ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Vrt Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pogled Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji
Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 446recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (446)
Razvrstati po:
Predrag T. Parovi Serbian, 2. veljače 2014.
Lose odrzavanje bazena i prljava voda u njima

Jedino pozicija
4,3
Neljubazno osoblje sa vrlo losim znanjem engleskog jezika, Zapusten hotel,sa nenormalno prljavom vodom u bazenima i peskirima kojji smrde kao da ih i ne peru.Dorucak je korektan samo sto pred kraj osoblje sve skloni brzinom svetlosti ali zato kada nestane na primer voca u posudama prodje pola sata dok se dopuni,Stede na hrani i onda izgleda kao da je dobar izbor,a ustvari sve je poluprazno.Nisu hteli da nam daju sobu za tusiranje i ako smo hteli da platimo,jednostavno osoblje na recepciji ne zeli da se bavi vasim problemima a izgovor da je hotel pun nema smisla kada se vidi da je vise soba prazno nego popunjeno.Stice se utisak da osoblje nije dobro nagradjeno za svoj rad pa da kao iz osvete rade protiv svoje firme i hotela.
David V. Solo putnici Australia, 27. kolovoza 2014.
August in Patong

Quiet location, staff & in-house amenties
9,3
Very good, staff very friendly I liked the facilities although the in-house Tour Desk could be improved with quality of offerings!
Norman O. Parovi Australia, 26. kolovoza 2014.
good hotel

pool area close to beach great breakfast
8
good
Shanawaz A. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 19. kolovoza 2014.
Wonderful stay at wonderful location

Service was excellent,beach was just there,sunset restaurant with halal food was excellent
10
It was one the best hotel I stayed in Phuket, ideal location to beach and nightlife close to so many eating places and the grounds off the hotel was big and well maintained, swimming pools was very clean and a very family friendly hotel. Loved it very much and would defiantly be back next year.
Tommy L. Obitelji sa malom djecom China, 16. kolovoza 2014.
Good

Location, Price, Pool
8,7
Tan E. Parovi Singapore, 4. kolovoza 2014.
Good location comfortable room

Comfortable room, big swimming pool and nice polite staff
7,3
Good and comfortable. Near the beach and nice Belgian beer restaurant where they have singers to entertain the customers. The room was comfortable and big. The swimming is also big.
Babak E. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 3. kolovoza 2014.
Ok but not very good

Location is pretty good were its close to the beach, shops, and restaurants. The pools are large and nice. Included breakfast was better than most places we stayed at.
6,7
Phuket Graceland is a ok place mainly because of the condition of the room. We got a mini suite for family of four which had two queen beds. There was only one closet with few hangers around 4 ft wide in this room so we had to live out of our suitcases. There was a kind of of a kitchenette made of wood panels that was pretty scratched up and outdated. The futon had a big cigarette burn. There were extra furniture stacked in the hallways at stair landings which looked odd. The staff did speak some English but mostly were hard to understand. Overall was an ok hotel deserving of 3.5 stars max.
Vanessa T. Parovi Malaysia, 30. srpnja 2014.
value for money stays

Swimming pools & recreation activities, staff efficiency
6,7
Pleasant stays except that the breakfast spread can be improved. Very average breakfast. There are bowling and pools room for group activities. Love the long & spacious swimming pool at the sunset wing
Chin F. Grupe Hong Kong, 21. srpnja 2014.
Swim pool nice and the hotel is very big

Swim pool nice, hotel very big, breakfast good
7,7
Swim pool nice, hotel very big, breakfast good
Jaslyn T. Parovi Singapore, 19. srpnja 2014.
Spacious and clean room, noisy air conditioner

Pools, Restaurant, Room cleaniness
7,3
The hotel is located near the start of the patong beach, it is approximately a 15-20 mins walk to the Bangla road. It is a 5 mins walk to the patong beach though. The superior room which we had was spacious and clean, however the air con was not working well for the 4 nights we were there, it kept giving out a rumbling sound. Buffet breakfast was great with a wide selection of food.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - VrtPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PogledPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08