Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phuket Center Apartment

62/20 Rasada Road, Taladyai, Muang, Phuket Town, Phuket, Tajland 83000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 618recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (618)
Razvrstati po:
Madli T. Parovi Estonia, 29. siječnja 2016.
apartment

Big rooms, friendly staff, good location
10
Our stay was very pleasant. We liked big apartment space. We feeled welcomed.
Prijavi ovu recenziju
Karsten K. Solo putnici Germany, 15. siječnja 2016.
Clean rooms without windows

Good location in city center
7
It is a cheap and clean place for one night but do not expect any stylish comfort.
Prijavi ovu recenziju
Alexandru P. Solo putnici Australia, 31. prosinca 2015.
Excellent all around

Everything
9,7
I love Phuket Center Apartment. The rooms are very comfortable, staff super friendly and the location is excellent.
Prijavi ovu recenziju
Maria A. Parovi Philippines, 31. prosinca 2015.
Great hotel

Cleanliness, Location, Big rooms
9,3
Prijavi ovu recenziju
Lu H. Parovi China, 27. prosinca 2015.
A nick hotel

coffee, service, clean
8,3
Good, this apartment is clean and tidy, stuff could speak Chinese, there are free wifi. breakfast is good, coffee is better than other hotel. anyway, this hotel is worthing with its price
Prijavi ovu recenziju
Peter K. Obitelji sa malom djecom Australia, 8. prosinca 2015.
A superb location to explore Phuket Town

Location, service and cleanliness
10
We had a brilliant stay at the apartment: the unit was sparkling clean, the apartment is centrally located close to memorable eats, there is a small convenience store near by and within a 15 min walking radius there is a bigger shopping centre with bakery and supermarket etc. The staff was a real gem, helping with suggestions on where to eat and what to taste and how to get to tourist attractions. They were also able to book us a taxi to the airport. We highly recommend this apartment and we will be back next time we are in Phuket! Thank you for looking after us!!!
Prijavi ovu recenziju
Viet T. Poslovni putnici Vietnam, 6. prosinca 2015.
Kazovn

Comfortable, friendly, good location
7,7
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Goh S. Parovi Malaysia, 19. listopada 2015.
Great location,valu for money

Good location,room big,price
8
Prijavi ovu recenziju
Rebecca F. Parovi United Kingdom, 23. srpnja 2015.
clean

aircon, location, staff
9,3
very nice stay great aircon
Prijavi ovu recenziju
Maxime B. Solo putnici France, 23. srpnja 2015.
Very nice hotel

location,room,staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Phuket Center Apartment PhuketPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - KupaonicaPhuket Center Apartment Phuket - KupaonicaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - KupaonicaPhuket Center Apartment Phuket - KupaonicaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - Gostinjska sobaPhuket Center Apartment Phuket - KupaonicaPhuket Center Apartment Phuket - RecepcijaPhuket Center Apartment Phuket - PredvorjePhuket Center Apartment Phuket - PredvorjePhuket Center Apartment Phuket - SadržajiPhuket Center Apartment Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Center Apartment Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Center Apartment Phuket - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04