ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Zaljev Marina, Singapur 179805 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska soba Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska soba Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska soba Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska soba Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Predvorje Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Restoran Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Dvorana za fitness Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Kupaonica Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotela Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotela Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Kupaonica Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Ulaz Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Bazen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Kupaonica Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pogled Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/salon Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotela
Područje Zaljev Marina Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 7675recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (7675)
Razvrstati po:
Nicholas H. Parovi United Kingdom, 25. siječnja 2015.
Good hotel

Good hotel , nice pool , service friendly and great location . Room facilities were clean and new , nice doormen . Very clean , modern and inviting hotel although there wasn't much of a bar ,
7
Good hotel , nice pool , service friendly and great location . Room facilities were clean and new , nice doormen . Very clean , modern and inviting hotel although there wasn't much of a bar ,
Timothy T. Poslovni putnici Australia, 25. siječnja 2015.
Located where I want to be

uncrowded, sensibly priced and located where I want to be
8
Businesslike, meets my expectation.
Shirley A. Solo putnici Indonesia, 23. siječnja 2015.
near Mrt so convenient..near mall..and watsons

near Mrt ; best price ; nice view
8
Recommended..cleaning room..nice view..convenient
Martin O. Poslovni putnici New Zealand, 21. siječnja 2015.
Business hotel

Location, view of Marina,
7
OK - that said the hotel dates itself badly with a tiny bathroom. I'm 1.90 and 100kg - I could hardly move in the bathroom. TV quaility also poor.
Gurbhej S. Poslovni putnici Singapore, 20. siječnja 2015.
Stay in singapore

Location, food, staff
8
Great
Mary A. Parovi United States of America, 19. siječnja 2015.
Californians in Singapore

staff. cleanliness. view.
9,3
The staff were extremely helpful, attentive, and friendly. The rooms along with pool area, gym and restaurant were always clean. I felt very comfortable and welcome throughout my stay.
Kok H. Solo putnici Malaysia, 18. siječnja 2015.
Nice hotel & near to mrt

Staff greeting. Room is clean.
10
Yap T. Parovi Singapore, 17. siječnja 2015.
Very good

Allow late chk out whitout ex charges
8,7
Very good
Hanqing Y. Solo putnici China, 17. siječnja 2015.
Poor feeling at reception

NON
4,7
Some unpleasant feeling at check in. I arrived at check in desk around 1 pm. The receptionist told me i have to wait until 2 pm to have my key card, even though the room was available! Ok, technically, she did't do anything wrong as it is the hotel policy. But, life needs far more than "technically correct" decision. My dear, use the policy wisely. also, the parking is NOT free.
Lenny T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. siječnja 2015.
Comfort Room & Facilities

Comfort room, Near to MRT Station, Cozy Swimmingpool
8,3
16-17th January 2015

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Peninsula Excelsior Hotel SingapurPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska sobaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska sobaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska sobaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Gostinjska sobaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PredvorjePeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestoranPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Dvorana za fitnessPeninsula Excelsior Hotel Singapur - KupaonicaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotelaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - KupaonicaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - UlazPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BazenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - KupaonicaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - PogledPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/salonPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C06