Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phuket Garden Home

42/1 Moo 1, Chaofa (East) Road, Tambon Chalong, Muang District, Chalong, Phuket, Tajland 83000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phuket Garden Home Phuket - Bazen Phuket Garden Home Phuket - Bazen Phuket Garden Home Phuket - Bazen Phuket Garden Home Phuket - Okružje Phuket Garden Home Phuket - Okružje Phuket Garden Home Phuket - Okružje Phuket Garden Home Phuket - Recepcija Phuket Garden Home Phuket - Predvorje Phuket Garden Home Phuket - Okružje Phuket Garden Home Phuket - Okružje Phuket Garden Home Phuket - Okružje Phuket Garden Home Phuket - Okružje Phuket Garden Home Phuket - Okružje Phuket Garden Home Phuket - Okružje Phuket Garden Home Phuket - Gostinjska soba Phuket Garden Home Phuket - Gostinjska soba
Phuket Garden Home Phuket - Gostinjska soba Phuket Garden Home Phuket - Gostinjska soba Phuket Garden Home Phuket - Gostinjska soba Phuket Garden Home Phuket - Gostinjska soba Phuket Garden Home Phuket - Kupaonica Phuket Garden Home Phuket - Kupaonica Phuket Garden Home Phuket - Kupaonica Phuket Garden Home Phuket - Kupaonica Phuket Garden Home Phuket - Kupaonica
Područje Chalong Broj soba: 10
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 19recenzija

Vrijednost za novac:
9,6
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (19)
Razvrstati po:
Thomas G. Obitelji sa odraslom djecom Switzerland, 7. veljače 2015.
Quiet and spacy but no food

Pool, Quiet, Big Rooms
7,3
A good place to relax and take it easy a bit outside the city. Our kids liked to have the pool in front of the door. But be aware there is no restaurant in the garden home. Near to the zoo.
Prijavi ovu recenziju
Wong C. Parovi Hong Kong, 6. studenog 2014.
Quite environment, friendly staff

environment, location near chalong pier, room tindy
6,7
Prijavi ovu recenziju
Mark B. Solo putnici United Kingdom, 6. ožujka 2014.
Fantastic hotel

Room, location, pool
8,3
Lovely hotel, fantastic staff. Very helpful and kind staff. I really enjoyed my stay here.
Prijavi ovu recenziju
Liu L. Solo putnici China, 29. siječnja 2014.
many russians

location, food, peace
10
location is good , easy to find, food here is ok , every night so peaceful
Prijavi ovu recenziju
Mikako S. Grupe Japan, 31. prosinca 2012.
Very Very nice hotel but only location is bad

Staff was very friendly and kind, clean, big, nice pool
8,3
I like this hotel very much, as photo, this hotel looks very fashionable and I felt cozy.but location is bad so I lost the way for long time.
Prijavi ovu recenziju
Anchan P. Parovi 3. ožujka 2012.
nice place

good service
10
room is very clean. quite place and very nice to relax. there are small and clean swimming pool.
Sightseeing/Attractions Tip: Nice sunshine and lovely beach.
Prijavi ovu recenziju
Ronald R. Parovi Belgium, 22. prosinca 2011.
Quiet bungalows with swimming pool

quiet, swimming pool, wifi
9,3
it was not so easy to find the phuket garden homes because the address on the voucher was wrong and the taxidriver dropped us at a building site. once we were at the bungalows we were very pleased. the house was super clean with a little sitting room in front with refrigerator, a large sleeping room with airco an television and in the back a kitchenette with microwave and sink. next to it the very large shower an toilet. some of the houses are build around the nice swimming pool. the houses are far away from phuket town but the staff of the hotel arranged the rent of a motorbike for us. the promotional price we paid with agoda was value for money.
Restaurant Tip: Seafood restaurants at the seafront at the end of Patai road, 5 minutes with motorbike
Prijavi ovu recenziju
Laetitia F. Parovi France, 31. prosinca 2014.
Zen attitude

Piscine, calme, tranquilité
6,3
Prijavi ovu recenziju
Gregoire M. Parovi France, 15. travnja 2012.
Très joli hôtel

Parfait avant d'aller à koh phi phi
8
Hotel très correct avec un personnel serviable et très gentil. Il n'est pas très loin des ferry pour koh phi phi îles donc parfait pour une halte sur phuket avant de faire la traversée le lendemain matin.
Prijavi ovu recenziju
Aleksandr S. Parovi Russia, 29. siječnja 2015.
Отличный отель для опытного путешественника

Отзывчивый персонал, великолепный бассейн, хорошие номера.
8,3
Единственный недостаток - необходимость аренды собственного скутера или машины. Отель расположен в 8-10 км от ближайших пляжей, общественный транспорт неразвит, такси дорого. Так что если не готовы сесть за руль - отель не для вас. В остальном, все отлично - тихий, нетуристический район, обилие магазинов шаговой доступности, отличная еда в придорожных фудкортах и очень приемлимые цены. Персонал отзывчивый - при заезде разрешили осмотреть все свободные номера и выбрать, помогли с арендой скутера (никаких документов и залогов, пригнали через час после заявки, 200-250 бт в сутки). Бассейн чистенький с подсветкой, охранник дежурит круглосуточно, виномерах ежедневная уборка, номера аккуратные, чистые, без насекомых.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phuket Garden Home PhuketPhuket Garden Home Phuket - BazenPhuket Garden Home Phuket - BazenPhuket Garden Home Phuket - BazenPhuket Garden Home Phuket - OkružjePhuket Garden Home Phuket - OkružjePhuket Garden Home Phuket - OkružjePhuket Garden Home Phuket - RecepcijaPhuket Garden Home Phuket - PredvorjePhuket Garden Home Phuket - OkružjePhuket Garden Home Phuket - OkružjePhuket Garden Home Phuket - OkružjePhuket Garden Home Phuket - OkružjePhuket Garden Home Phuket - OkružjePhuket Garden Home Phuket - OkružjePhuket Garden Home Phuket - Gostinjska sobaPhuket Garden Home Phuket - Gostinjska sobaPhuket Garden Home Phuket - Gostinjska sobaPhuket Garden Home Phuket - Gostinjska sobaPhuket Garden Home Phuket - Gostinjska sobaPhuket Garden Home Phuket - Gostinjska sobaPhuket Garden Home Phuket - KupaonicaPhuket Garden Home Phuket - KupaonicaPhuket Garden Home Phuket - KupaonicaPhuket Garden Home Phuket - KupaonicaPhuket Garden Home Phuket - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05