Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Vrt Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pogled Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji
Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 754recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (754)
Razvrstati po:
Predrag T. Parovi Serbian, 2. veljače 2014.
Lose odrzavanje bazena i prljava voda u njima

Jedino pozicija
4,3
Neljubazno osoblje sa vrlo losim znanjem engleskog jezika, Zapusten hotel,sa nenormalno prljavom vodom u bazenima i peskirima kojji smrde kao da ih i ne peru.Dorucak je korektan samo sto pred kraj osoblje sve skloni brzinom svetlosti ali zato kada nestane na primer voca u posudama prodje pola sata dok se dopuni,Stede na hrani i onda izgleda kao da je dobar izbor,a ustvari sve je poluprazno.Nisu hteli da nam daju sobu za tusiranje i ako smo hteli da platimo,jednostavno osoblje na recepciji ne zeli da se bavi vasim problemima a izgovor da je hotel pun nema smisla kada se vidi da je vise soba prazno nego popunjeno.Stice se utisak da osoblje nije dobro nagradjeno za svoj rad pa da kao iz osvete rade protiv svoje firme i hotela.
Prijavi ovu recenziju
Matthew C. Obitelji sa malom djecom Ireland, 1. rujna 2015.
Dated but worth money

Breakfast, Staff, Location
9
Checking was good, staff were perfect. hotel rooms were looking a bit dated but as we were leaving they were in the process of repainting the rooms in my building. The pool has a few tiles need replacing as it left sharp edges which for small children was not good. Belgium bar worth a visit other food place i felt were a bit over priced but not more than you would expect at any hotel. Nice drinks in the Pool. Would look to go back.
Prijavi ovu recenziju
Kaideen L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 31. kolovoza 2015.
Great Hotel with Great Service

Location, room & food
10
Prijavi ovu recenziju
Chi P. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 28. kolovoza 2015.
Nice environment

Nice view nice pool nice environment
8
Prijavi ovu recenziju
Anoop K. Solo putnici India, 28. kolovoza 2015.
It was nice

Swimming pool gym and restaurant
8,7
It was nice and great the staffs r nice for family its nice I enjoyed my trip
Prijavi ovu recenziju
Ehab A. Solo putnici Jordan, 25. kolovoza 2015.
Average Hotel

pool location food
8
Prijavi ovu recenziju
Geoffrey R. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 24. kolovoza 2015.
Our stay

The pools,location,staff
9,7
It was very enjoyable and relaxing except the security man with the whistle out side our windows all night was annoying but over all we would recommend your resort to friends and family
Prijavi ovu recenziju
Shun Y. Grupe China, 23. kolovoza 2015.
Thanks

food , location , friendly
8,3
Thanks all the staff help me celebrate my friends birthday , we have a wonderful trip in here ...
Prijavi ovu recenziju
Anjelika E. Parovi Italy, 23. kolovoza 2015.
Loved the place, amazing value for money

Prime Beach location , very nice hotel , awsome swimming pools
9,7
Would recommend the hotel to my friends for sure, would definitely stay there again if I travel to Phuket, I would strongly recommend to book delux pool view room with pool access
Prijavi ovu recenziju
Samuel C. Solo putnici United Kingdom, 20. kolovoza 2015.
Sams review

Pool bar, Belgian beer bar and the room
10
great
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - VrtPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PogledPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05