ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phuket Graceland Resort & Spa

190 Thaweewong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Vrt Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Pogled Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji
Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Bazen Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Sadržaji Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Phuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 600
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 463recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (463)
Razvrstati po:
Predrag T. Parovi Serbian, 2. veljače 2014.
Lose odrzavanje bazena i prljava voda u njima

Jedino pozicija
4,3
Neljubazno osoblje sa vrlo losim znanjem engleskog jezika, Zapusten hotel,sa nenormalno prljavom vodom u bazenima i peskirima kojji smrde kao da ih i ne peru.Dorucak je korektan samo sto pred kraj osoblje sve skloni brzinom svetlosti ali zato kada nestane na primer voca u posudama prodje pola sata dok se dopuni,Stede na hrani i onda izgleda kao da je dobar izbor,a ustvari sve je poluprazno.Nisu hteli da nam daju sobu za tusiranje i ako smo hteli da platimo,jednostavno osoblje na recepciji ne zeli da se bavi vasim problemima a izgovor da je hotel pun nema smisla kada se vidi da je vise soba prazno nego popunjeno.Stice se utisak da osoblje nije dobro nagradjeno za svoj rad pa da kao iz osvete rade protiv svoje firme i hotela.
Talal A. Parovi Oman, 13. rujna 2014.
Very good hotel

Location location location
8
You feel your self in paradiz
Delynne H. Solo putnici Malaysia, 10. rujna 2014.
Worth the money I paid for.

Comfort, view and location.
8,7
Amazingly good. Will definitely choose graceland again.
Ayala F. Parovi Israel, 6. rujna 2014.
would still come again

The food !! , The Swimming pools , and the Location
7,7
Graceland has so much potential!!! their food , Location and pricing is very good . but the maintenence of the hotel is below the five star standard. when we were there just a few days ago they were redoing a whole wing of the hotel so maybe they are starting to uplift the Hotel. the rooms are nice and big and have good views to the huge pool and green grass, you can even see the ocean, but every thing seems abit out of date , like the shower. dont get me wrong , every thing works it just that if your a person that is looking for the high class feeling - think again.The staff were friendly but not enough.I asked for a late check out since my flight was at 1100 pm. I was even willing to pay for it - but i recieved just an extra hour and was checked out at 1300 pm. The Hotel had many spare rooms , as i checked via Agoda for 10 rooms that same day and recieved confirmation. so that left abit of a sour feeling when we left. bottom line - i still will come back to this hotel because the Location , the great ressteraunt, and the amazing swimming pools. with a little effort i am sure this could be one of the gems of Phuket.
Michael S. Parovi United States of America, 6. rujna 2014.
One Night outside of Bangkok

POOL, CLOSE TO BEACH, CLOSE TO SHOPPING
5,3
Overall, satisfactory due to the excellent location and good value for money. The experience at the Hotel was not very good, but also not very bad.
Tony S. Parovi Malaysia, 5. rujna 2014.
great resort at patong

pool beach location
7,3
excellent
David V. Solo putnici Australia, 27. kolovoza 2014.
August in Patong

Quiet location, staff & in-house amenties
9,3
Very good, staff very friendly I liked the facilities although the in-house Tour Desk could be improved with quality of offerings!
Norman O. Parovi Australia, 26. kolovoza 2014.
good hotel

pool area close to beach great breakfast
8
good
Kam S. Grupe China, 26. kolovoza 2014.
Good beach hotel in Patong

Beach, Breakfast, Pool
9,7
Feel comfort and quick access to Patong Market. Good for late night drunk in Patong!
Shanawaz A. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 19. kolovoza 2014.
Wonderful stay at wonderful location

Service was excellent,beach was just there,sunset restaurant with halal food was excellent
10
It was one the best hotel I stayed in Phuket, ideal location to beach and nightlife close to so many eating places and the grounds off the hotel was big and well maintained, swimming pools was very clean and a very family friendly hotel. Loved it very much and would defiantly be back next year.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phuket Graceland Resort & Spa PhuketPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - VrtPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - PogledPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - BazenPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - SadržajiPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaPhuket Graceland Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01