Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Vrt Patong Merlin Hotel Phuket - Dječji klub Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/salon Patong Merlin Hotel Phuket - Spa centar Patong Merlin Hotel Phuket - Restoran Patong Merlin Hotel Phuket - Restoran Patong Merlin Hotel Phuket - Spa centar Patong Merlin Hotel Phuket - Rekreacijski sadržaji Patong Merlin Hotel Phuket - Dvorana za fitness Patong Merlin Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen
Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Predvorje Patong Merlin Hotel Phuket - Igralište Patong Merlin Hotel Phuket - Restoran Patong Merlin Hotel Phuket - Dječji klub Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Soba za sastanke Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Predvorje Patong Merlin Hotel Phuket - Predvorje Patong Merlin Hotel Phuket - Predvorje Patong Merlin Hotel Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 448

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 440recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (440)
Razvrstati po:
Luzviminda M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. prosinca 2015.
Nice hotel

Location. Food. Big rooms. Big pool
9,7
Helpful staff. Happy to see filipino trainees in reception area always with a smile Roomboys not so helpful. Need to clean swimming pools much earlier. Lots of insects coz of so much plants
Prijavi ovu recenziju
Lee C. Grupe Malaysia, 9. prosinca 2015.
all are satisfied only breakfast everyday same

Bigest pool very nice, room clean and comfort and nice staff
8,3
good location and 4 star hotel especially the swimming pool
Prijavi ovu recenziju
Sharen A. Solo putnici Australia, 7. prosinca 2015.
Loved it

Pools and location
10
They had issues with the AC while we were there but other than that everything was perfect. We will return
Prijavi ovu recenziju
Sharen A. Solo putnici Australia, 7. prosinca 2015.
Paradise

amazing pools, staff are friendly and always accomodating and the buffet breakfast is to die for
10
We stay here every year and it never disappoints. They had problems with the air conditioning which went in for a couple of days but had it fixed as quickly as they could. Would highly recommend the Patong Merlin to anyone.
Prijavi ovu recenziju
Lars N. Parovi Sweden, 27. listopada 2015.
Patong Merlin First stay

Service, cleanliness, location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Noel M. Parovi Australia, 27. listopada 2015.
Great Location

Location , Close to Shopping and Beach
8
I would come back again
Prijavi ovu recenziju
Shaune B. Parovi Australia, 25. listopada 2015.
Best Holiday Ever!!

Service, Food & Location
10
Had the best time ever!! will be differently staying at Patong Merlin Hotel next year, food was amazing, people were so friendly love Patong Merlin. Thank you for everything was the best time!!
Prijavi ovu recenziju
Lyn S. Parovi Australia, 13. listopada 2015.
merlin

swimmimg pools/location/foyer area and breakfast area very good and rooms overlooking the pools are lovely.
8,3
We had a great stay. I believe some money should be put into new decking and balconies could be updated with new furniture. We enjoyed our room and balcony views of the pool and would request a room overlooking the pool on each stay at the Merlin.
Prijavi ovu recenziju
Laura A. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 28. rujna 2015.
Review

Staff were very friendly. Good was great. Good atmosphere at hotel loby. Great location
9
Excellent. We loved it and would definetly come back
Prijavi ovu recenziju
Carol G. Parovi Australia, 27. rujna 2015.
Our Stay September 2015

The wide selection of foods for breakfast, the closeness to shopping and the beach, the three great swimming pools
8,3
We have stayed at the Patong Merlin many times since 1997, the staff are very friendly and helpful. The rooms are regularly being repaired or upgraded, any reported problems are fixed quickly.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - VrtPatong Merlin Hotel Phuket - Dječji klubPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/salonPatong Merlin Hotel Phuket - Spa centarPatong Merlin Hotel Phuket - RestoranPatong Merlin Hotel Phuket - RestoranPatong Merlin Hotel Phuket - Spa centarPatong Merlin Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiPatong Merlin Hotel Phuket - Dvorana za fitnessPatong Merlin Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - PredvorjePatong Merlin Hotel Phuket - IgralištePatong Merlin Hotel Phuket - RestoranPatong Merlin Hotel Phuket - Dječji klubPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - Soba za sastankePatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - PredvorjePatong Merlin Hotel Phuket - PredvorjePatong Merlin Hotel Phuket - PredvorjePatong Merlin Hotel Phuket - RestoranPatong Merlin Hotel Phuket - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05