Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pearl Farm Beach Resort

Kaputian, Island Garden City of Samal, okrug Kaputian -otok Samal, Davao, Filipini 8119 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pearl Farm Hotel
Pearl Farm Beach Resort Davao - Trgovine Pearl Farm Beach Resort Davao - Plaža Pearl Farm Beach Resort Davao - Plaža Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled Pearl Farm Beach Resort Davao - Soba za sastanke Pearl Farm Beach Resort Davao - Sadržaji Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled Pearl Farm Beach Resort Davao - Posao Centar Pearl Farm Beach Resort Davao - Spa centar Pearl Farm Beach Resort Davao - Recepcija Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled Pearl Farm Beach Resort Davao - Soba za sastanke Pearl Farm Beach Resort Davao - Plaža Pearl Farm Beach Resort Davao - Plaža Pearl Farm Beach Resort Davao - Trgovine Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled
Pearl Farm Beach Resort Davao - Kupaonica Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled Pearl Farm Beach Resort Davao - Bazen Pearl Farm Beach Resort Davao - Spa centar Pearl Farm Beach Resort Davao - Okružje Pearl Farm Beach Resort Davao - Plaža Pearl Farm Beach Resort Davao - Sadržaji Pearl Farm Beach Resort Davao - Sadržaji Pearl Farm Beach Resort Davao - Pub/salon Pearl Farm Beach Resort Davao - Sport i aktivnosti Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled Pearl Farm Beach Resort Davao - Bazen
Područje okrug Kaputian -otok Samal Broj soba: 70

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1057recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1057)
Razvrstati po:
Aileen R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. svibnja 2015.
A very relaxing place

Good location, accomodating staff and clean resort
9
worth the price👍
Anna V. Parovi Philippines, 4. svibnja 2015.
So so

Nature, quietness
5
So so
Irwin R. Parovi Philippines, 3. svibnja 2015.
Pearl Farm - Our First Year Wedding Anniversary

Romantic. Tranquil. Nature
8,7
One of the best. Enjoyed our stay. We could have enjoyed it more if we upgraded our room to sabang room or mandaya room.
Shane A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. travnja 2015.
Overrated

the resort staff are all courteous and reliable
6
It was good but i think it is overrated.
Nigel M. Parovi United Kingdom, 12. travnja 2015.
Relaxing Wedding

Location, sea and food
8,3
Attended a friends wedding which was well organised, great place to relax for a few days. The sea was quite clean, snorkeling around the resort was OK but most of the coral is dead. Food was good.
Ernesto J. Parovi Philippines, 3. travnja 2015.
A Pleasant Getaway!

Polite, Accomodating Resort Staff / Clean / Good Resort Facilities
9,3
Austin M. Solo putnici United States of America, 22. veljače 2015.
Great beach and great food

The food, white sand beach, Samal house
10
You should stay in the samal house on the water and hear the waves under your feet. It is a great hotel but the food and drinks are a little expensive and no other choice on the island. But the happy hour is good value and the bar will be packed.
Roevelinda V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 15. veljače 2015.
Nice to Relax, good food....😀

Good food, accomodating staff, clean room
8
Enjoyed my Valentine Day, there are many activity like photo booth, candle light dinner, nice music having violinist to entertain us and had visit the other island.
Acebedo L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 15. veljače 2015.
best weekend relaxation in davao

location, room and service
8
our stay was great. nice views, clean surrounding and had a great time feeding the fishes.
Hou Y. Solo putnici Taiwan, 17. siječnja 2015.
nice place

views, service ,
8,7
Im really have fun here. I spent my Bday here without any advices but the staffs gave me surprise . Im really appreciate. I will be back here again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pearl Farm Beach Resort DavaoPearl Farm Beach Resort Davao - TrgovinePearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - Soba za sastankePearl Farm Beach Resort Davao - SadržajiPearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - Posao CentarPearl Farm Beach Resort Davao - Spa centarPearl Farm Beach Resort Davao - RecepcijaPearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - Soba za sastankePearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - TrgovinePearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - KupaonicaPearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - BazenPearl Farm Beach Resort Davao - Spa centarPearl Farm Beach Resort Davao - OkružjePearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - SadržajiPearl Farm Beach Resort Davao - SadržajiPearl Farm Beach Resort Davao - Pub/salonPearl Farm Beach Resort Davao - Sport i aktivnostiPearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - BazenPearl Farm Beach Resort Davao - BazenPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - BazenPearl Farm Beach Resort Davao - Sport i aktivnostiPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - Sport i aktivnostiPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - RestoranPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - OkružjePearl Farm Beach Resort Davao - RecepcijaPearl Farm Beach Resort Davao - BazenPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Sport i aktivnostiPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiPearl Farm Beach Resort Davao - RecepcijaPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - Bazen


AS-AGWEB-3C08