavi ovu recenziju
Chu G. Solo putnici Malaysia, 26. travnja 2016.
For solo travelers
4,3
Good location, 7-11 just outside the corner. Cleanliness have to improve! Found three cockroach! !
Prijavi ovu recenziju
Harold U. Solo putnici United States of America, 19. travnja 2016.
Nice location helpful staff
6
I enjoyed my stay during Songkran. Breakfast was simple and could have added one more entree to enhance but still good. Staff was great
Prijavi ovu recenziju
Abu J. Grupe Malaysia, 14. travnja 2016.
Good
4,7
Good place and price...thumb up
Prijavi ovu recenziju
Tihomir K. Solo putnici Thailand, 7. travnja 2016.
🌟🌟🌟🌟🌟
6,7
recommendations for everyone 👍
Prijavi ovu recenziju
David S. Solo putnici United Kingdom, 5. travnja 2016.
Value for money.
6
The hotel is centrally located (5 minutes from Bangla road and 10 minutes from the beach). For what you pay, the rooms are very well equipped - air con, TV, safe, clean bed. The swimming pool is small but nice for a sundowner. Would and will stay again.
Prijavi ovu recenziju
Errol M. Solo putnici Australia, 31. ožujka 2016.
Staff remember me from a previous stay doing every
6
Rooms are large, are well equiped and good. Although could use a small modernisation touch up but suited me fine for my extended long stay.
Prijavi ovu recenziju
Dirk C. Solo putnici Belgium, 27. ožujka 2016.
Best value for money!
6,7
Great place to stay while in Patong/Phuket. Nice clean quiet rooms, A/C, rooftop pool, superb location & great staff!!!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Patong Hemingway’s Hotel PhuketPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcijaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcijaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Vruća kupkaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KupaonicaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - PogledPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - SadržajiPatong Hemingway’s Hotel Phuket - PredvorjePatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KupaonicaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KupaonicaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotelaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04