Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Patong Resort Hotel

208 Raj-uthit 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Kafić Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran Patong Resort Hotel Phuket - Restoran
Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Gostinjska soba Patong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotela Patong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotela
Područje Patong Broj soba: 325

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2392recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (2392)
Razvrstati po:
Richard P. Parovi Canada, 4. srpnja 2015.
Walking Street

Location - quiet - close to action
8,3
Very good
Lashari N. Solo putnici Pakistan, 29. lipnja 2015.
Nice and very Nice

Every thing superb,Location,Breakfast and value for money
9,3
I was with my 3 friends and we stay 3 days,this was my second stay in this hotel,highly recommended for all type of travellers,location is in the centre just 5 minutes walk to Patong beach and main shopping and all attractions,very nice swimming pool,I booked another room on next day and they upgrade my deluxe room to premier Deluxe,that wing had another pool,for sure will come again.
Blen L. Solo putnici Ethiopia, 21. lipnja 2015.
Excellent

location, cleanness and service
10
It was amazing.
Chi K. Grupe Malaysia, 19. lipnja 2015.
Patong Resort Hotel

Food, Room and location
8,3
Very good hotel to stay in..... How ever the only bad is NO FREE WIFI IN ROOM
Mohsin M. Obitelji sa malom djecom Pakistan, 17. lipnja 2015.
Excellent Hotel

Excellent location, Comfortable room, Helpful staff
9
I would highly recommend Patong Resort Hotel for its central location, comfortable rooms and extremely helpful staff.
Mohsin M. Obitelji sa malom djecom Pakistan, 17. lipnja 2015.
Nice Hotel

Excellent location, Helping Staff
8,7
I would highly recommend Patong Resort Hotel because of its central location, walking distance to beach and extremely helpful staff.
Robert S. Solo putnici Australia, 15. lipnja 2015.
i really enjoyed my stay at the Patong resort

location, staff and price
9
Great
Stephen R. Grupe United Kingdom, 6. lipnja 2015.
One the best hotels in Patong

Very nice hotel, great location and good value for money
9,3
Staff are so good here!
Sasha L. Grupe Australia, 6. lipnja 2015.
Winter week away

Hotel location very good,staff friendly, very well priced accommodation, breakfast ok, good sized swimming pools, overall would recommend hotel & would stay here again.
8
Stay at hotel was above expectation, good facilities & reasonably quiet, not recommended if your after a party atmosphere, room size (executive room) spacious, well priced establishment, would stay there again.
Norman D. Obitelji sa malom djecom United States of America, 4. lipnja 2015.
Good Value Hotel right by the Beach

Cleanliness, quiet and convenient to everything Patong Beach
8
Good experience.. would stay here again..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Patong Resort Hotel PhuketPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - KafićPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - RestoranPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - Gostinjska sobaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Eksterijer hotelaPatong Resort Hotel Phuket - Soba za sastankePatong Resort Hotel Phuket - Soba za sastankePatong Resort Hotel Phuket - Soba za sastankePatong Resort Hotel Phuket - Soba za sastankePatong Resort Hotel Phuket - UlazPatong Resort Hotel Phuket - PredvorjePatong Resort Hotel Phuket - PredvorjePatong Resort Hotel Phuket - PredvorjePatong Resort Hotel Phuket - Posao CentarPatong Resort Hotel Phuket - UlazPatong Resort Hotel Phuket - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G07