Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Vrt Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pogled Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji
Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 667recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (667)
Razvrstati po:
Predrag T. Parovi Serbian, 2. veljače 2014.
Lose odrzavanje bazena i prljava voda u njima

Jedino pozicija
4,3
Neljubazno osoblje sa vrlo losim znanjem engleskog jezika, Zapusten hotel,sa nenormalno prljavom vodom u bazenima i peskirima kojji smrde kao da ih i ne peru.Dorucak je korektan samo sto pred kraj osoblje sve skloni brzinom svetlosti ali zato kada nestane na primer voca u posudama prodje pola sata dok se dopuni,Stede na hrani i onda izgleda kao da je dobar izbor,a ustvari sve je poluprazno.Nisu hteli da nam daju sobu za tusiranje i ako smo hteli da platimo,jednostavno osoblje na recepciji ne zeli da se bavi vasim problemima a izgovor da je hotel pun nema smisla kada se vidi da je vise soba prazno nego popunjeno.Stice se utisak da osoblje nije dobro nagradjeno za svoj rad pa da kao iz osvete rade protiv svoje firme i hotela.
Stephen D. Parovi United Kingdom, 26. lipnja 2015.
Horrible

Location, checkingout
3
Dirty, overpriced, rude staff!
Chau H. Parovi Hong Kong, 26. lipnja 2015.
Check-in time is really long

Environment, facilities, location
6,3
Wanlapa P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 25. lipnja 2015.
Clean nice staff pool perfect food good

Big room near beach good location
9,7
Perfect value of the rate
Henry K. Parovi United States of America, 24. lipnja 2015.
Location is nice...that is about it

Location, location, location
6,7
Not bad, but my stay at Hilton and Regents were infinitely better.... The place obviously had been hit hard by the tsunami. The renovation seems somewhat incomplete. The only thing nice about the place was the location near Patong Beach. Stay away from Patong and just come at night. Karon and Panwa are so much nicer.
Robert W. Solo putnici Singapore, 20. lipnja 2015.
Decent for a short stay

The swimming pools, the gym and the breakfast selection
6
We nabbed a good deal thus making our stay worth it. This hotel seems to be popular with tour groups and I would not recommend it to couples for an intimate stay, although the big pools make it ideal for families with children. Food is mediocre at best and the staff don't appear to care much about how well they perform their jobs. It's a good 15-20 minute walk to Junceylon Mall and a 200 Baht cab right (one-way). The hotel is located near the beach but not on* the beach (separated by a road).
Bassem S. Obitelji sa malom djecom Egypt, 19. lipnja 2015.
Mine

Location, comfortable, and services
8
Very good
Bharatkumar P. Grupe India, 18. lipnja 2015.
Good

Location, swimming pool, bar counter in swimming pool
8,7
It was wonderful experience in Graceland resort only we didn't get vegetarian foods over there otherwise beautiful experience.....
Milind H. Obitelji sa malom djecom India, 14. lipnja 2015.
Best Located Hotel for Family in Phuket

Location,Pools,Staff
9,7
Best Located Resort Hotel in Phuket.Beach just across the road.Clean Rooms.Prompt Check In & Check Out process.Helpful staff.Big Resort Hotel.Were unable to explore it fully in 3 days stay.Staff was very cooerative and helpful.
Nurul R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. lipnja 2015.
secure, safe, best food & hotel

cheap for 5 star
10
Everything is best

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - VrtPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PogledPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01