Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Hemingway's Hotel

179/95-98 Soi Sansabai, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Recepcija Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Recepcija Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Vruća kupka Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i piće Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i piće
Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Kupaonica Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Restoran Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Pogled Patong Hemingway’s Hotel Phuket - Bazen
Područje Patong Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 752recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (752)
Razvrstati po:
Terence L. Parovi Singapore, 13. kolovoza 2015.
Getaway in Phuket

Polite Hotel Staff, Well Located, Cleaniness
8,3
My stay in Hotel Hemingways was fantastic. The hotel staff was very friendly and made friends with us. Being it located near shopping mall and Bangla Road, ideal place to stay. Only issue is the safe lock is not working is some rooms.
Prijavi ovu recenziju
Pamela C. Parovi Australia, 9. kolovoza 2015.
Booked but no room available

Location was our main reason for booking this hotel
4,3
We booked with another couple to stay at this hotel. They arrived earlier than us and when we arrived no room available even tho pre paid. Requested a refund so we could book at the hotel next door as we had stayed there before, but they didn't understand so we were transferred to their other hotel further up the road and away from where we wanted to stay. No very happy but at least we had a room.
Prijavi ovu recenziju
Marie S. Parovi New Zealand, 9. kolovoza 2015.
Basic comfort, good location

Friendly staff, close to Jungceylon and Bangla Road, great rooftop pool
7,3
This is a comfortable hotel in a central location. Nothing special, but good value for the price. The breakfast is limited but filling, the bed comfortable (but only foam chip pillows) and the rooms are large, with a huge wardrobe and shelving. The rooftop pool is a definite highlight but isn't open long enough. The staff are welcoming and friendly. On the downside, the air conditioning was very noisy, the balcony opened onto the building next door and there was a noisy, messy construction site next to the restaurant/bar. One night I had to climb up the stairs to an unoccupied area to secure a banging door which nobody else seemed to hear.
Prijavi ovu recenziju
Martin R. Solo putnici Switzerland, 5. kolovoza 2015.
construction site

location, staff performance
8
There is a big construction site next to the Hotel at the Moment, so big noise all day, the Location is perfect as everything is reachable within Walking distance, staff is very friendly and helpful
Prijavi ovu recenziju
Martin R. Solo putnici Switzerland, 2. kolovoza 2015.
construction site

location, staff
8,3
There is a big construction site next to the Hotel at the Moment, so big noise all day, the Location is perfect as everything is reachable within Walking distance, staff is very friendly and helpful
Prijavi ovu recenziju
Michael O. Parovi Canada, 31. srpnja 2015.
understated...

staff, location, comfort
9,7
Wonderful hotel... great value at very affordable prices. Will definitely stay at again.
Prijavi ovu recenziju
Steven K. Solo putnici United Kingdom, 26. srpnja 2015.
Fantastic staff

Staff, location, food
10
Can't praise the hotel highly enough. Staff couldn't do enough for you and we're always there to help. The hotels owners are very friendly and will help you any way they can. The hotel is close to the nightlife but is still quiet. I will stay again in December
Prijavi ovu recenziju
Mark A. Solo putnici Philippines, 23. srpnja 2015.
The Room is Clean and Nice but its quite dark

The room is quite dark maybe because the other bulb is not functioning
9
...our stay is good but i want them to improve there buffet breakfast...its not that good...
Prijavi ovu recenziju
Lee C. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
Good location but budget hotel

Location is the only best thing
5,7
The only good thing for this hotel is the location. Location very nearby the bangla road. The hotel is quite old & not really maintain. the hotel breakfast is very little, not more than 10 item included the fruits & drinks.
Prijavi ovu recenziju
Chee W. Solo putnici Singapore, 7. srpnja 2015.
Good

Old, easy access due to location, limited staff to provide service at the hotel bar
6
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Hemingway’s Hotel PhuketPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcijaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RecepcijaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Vruća kupkaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hrana i pićePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KupaonicaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - PogledPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RestoranPatong Hemingway’s Hotel Phuket - SadržajiPatong Hemingway’s Hotel Phuket - PredvorjePatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - BazenPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01