Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Vrt Patong Merlin Hotel Phuket - Dječji klub Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/salon Patong Merlin Hotel Phuket - Spa centar Patong Merlin Hotel Phuket - Kafić Patong Merlin Hotel Phuket - Kafić Patong Merlin Hotel Phuket - Spa centar Patong Merlin Hotel Phuket - Rekreacijski sadržaji Patong Merlin Hotel Phuket - Dvorana za fitness Patong Merlin Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen
Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Predvorje
Područje Patong Broj soba: 448
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 416recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (416)
Razvrstati po:
Margaret K. Parovi Australia, 2. kolovoza 2015.
Great location , comfortable hotel

Location is fantastic , right in the heart of patong
7,7
Enjoyable stay , check in took a little longer than expected . Otherwise good clean hotel lovely pools
Prijavi ovu recenziju
Kevin J. Solo putnici Australia, 31. srpnja 2015.
kevins stay

proximity,surroundinds,rooms
8
Prijavi ovu recenziju
Charles H. Solo putnici United Kingdom, 27. srpnja 2015.
Merlin Patong July 2015 (20th-27th)check in was ef

Staff, proximity to the beach, low noise levels, swimming pools and the food
7,7
Check in was efficient, all the staff were helpful and efficient, a very enjoyable stay, I will stay here again. A little far from the major nightlife areas but a very nice location, the beach is just across the road.
Prijavi ovu recenziju
Terry J. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 22. srpnja 2015.
Breakfast and pools

breakfast pools landscaping
9
Check in was a pain as they did not have a record of Agoda booking and phone died right as we arrived. Good breakfast with lots of items my picky daughter enjoyed. At other hotels with similar offerrings she has refused to eat any of the breakfast so this was a happy change. Beautiful pool areas that are primarily in the middle of all buildings
Prijavi ovu recenziju
Anthony M. Poslovni putnici Australia, 19. srpnja 2015.
Wifi is third world country no email

Staff ,food,
7
Wifi you cannot do business via email as it is no good , cats all over eating area , no healthy
Prijavi ovu recenziju
Murray S. Parovi Australia, 10. srpnja 2015.
Merlin Patong Beach

Close to beach. Hotel Nice and Clean. Room modern update was pleasant.
6,3
OK but just, staff were polite but some residence not so, can't blame hotel for that. Seems this hotel may attract the bogan, there were plenty late night shouting and general loud mouth discussions from pool to rooms even from the high rooms. Our choice has made us more wiser for future hotel decisions. This one off the list.
Prijavi ovu recenziju
Cassandra A. Parovi Australia, 9. srpnja 2015.
Nothing flash but good value

Room. Location. Service.
7,3
It was very loud at night in the front rooms area 6. This can easily be fixed by upgrading the balcony doors as we could pull ours off the hinges it was that old. I might as well went to enjoy hard rock music every night outside as it was just as loud in the room. Get with the times and include coffee machines in breakfast as the coffee and tea is terribly cheap and annoying refilling after 1 cup in 2 sips. Sun loungers are old and shabby and chairs broken and rotted. Merlin is started to show the signs of age. Go see some hotels in koh Samui to compare. I would say 3 star hotel and no more than 80-90 a night aud.
Prijavi ovu recenziju
Ian G. Obitelji sa malom djecom Australia, 8. srpnja 2015.
Great location

Pools, Breakfast, Location
8,3
Enjoyed our stay at The Merlin, great location between the beach and main rd. Not in the heart of Patong but only a short walk to get there if you want. Great breakfast
Prijavi ovu recenziju
Andi H. Parovi Australia, 1. srpnja 2015.
A good location

Location, close to beach, great market over the road
7,7
The rooms were quite small. Location was good. The breakfast was just.
Prijavi ovu recenziju
David W. Parovi Australia, 15. lipnja 2015.
Beds are hard and wifi is hopeless. Bath & shower?

Location
7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - VrtPatong Merlin Hotel Phuket - Dječji klubPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/salonPatong Merlin Hotel Phuket - Spa centarPatong Merlin Hotel Phuket - KafićPatong Merlin Hotel Phuket - KafićPatong Merlin Hotel Phuket - Spa centarPatong Merlin Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiPatong Merlin Hotel Phuket - Dvorana za fitnessPatong Merlin Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06