Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pearl Farm Beach Resort

Kaputian, Island Garden City of Samal, okrug Kaputian -otok Samal, Davao, Filipini 8119 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Pearl Farm Hotel
Pearl Farm Beach Resort Davao - Trgovine Pearl Farm Beach Resort Davao - Plaža Pearl Farm Beach Resort Davao - Plaža Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled Pearl Farm Beach Resort Davao - Soba za sastanke Pearl Farm Beach Resort Davao - Sadržaji Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled Pearl Farm Beach Resort Davao - Posao Centar Pearl Farm Beach Resort Davao - Spa centar Pearl Farm Beach Resort Davao - Recepcija Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled Pearl Farm Beach Resort Davao - Soba za sastanke Pearl Farm Beach Resort Davao - Plaža Pearl Farm Beach Resort Davao - Plaža Pearl Farm Beach Resort Davao - Trgovine Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled
Pearl Farm Beach Resort Davao - Kupaonica Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled Pearl Farm Beach Resort Davao - Bazen Pearl Farm Beach Resort Davao - Spa centar Pearl Farm Beach Resort Davao - Okružje Pearl Farm Beach Resort Davao - Plaža Pearl Farm Beach Resort Davao - Sadržaji Pearl Farm Beach Resort Davao - Sadržaji Pearl Farm Beach Resort Davao - Pub/salon Pearl Farm Beach Resort Davao - Sport i aktivnosti Pearl Farm Beach Resort Davao - Pogled Pearl Farm Beach Resort Davao - Bazen
Područje okrug Kaputian -otok Samal Broj soba: 70

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1069recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1069)
Razvrstati po:
Hazel R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. kolovoza 2015.
fantastic

good service, beautiful resort , good food
9
It was fantastic
Prijavi ovu recenziju
Jhoanna E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. kolovoza 2015.
Relaxing

Room, accommodation and staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kevin C. Parovi United States of America, 18. kolovoza 2015.
Worth the Experience

Location, Staff, and Food
8,7
Had an amazing over night stay at the Pearl Farm Resort. The staff was so nice and attentive. The greeting from off the boat was full of smiles and music and really set a positive tone for the rest of the stay. We waited two hours to check in so during that time we spent most of it in the two story tower on the end of the pier. The sea breeze was perfect and the views were great and the couches and chairs were comfortable. We took the coral tour and added the Taclobo tour also (Giant Clams). Coral tour was awesome and being our first time snorkeling was a good way to start. Our guides were helpful and made sure the rest of the group did not damage the coral while we all swam around. Our guide Jacob even took some of our better swimmers to the deeper water to let us dive as deep as possible and get a different view of the coral. The taclobos were also cool. I recommend using the life jacket if you are not going to be in the deeper water as treading water and not putting a fin on the clams was somewhat difficult. If you spend more time in the deeper areas then free swimming is the way to get close to the clams without any worries about putting a fin in their shells. The staff were really friendly and we got to talk with some of them late in the night. Don't forget to tip them some! They really work hard and many don't get vacations or personal leave time. I wish I had another day to spend there to experience the massage and other activities provided there. Oh, and Malipano island was also cool. We enjoyed the beach that looks toward pearl farm....super relaxing. Only downside was our hotel room had these little black specks that kept falling from the ceiling on the bed. If you have the cash, then Pearl Farm is the place for you! I'd love to go back one day!
Prijavi ovu recenziju
Cielo F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. kolovoza 2015.
Friendly staff, good food

Scenic views, good food, friendly staff
9,3
Prijavi ovu recenziju
Jerome L. Parovi Philippines, 28. srpnja 2015.
Awesome!

Friendly and professional staff, great atmosphere and food.
9,3
Awesome! Great everything from staff to food and ambiance.
Prijavi ovu recenziju
Ruben M. Solo putnici United States of America, 26. srpnja 2015.
relaxing vacation

gym, pool, food
8
met my expectations of a relaxing vacation
Prijavi ovu recenziju
Alvinfred H. Parovi Philippines, 25. srpnja 2015.
Excellent

Best beach, nice staff, good service
10
It was my second time to visit pearl farm and for me it's still the best resort I've been. Everything was excellent, that's all i can say.
Prijavi ovu recenziju
Helena S. Grupe Philippines, 21. srpnja 2015.
Sunset room

Ideal room for groups
8
Prijavi ovu recenziju
Janina R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. srpnja 2015.
Best resort in Davao!

The beach, the service and the location
9
Prijavi ovu recenziju
Leonarda T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. lipnja 2015.
Naturally Beautifiul

Scenery, Food, Accomodation
8
Nice and Easy
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pearl Farm Beach Resort DavaoPearl Farm Beach Resort Davao - TrgovinePearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - Soba za sastankePearl Farm Beach Resort Davao - SadržajiPearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - Posao CentarPearl Farm Beach Resort Davao - Spa centarPearl Farm Beach Resort Davao - RecepcijaPearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - Soba za sastankePearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - TrgovinePearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - KupaonicaPearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - BazenPearl Farm Beach Resort Davao - Spa centarPearl Farm Beach Resort Davao - OkružjePearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - SadržajiPearl Farm Beach Resort Davao - SadržajiPearl Farm Beach Resort Davao - Pub/salonPearl Farm Beach Resort Davao - Sport i aktivnostiPearl Farm Beach Resort Davao - PogledPearl Farm Beach Resort Davao - BazenPearl Farm Beach Resort Davao - BazenPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - BazenPearl Farm Beach Resort Davao - Sport i aktivnostiPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - Sport i aktivnostiPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - RestoranPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - OkružjePearl Farm Beach Resort Davao - RecepcijaPearl Farm Beach Resort Davao - BazenPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Sport i aktivnostiPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Gostinjska sobaPearl Farm Beach Resort Davao - Rekreacijski sadržajiPearl Farm Beach Resort Davao - RecepcijaPearl Farm Beach Resort Davao - PlažaPearl Farm Beach Resort Davao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05