ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur 179805 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska soba Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska soba Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska soba Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska soba Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Predvorje Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Restoran Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Dvorana za fitness Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Kupaonica Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotela Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotela Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Kupaonica Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Ulaz Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Kupaonica Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/salon Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotela
Područje Zaljev Marina Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 7907recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (7907)
Razvrstati po:
Muhammad A. Parovi Singapore, 26. travnja 2015.
Staying in peninsula excelsior hotel

The bed is awsome. The room is really nice. The lobby and swimming pool view is also nice.
10
My stay was really awesome but im sad to say it was only for a shot while. I would love to come back for me staycation as i myself is a singaporean.
Sung K. Parovi Canada, 26. travnja 2015.
gd location, otherwise...

location
5,3
Raul J. Poslovni putnici Philippines, 23. travnja 2015.
Comfortable place

Rooms, friendly people, location
8,3
Great
Segismundo J. Poslovni putnici Philippines, 23. travnja 2015.
great location , good hotel

covenience, great location and nice hotel
8
i had a very pleasant stay.
Segismundo J. Poslovni putnici Philippines, 22. travnja 2015.
pleasant stay

convenience, clean and strategic location
8
very pleasant stay
Yida F. Parovi Portugal, 19. travnja 2015.
Short comments

great location, nice view and friendly staff
9
Excellent.
David P. Parovi United Kingdom, 19. travnja 2015.
A known quantity

Location, staff and room
8
I am a regular customer and have yet to be disappointed with the hotel, staff or service
Meizhen F. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
Perfect

Convenient, comfortable and clean
8,3
Rene D. Solo putnici Philippines, 17. travnja 2015.
Good location but could do with more food outlets

location, location, location
8,3
better than my last, which was 40 years ago!
Pamela N. Parovi Singapore, 14. travnja 2015.
Supportive but slow reception

Room comfort and standard, Location and Sound proofing
7,3
On checking in, it was quite a wait as the receptionist was trying to find me a room, probably because it was close to checking out timings. Was initially given a smoking floor, but when i realised i cannot really take the stench, they did not hesitate to help me to change rooms. What puzzles me was the process in waiting for change/activation of a key card took almost 5mins? Also, despite the wait, the password for wifi was not set accurately. But all in all, it is still a hotel i will visit again. Perhaps, the management can look into offering complimentary carpark for its guests.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Peninsula Excelsior Hotel SingapurPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska sobaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska sobaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska sobaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska sobaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PredvorjePeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestoranPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Dvorana za fitnessPeninsula Excelsior Hotel Singapur - KupaonicaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - KupaonicaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - UlazPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - KupaonicaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/salonPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C02