Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Vrt Patong Merlin Hotel Phuket - Dječji klub Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/salon Patong Merlin Hotel Phuket - Spa centar Patong Merlin Hotel Phuket - Kafić Patong Merlin Hotel Phuket - Kafić Patong Merlin Hotel Phuket - Spa centar Patong Merlin Hotel Phuket - Rekreacijski sadržaji Patong Merlin Hotel Phuket - Dvorana za fitness Patong Merlin Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen
Patong Merlin Hotel Phuket - Bazen Patong Merlin Hotel Phuket - Predvorje
Područje Patong Broj soba: 448
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 407recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (407)
Razvrstati po:
Andi H. Parovi Australia, 1. srpnja 2015.
A good location

Location, close to beach, great market over the road
7,7
The rooms were quite small. Location was good. The breakfast was just.
David W. Parovi Australia, 15. lipnja 2015.
Beds are hard and wifi is hopeless. Bath & shower?

Location
7
Amy W. Parovi Australia, 12. lipnja 2015.
Great resort!

The location is great, we love all the pools and the staff are lovely and make your day by being so happy and helpful
10
Elizabeth D. Parovi Ireland, 3. lipnja 2015.
Great hotel spacious, clean and very modern

Room size, staff and pools
10
We had a great stay here and would definitely stay again. Rooms are spacious, modern and comfortable. Staff are very friendly and helpful. We had a room where tve air con was a bit noisy. When we told reception they quickly moved us to another room which was perfect.
Christine V. Parovi Australia, 25. svibnja 2015.
Merlin hotel stay

Pools. Breakfast. Cleanliness
8,7
Very good. However our shower drain kept clogging and backing up. Not good
Elaine Y. Grupe Australia, 11. svibnja 2015.
Location was great but room needs to be renovated

Location, pools, large resort style feeling in the middle of Patong
7,7
Kerri H. Parovi Australia, 6. svibnja 2015.
Lovely Stay

Pools Close to beach Comfortable Rooms
10
Really enjoyed our stay at Patong Merlin, really liked the pools. It was good that is is right opposite beach, close to money changers, restaurants and shopping. Rooms were comfortable, nice polite staff.
Leanne M. Parovi Australia, 5. svibnja 2015.
Patong Merlin experience

Pools, staff, food
8,3
I love this hotel, the staff are wonderful, the food is great, the only criticism I have is the air conditioning. It really needs an upgrade!
Hafid H. Obitelji sa malom djecom France, 25. travnja 2015.
very light

0
3,7
0
Derek B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 21. travnja 2015.
Poor Rooms / Reception Staff

Hotel Grounds & Swimming Pool, Kids Club Staff, Housekeeping Staff
5,3
Overall the hotel is quite good however for the last 15 Years I have stayed at hotels throughout Asia more than 300 Days each year and I'm sorry to say is the worst value for money I have came across in that time, the staff at reception also need some lessons in customer service, it's the first time in Thailand I have checked out a hotel without receiving the traditional Wai greeting, they didn't even say Khob Khun Ka. Hotel Grounds are great, staff in the restaurants are efficient, housekeeping staff are friendly and a special mention for the girl who runs the kids club, she was great at keeping the children entertained. Sorry to say I wouldn't go back as the room standard was so bad, I would also like to point out that I seen inside another guest room and the standard was far better than ours, best to avoid this block if possible as it's in serious need of some renovation works.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - VrtPatong Merlin Hotel Phuket - Dječji klubPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/salonPatong Merlin Hotel Phuket - Spa centarPatong Merlin Hotel Phuket - KafićPatong Merlin Hotel Phuket - KafićPatong Merlin Hotel Phuket - Spa centarPatong Merlin Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiPatong Merlin Hotel Phuket - Dvorana za fitnessPatong Merlin Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - BazenPatong Merlin Hotel Phuket - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6C05