Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pensiri House

112 Moo 5,Saku ,Naiyang Beach, Thalang, Naiyang, Phuket, Tajland 83110

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 269recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (269)
Razvrstati po:
Shirley L. Solo putnici Canada, 10. ožujka 2016.
Nice spot close to the airport
5,7
A clean and pleasant hotel just 2 minutes from a great white-sand beach and crystal-clear ocean!
Prijavi ovu recenziju
Ramona W. Obitelji sa malom djecom Austria, 24. veljače 2016.
All fine.
6,3
Very friendly owner. Clean. Helpful.
Prijavi ovu recenziju
Kateryna M. Obitelji sa odraslom djecom Ukraine, 7. veljače 2016.
Per

perfect place to stay
10
The hotel is just great! New clean room, all needed facilities, very pleasant and helpful owner. Highly recommended
Prijavi ovu recenziju
Gregor G. Solo putnici Germany, 6. veljače 2016.
good airport hotel not far from the beach
6,3
breakfast costs extra.
Prijavi ovu recenziju
Kaire L. Parovi Estonia, 14. siječnja 2016.
Unreachable staff
5,3
It was impossible to get contact with the staff. They didn't answer to any of my emails, which means that I didn't get required information about the hotel. So I coulnd't stay in the hotel that I'd already booked. I also didn't get any of my money back. Haven't heard of them ever since...
Prijavi ovu recenziju
Ilario L. Parovi Canada, 20. prosinca 2015.
very clean, nice people running the place

price ,location, cleanliness
8
it was a very nice stay , good room and a good location
Prijavi ovu recenziju
Queencess O. Parovi Australia, 12. prosinca 2015.
VERY RUDE OWNER
3,7
The owner was very rude.
Prijavi ovu recenziju
Zaw Z. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 24. studenog 2015.
Nice Place to Stay

Good facilities in the room, Cleanliness, Value for money
6,7
If you want to stay a nice and inexpensive place near Naiyang beach or airport this may be the one to recommend. The only thing a little bit of inconvenience was we had to take our shoes off at the entrance as this is actually operating out of a house !
Prijavi ovu recenziju
Karen T. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. studenog 2015.
Great stay

The ease of location to the old city, everything within walking distance including great places to eat, shopping and bars
9,3
The staff were extremely friendly and polite, the premises were very clean with the pool being crystal clear. The only downfall was that we were in one of the rooms that had a very small balcony ( although didn't really hinder our enjoyment). The laneway where Pensiri is located was also very clean with cheap massage only steps away.
Prijavi ovu recenziju
Joanne C. Solo putnici Malaysia, 10. studenog 2015.
Cheap, near beach, near airport

Clean, location, cheap
7,7
Satisfied
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Pensiri House PhuketPensiri House Phuket - Gostinjska sobaPensiri House Phuket - Gostinjska sobaPensiri House Phuket - Gostinjska sobaPensiri House Phuket - Gostinjska sobaPensiri House Phuket - Gostinjska sobaPensiri House Phuket - Gostinjska sobaPensiri House Phuket - Eksterijer hotelaPensiri House Phuket - Balkon/terasaPensiri House Phuket - Gostinjska sobaPensiri House Phuket - Balkon/terasaPensiri House Phuket - SadržajiPensiri House Phuket - Gostinjska sobaPensiri House Phuket - UlazPensiri House Phuket - Obližnje atrakcijePensiri House Phuket - SadržajiPensiri House Phuket - SadržajiPensiri House Phuket - OkružjePensiri House Phuket - Rekreacijski sadržajiPensiri House Phuket - RestoranPensiri House Phuket - Balkon/terasaPensiri House Phuket - OkružjePensiri House Phuket - PredvorjePensiri House Phuket - Gostinjska sobaPensiri House Phuket - SadržajiPensiri House Phuket - PredvorjePensiri House Phuket - SadržajiPensiri House Phuket - SadržajiPensiri House Phuket - SadržajiPensiri House Phuket - Interijer hotelaPensiri House Phuket - KupaonicaPensiri House Phuket - KupaonicaPensiri House Phuket - Interijer hotelaPensiri House Phuket - SadržajiPensiri House Phuket - TrgovinePensiri House Phuket - SadržajiPensiri House Phuket - Gostinjska sobaPensiri House Phuket - KupaonicaPensiri House Phuket - SadržajiPensiri House Phuket - OkružjePensiri House Phuket - KupaonicaPensiri House Phuket - RestoranPensiri House Phuket - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02