Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 940recenzija

1 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (940)
Razvrstati po:
Predrag T. Parovi Serbia, 2. veljače 2014.
Lose odrzavanje bazena i prljava voda u njima

Jedino pozicija
4,3
Neljubazno osoblje sa vrlo losim znanjem engleskog jezika, Zapusten hotel,sa nenormalno prljavom vodom u bazenima i peskirima kojji smrde kao da ih i ne peru.Dorucak je korektan samo sto pred kraj osoblje sve skloni brzinom svetlosti ali zato kada nestane na primer voca u posudama prodje pola sata dok se dopuni,Stede na hrani i onda izgleda kao da je dobar izbor,a ustvari sve je poluprazno.Nisu hteli da nam daju sobu za tusiranje i ako smo hteli da platimo,jednostavno osoblje na recepciji ne zeli da se bavi vasim problemima a izgovor da je hotel pun nema smisla kada se vidi da je vise soba prazno nego popunjeno.Stice se utisak da osoblje nije dobro nagradjeno za svoj rad pa da kao iz osvete rade protiv svoje firme i hotela.
Chloe L. Grupe Vietnam, 16. svibnja 2016.
Cockroach found in the most expensive room in the
3,7
We were actually pretty pleased by the bell boy who was very courteous and friendly. We stayed in the most expensive room with an infinity pool connecting the whole second level. The food: - Pools were big and clean - Bed was comfortable - Location was not too bad though there's a bit of a walking distance to the main road. The bad: - I would strongly recommend the Halal breakfast buffet as the non Halal one was flooded with PRC tourists who would bulldoze others to get the food and I was even pushed when I was eating at my table. Horrible experience! Probably there were too many PRC tour organizers who chose Graceland as the accommodation. - The room floor was very oily we almost slipped and fell a few times. Had to wear slippers throughout. - Facilities were a little worn out. They need better maintenance. - Worst of all, there was a big cockroach in our room! Reception staff was giving us an unapologetic face when I told them about the incident. Well they are not to be blamed for it but they represent the resort to deal with customers everyday. I would expect a better attitude. Overall my stay was OKAY, objectively. I wouldn't come back. I paid so much more than what was offered. I wouldn't recommend if you don't wanna fight the tour crowds in the morning for food and is grossed out by cockroaches.
Rachel F. Parovi United Kingdom, 14. svibnja 2016.
Good location ok price
5,3
Nice hotel but nothing special. Bit expensive but good location.
Daniel B. Obitelji sa malom djecom Australia, 12. svibnja 2016.
Very good family location
5
Excellent pools and breakfast selection.
Lui S. Solo putnici Hong Kong, 10. svibnja 2016.
Quite a good place to stay
6,3
The location is quite good. It is along the beach. There are at least 3 pools I can see. Seems every room has a balcony. The lighting panel is fantastic and convenient. Breakfast is quite nice. But they don't refill the tissue box, shampoo and shower gel.
Efisio M. Parovi Italy, 8. svibnja 2016.
Not a 5 star hotel.
3,7
The place is shabby, and need modernising! Shower wasn't working properly and the general outlook is pretty downmarket. Also it feels really crowded. Also, if you are offended by plastic palms, this is not the place for you. Avoid it
Siegfried J. Obitelji sa malom djecom Netherlands, 2. svibnja 2016.
Good but need à makeover.
4,3
Nice big pool with poor lighting. The family delux rooms were big and comfortable. Lost of local thai food stands in walking distance. Just walk out of the hotel and turn leeft. Walk about 10 minuten and you Will zee à lot of shops. The only downsize was the busy crossing to the the beach but we knew that prior to booking.
Janine W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 30. travnja 2016.
Hotel was amazing,beautiful
6,3
Enjoyed our stay, friendly staff, great facilities,
Anthony S. Parovi Australia, 25. travnja 2016.
Great value
5,7
This is a hotel that can really cater for anyone
Shahnawaz K. Obitelji sa malom djecom Myanmar, 18. travnja 2016.
Good
6
Evry thing was good , big hotel need some lighting near the pools .
1 od 1 recenzija
Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - OkružjePhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PogledPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07