Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Vrt Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pogled Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji
Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 707recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (707)
Razvrstati po:
Predrag T. Parovi Serbian, 2. veljače 2014.
Lose odrzavanje bazena i prljava voda u njima

Jedino pozicija
4,3
Neljubazno osoblje sa vrlo losim znanjem engleskog jezika, Zapusten hotel,sa nenormalno prljavom vodom u bazenima i peskirima kojji smrde kao da ih i ne peru.Dorucak je korektan samo sto pred kraj osoblje sve skloni brzinom svetlosti ali zato kada nestane na primer voca u posudama prodje pola sata dok se dopuni,Stede na hrani i onda izgleda kao da je dobar izbor,a ustvari sve je poluprazno.Nisu hteli da nam daju sobu za tusiranje i ako smo hteli da platimo,jednostavno osoblje na recepciji ne zeli da se bavi vasim problemima a izgovor da je hotel pun nema smisla kada se vidi da je vise soba prazno nego popunjeno.Stice se utisak da osoblje nije dobro nagradjeno za svoj rad pa da kao iz osvete rade protiv svoje firme i hotela.
Prijavi ovu recenziju
Budi M. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 29. srpnja 2015.
Good view located And Pool

Halal Food, Pool , clean
7,7
Nice hotel
Prijavi ovu recenziju
Yoyoh Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. srpnja 2015.
Very comfy hotel especially for family with young

location, pool, breakfast
9,3
I'm so satisfied and we going to stay in Graceland again if we come to Phuket
Prijavi ovu recenziju
Ivana A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Average hotel

size of the room
5,3
I stayed at Phuket Graceland for 5 nights. In general, we were not very happy with the hotel and the service. the room is old and not well maintained. The service was very disappointing, the staff was not helpful and unfriendly. The housekeeping service cleaned up our room everyday but they never refill the complimentary coffee and tea as well as the pool towel. Sometimes they also forgot to refill the complimentary water. One evening, it was raining cat and dog and we just reached the hotel and need to walk into our room. I went to the front desk, trying to borrow an umbrella. The staff insisted that the hotel already provides umbrella in the room. I totally understand that there are 2 umbrellas in the room, but the problem is we need the umbrella to walk into the room. I told her that I will return it in 5 mins once I sent off my family, which includes toddler. She kept refusing. Giving up, we ran into our room and wet all over. Location wise, it was in the end road of patong beach, so it was not very crowded but a bit far from restaurants. they offer big breakfast but no quality control. It’s definitely not a five star hotel.
Prijavi ovu recenziju
Razi A. Obitelji sa malom djecom Kuwait, 20. srpnja 2015.
Nice hotel just far from center

Swimming pool , breakfast , big room
9
It was very good experience stay and good if you take pool accece room and have halal resturant for breakfast , I enjoy with this hotel , one think is far from center you need taxi or tuck tuck to go and back to hotel .
Prijavi ovu recenziju
Khalijah K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
Its quite good atmosphere.

Life music, hospitality, courtesy
6,3
Satisfied, great environment, good for children to stay
Prijavi ovu recenziju
Matthew M. Parovi Australia, 18. srpnja 2015.
Great Hotel

Pools, cleanliness, space
9,3
Great Hotel, bit far from nightlife but only 200baht in tuk tuk and nice 15 minute walk. Breakfast fantastic and large selection of pools to chill at. Beach fairly empty up this end which I actually preferred.
Prijavi ovu recenziju
Jay N. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 17. srpnja 2015.
A Beautiful Hotel that is not well maintained

Breakfast was good, Pools were great and the location was good
5,7
The hotel is a great, but not well maintained. The lift we used was smelly and the room was not properly cleaned. The reception staff are not flexibly at all, they put us in a room close to the hotel security that started blowing his whistle early in the morning, and the beds were very floppy. My son spilt his drink at the restaurant that served the complimentary drink and the staff saw it and refused to assist with mopping up mess. Shocking service for a 5 star.
Prijavi ovu recenziju
Elvan E. Parovi Indonesia, 17. srpnja 2015.
great place..strategic area

clean, nice food and comfy bed
8,3
Prijavi ovu recenziju
Low K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. srpnja 2015.
Clean

Clean room, facilities and near to beach
7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - VrtPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PogledPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05