ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pogled Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pogled Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bife Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Restoran Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Restoran Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Restoran Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Restoran Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Restoran Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Restoran Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Restoran Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Restoran
Područje Patong Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 421recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (421)
Razvrstati po:
Predrag T. Parovi Serbian, 2. veljače 2014.
Lose odrzavanje bazena i prljava voda u njima

Jedino pozicija
4,3
Neljubazno osoblje sa vrlo losim znanjem engleskog jezika, Zapusten hotel,sa nenormalno prljavom vodom u bazenima i peskirima kojji smrde kao da ih i ne peru.Dorucak je korektan samo sto pred kraj osoblje sve skloni brzinom svetlosti ali zato kada nestane na primer voca u posudama prodje pola sata dok se dopuni,Stede na hrani i onda izgleda kao da je dobar izbor,a ustvari sve je poluprazno.Nisu hteli da nam daju sobu za tusiranje i ako smo hteli da platimo,jednostavno osoblje na recepciji ne zeli da se bavi vasim problemima a izgovor da je hotel pun nema smisla kada se vidi da je vise soba prazno nego popunjeno.Stice se utisak da osoblje nije dobro nagradjeno za svoj rad pa da kao iz osvete rade protiv svoje firme i hotela.
Jaslyn T. Parovi Singapore, 19. srpnja 2014.
Spacious and clean room, noisy air conditioner

Pools, Restaurant, Room cleaniness
7,3
The hotel is located near the start of the patong beach, it is approximately a 15-20 mins walk to the Bangla road. It is a 5 mins walk to the patong beach though. The superior room which we had was spacious and clean, however the air con was not working well for the 4 nights we were there, it kept giving out a rumbling sound. Buffet breakfast was great with a wide selection of food.
Andrew S. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 5. srpnja 2014.
Very disappointed unfriendly staff room was not up

Pool
3,3
Disappointing
Scott W. Grupe Australia, 4. srpnja 2014.
expensive and the food was to westernised

the staff were great service was goodpools where clean
5,7
Svetlana C. Grupe Chile, 29. lipnja 2014.
Sabai sabai

PoolPeopleCalmness
6,3
Lau C. Grupe Singapore, 19. lipnja 2014.
Pleasant stay

The location
7,3
Ganesan P. Grupe Singapore, 17. lipnja 2014.
Excellent service

Near to beach... nice staffs... gd service
7,3
Excellent... every family friendly. Love the atmosphere.
Nicholas S. Grupe United States of America, 15. lipnja 2014.
Absolutely amazing!! The resort was stunning!

Unbelievable pools, right next to beach, beautiful spas, and perfect location for shopping and nightlife.
9,7
It was great! 11 out of 10! Great staff, perfect location on the beach, and right by shopping and nightlife. The resort was stunning! Amazing pools, great breakfast, large rooms with great views, and very affordable. Highly recommend!
Kelly Q. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 11. lipnja 2014.
Comfortable stay at a very reasonable rate

Central location to entertainment and shopping
9,3
My stay was most comfortable, staff friendly and helpful.
Delvin S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 5. lipnja 2014.
great location, near beach and easy access to shop

near beach, local restaurant & nightlife
7,7
great location with walking distance to local restaurant & nightlife. Patong beach just fon your door step. The only negative is lots of flies in the restaurant. I found a fly in my soup and inform the staff but is just nothing for them and no action is taken.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PogledPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PogledPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BifePhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - RestoranPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pub/salonPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pub/salonPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sport i aktivnostiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sport i aktivnostiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dječji klubPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dječji klubPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sport i aktivnostiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Rekreacijski sadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Posao CentarPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sport i aktivnostiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Rekreacijski sadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Soba za sastankePhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Plesna dvoranaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Plesna dvoranaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Plesna dvoranaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Soba za sastankePhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Soba za sastankePhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Soba za sastankePhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01