ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Vrt Patong Merlin Hotel Phuket - Dječji klub Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/salon Patong Merlin Hotel Phuket - Spa centar Patong Merlin Hotel Phuket - Kafić Patong Merlin Hotel Phuket - Kafić Patong Merlin Hotel Phuket - Spa centar Patong Merlin Hotel Phuket - Rekreacijski sadržaji Patong Merlin Hotel Phuket - Dvorana za fitness Patong Merlin Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen
Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Predvorje
Područje Patong Broj soba: 448
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 390recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (390)
Razvrstati po:
Graham S. Parovi Australia, 10. siječnja 2015.
Perfect Holiday Location

Location, Swimming Pools. Opposite Beach and on Esplanade
9
Excellent . Spent 8 nights Have been going there since 1994. Right on Esplanade and close to all shops and Restaurants. Great Buffet Breakfasts. Resort very relaxing with 4 large pools and 20 metres to beach
Craig D. Obitelji sa malom djecom Australia, 5. siječnja 2015.
Great Location

location & pools
9
great place to stay. Out of the huddle and noise of Patong yet it's right there on your doorstep if you want it. Very private surroundings with great pools. Ideal for kids.
Craig D. Obitelji sa malom djecom Australia, 4. siječnja 2015.
great location and pools

Pools and location
8,7
great location, very private surrounds yet close to Patong. Great pools and ideal for kids.
Craig D. Obitelji sa malom djecom Australia, 3. siječnja 2015.
Great location & pools

Pools & Location
9
great location, very private surrounds yet close to Patong. Great pools and ideal for kids.
Lyn S. Solo putnici Australia, 6. studenog 2014.
I am inlove with the Merlin

First Class Accommodation, Wonderful Staff, Food is Five Star, Excellent Gym and the Pool is to Dye for. I could stay there for ever -thank you
10
Customer Service excels and we had a wonderful stay
Genoveffa G. Parovi Australia, 2. studenog 2014.
Brilliant location, opposite beach and shops

Had three big pools and the staff were very friendly and pleasant.
8,3
Very pleasant a bit dissappointed in room.
Rebekah G. Grupe Australia, 28. rujna 2014.
Great location

Location
8
Adrian M. Parovi Australia, 25. rujna 2014.
1 week stay

the rooms were clean.
6,3
The wireless didn't work for the whole time we stayed there, The shower didn't drain the water away fast enough so you had to have a quick shower or the water would start moving into the main room, The main thing that I really found annoying was the staff always expected a tip no matter how small a task they did for you and if it was good or bad service they expected it, Few awkward monuments. I don't think the staff and very well trained and aren't very friendly,a few were but most weren't. and the breakfast wasn't the best. But I gress the it is a cheap hotel and I gress there must be worst, I am going to learn from it and spend a bit more and have better service next time.
Hans G. Poslovni putnici Australia, 21. rujna 2014.
excellent location and very nice family hotel

Location, pools & clean rooms
8,3
very good would highly recumbent. room size a little small but plenty of room under cover to relax if its raining.
Leanne C. Parovi Australia, 31. kolovoza 2014.
Very handy location, would recommend

Location, clean, helpful
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - VrtPatong Merlin Hotel Phuket - Dječji klubPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/salonPatong Merlin Hotel Phuket - Spa centarPatong Merlin Hotel Phuket - KafićPatong Merlin Hotel Phuket - KafićPatong Merlin Hotel Phuket - Spa centarPatong Merlin Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiPatong Merlin Hotel Phuket - Dvorana za fitnessPatong Merlin Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - Predvorje


AS-AGWEB-3A03